- 21 Ağustos 2010
- 679
- 102
- 323
Pazartesi, kan tahlilini yaptır. 9 ekimdi sonucunu bekliyordum. İnşallah, kan sonucun da iyi çıkar.Tek embriyo kuzum
Ben Mersin de tıp fakültesinde yaptırdım. Duam seninle, ümitliyim. Allahım ümidimizi boşa çıkarmasın. Güzel sonuç nasip etsin.Insallah cnm.dua et kent hastanesi.izmirde dilek.aslana gittim.sen.nerde yaptrdn
Hayırdır canım noldu stres yapmaaAslinda canim.cok skkn hayirlisi olsun
Canimmm çok sevindim hamile olmana stres yapma lütfen hersey düzelir merak etme rabbim tamamına erdirsinBebis varmis hcg 100
Maşallah hadi gözünaysın darısı tüm isteyenlere :) tek embriyo mu konulduBebis varmis hcg 100
Malesef negatif cıktı canımİnşallah pozitif i görmüşsünüzdür sonuç ne??
Allahtan ümit kesmicez denemeye devam edicez. Bugunlerde daha iyiyim eşimden allah razı olsun moralimin düzelmesi için hafta sonu sehir dısı seyahatine cıkardı şimdi daha iim. Reglim basladı ama cok siddetli geliyor normalde hiç agrı hissetmezdim. Yarında kontrole dr ye gidicez konusmak için bir sınraki tedavı nasıl ve ne zaman hangi ilaçlarla olur diye. Bakalım hayırlısı buarada kızlar ikinci denemede dondurulmus embriyo varsa ücreti nasıl oluyor bi bilginiz varmıİnşallah pozitif i görmüşsünüzdür sonuç ne??
Raporlu yada özel mi yaptırıyorsun bilmiyorum ama ikincide de fiyat çok düşmüyor sanırım mesela benim ilk tedavim 6750+ilaçlardı. Bide nerde yaptırdığın önemli istersen bu sefer yer değiştir istanbuldaysan bahçeçiye git derim bu konuda en iyi merkez orası ciddenAllahtan ümit kesmicez denemeye devam edicez. Bugunlerde daha iyiyim eşimden allah razı olsun moralimin düzelmesi için hafta sonu sehir dısı seyahatine cıkardı şimdi daha iim. Reglim basladı ama cok siddetli geliyor normalde hiç agrı hissetmezdim. Yarında kontrole dr ye gidicez konusmak için bir sınraki tedavı nasıl ve ne zaman hangi ilaçlarla olur diye. Bakalım hayırlısı buarada kızlar ikinci denemede dondurulmus embriyo varsa ücreti nasıl oluyor bi bilginiz varmı
Hayırlı olsun, canım. Çok güzel bir haber, Allah eşinle de aranı düzelmeyi nasip etsin, bebek mutluluk getirsin ailene. Sanırım seninde İlk bebeğin olacaktı.Bebis varmis hcg 100
Çok kolAy tatlım ya hiç takılma zaten anestezi altında yapılıyorsun uyandığında herşey bitmiş oluyor biraz adet sancısına benzer sancın oluyor onda da ağrı kesici serum takılıp gönderiliyorsun evine .bunları düşünme lütfen tedavi başından sonuna kadar stressiz ve rahat ol İnan çok etkiliMerhaba kızlar yumurta toplama işlemi nasıl yapılıyor merak ediyorum çünkü bizde tüp bebeğe doğru gidiyoruz aşılama yaptırdık tutmadı nette izledim bişeyleri takıyorlar felan o şekilde mi bide iğneyle topluyorlar o sekilmi anlamadım daha sonrasında bi ağrı oluyor mu anlatabilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?