eylülden gebelik umudu olanlar

ben progestana başladım 5 günlük adet olmak için sonra yeni tedavıye baslıcam progestan ıctıkten kac gun sonra adet olunur bılgınz var mı kızlar

Kızlar merhabalar benim geçem ay adetim tam 6gün gecikmeyle gelmişti ve bat 16eylül olmuştu bu ayda 3.gün ve hala bekliyorum gelmedi inşallah gelmez

Merhaba kızlar benide aranıza alırmısınız 1 senelik gelinim 1 senedir uğraşıyoruz umutlar hep hüsran

Benim adetim 2 aydır önceden gelirdi şimdi 3 gün gecikti ama hiç umut etmekde istemiyorum sonunda üzelmemek için

Her ay hüsrana ugramak zoruma gidiyor geçen ayda gecikmişti yaptım bembeyaz oyüzden şimdi de yapmak istemiyorum hiç birşeyde hissetmiyorum biliyorum yine adet gelecek hissediyorum

Her ay hüsrana ugramak zoruma gidiyor geçen ayda gecikmişti yaptım bembeyaz oyüzden şimdi de yapmak istemiyorum hiç birşeyde hissetmiyorum biliyorum yine adet gelecek hissediyorum
Benimde 3 gün gecikti ama bende umutsuzun bel ağrısıyla hafif göğüslerimin altı acıyo

6.gün de geldi adetin dimi benim de bugn 6.gün geçen ay 6.gn gelmişti duaediyorum bugnde gelmesin diye gelmesse yarın sabah test yapcam
İnşallah gelmez canım güzel haberler alırsın benim umudum yoktu zaten doktora gidecem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…