Eylül'de Tüp Bebek Yaptıranlar

Insallah cnm.dua et kent hastanesi.izmirde dilek.aslana gittim.sen.nerde yaptrdn

Hadi hayırlısı canım bender 4.tedavimdeyim yarın kontrol var iğneleri kullaniyorum hadi hayirli sonuçlar verde Moral olsun

İnşallah pozitif i görmüşsünüzdür sonuç ne??
Allahtan ümit kesmicez denemeye devam edicez. Bugunlerde daha iyiyim eşimden allah razı olsun moralimin düzelmesi için hafta sonu sehir dısı seyahatine cıkardı şimdi daha iim. Reglim basladı ama cok siddetli geliyor normalde hiç agrı hissetmezdim. Yarında kontrole dr ye gidicez konusmak için bir sınraki tedavı nasıl ve ne zaman hangi ilaçlarla olur diye. Bakalım hayırlısı buarada kızlar ikinci denemede dondurulmus embriyo varsa ücreti nasıl oluyor bi bilginiz varmı

Raporlu yada özel mi yaptırıyorsun bilmiyorum ama ikincide de fiyat çok düşmüyor sanırım mesela benim ilk tedavim 6750+ilaçlardı. Bide nerde yaptırdığın önemli istersen bu sefer yer değiştir istanbuldaysan bahçeçiye git derim bu konuda en iyi merkez orası cidden

Çok kolAy tatlım ya hiç takılma zaten anestezi altında yapılıyorsun uyandığında herşey bitmiş oluyor biraz adet sancısına benzer sancın oluyor onda da ağrı kesici serum takılıp gönderiliyorsun evine .bunları düşünme lütfen tedavi başından sonuna kadar stressiz ve rahat ol İnan çok etkili

Merhaba benim kader arkadaşlarım yoldaşlarım.benim de transferimin 7.günü bugün.hamile kalan arkadaşlardan ricam hamilelik belirtilerinizi yada transferden sonra yaşadığınız farklılıkları yazabilirimisiniz lütfen.bende adet sancısı bel ağrısı ve sol kasık batmam var başka hiçbir değişiklik hissetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…