test yapsana canımKızlar merhabalar benim geçem ay adetim tam 6gün gecikmeyle gelmişti ve bat 16eylül olmuştu bu ayda 3.gün ve hala bekliyorum gelmedi inşallah gelmez
Benim de 10.ay ve hüsran daha hiç doktorada gitmedim sen gittin mi hiçMerhaba kızlar benide aranıza alırmısınız 1 senelik gelinim 1 senedir uğraşıyoruz umutlar hep hüsran
Kadın doğuma gittim simir testi yaptılar kültür aldılar kan testi yaptılar bişey çıkmadı detaylı bir muyene olmadımBenim de 10.ay ve hüsran daha hiç doktorada gitmedim sen gittin mi hiç
Benimde 3 gün gecikti ama bende umutsuzun bel ağrısıyla hafif göğüslerimin altı acıyoHer ay hüsrana ugramak zoruma gidiyor geçen ayda gecikmişti yaptım bembeyaz oyüzden şimdi de yapmak istemiyorum hiç birşeyde hissetmiyorum biliyorum yine adet gelecek hissediyorum
Benimde göğüslerim acıyo başkada bir belirti yok zaten adet belirtisi odaBenimde 3 gün gecikti ama bende umutsuzun bel ağrısıyla hafif göğüslerimin altı acıyo
Hala adet olmadım ama test yaptım negatifti umudu kestim bn bu aydanda stresden olmuyo demekkiBenimde göğüslerim acıyo başkada bir belirti yok zaten adet belirtisi oda
Ben bu ay streste yapmadım ama 4gn oldu yarında olmazsam 5 test var ama yapasım yokHala adet olmadım ama test yaptım negatifti umudu kestim bn bu aydanda stresden olmuyo demekki
Benimde bugün 5.gün ve olmadım hala bir kaç gün daha olmazsam doktora gidecem çok sırt ağrım karın ağrım varBen bu ay streste yapmadım ama 4gn oldu yarında olmazsam 5 test var ama yapasım yok
İnş gebeliktendir yaaaBenimde bugün 5.gün ve olmadım hala bir kaç gün daha olmazsam doktora gidecem çok sırt ağrım karın ağrım var
malesef canım adet oldumİnş gebeliktendir yaaa
6.gün de geldi adetin dimi benim de bugn 6.gün geçen ay 6.gn gelmişti duaediyorum bugnde gelmesin diye gelmesse yarın sabah test yapcammalesef canım adet oldum
İnşallah gelmez canım güzel haberler alırsın benim umudum yoktu zaten doktora gidecem artık6.gün de geldi adetin dimi benim de bugn 6.gün geçen ay 6.gn gelmişti duaediyorum bugnde gelmesin diye gelmesse yarın sabah test yapcam
Aslında benim de yokama ne bilim çok isteyince bekliyo insan işteİnşallah gelmez canım güzel haberler alırsın benim umudum yoktu zaten doktora gidecem artık
Vardır inşallah tatlım öyle düşünmeAslında benim de yokama ne bilim çok isteyince bekliyo insan işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?