- 20 Mart 2011
- 13.958
- 32.563
- 798
Bebek düşüneli ne kadar oldu canım? Ya benim eşim sağ olsun kendi isteğiyle kaç defa gitti doktora ama ilaç sürecinde ve test verme sürecinde o kadar stresliydi ki. Destek olmalısın ve bu konu üzerinde çok konuşmayın kendini ne zaman rahat hissederse. Stres zaten başlı başına zarar çünküCanım bilmiyorum artık nasıl olacak şimdide kararını vermiş yaptırmıycam diyor
14 ay oldu canım .aslında aşılama için tamam demişti. Sonra vazgeçti çok stres yapıyor benim yüzümden diyor suçluyorBebek düşüneli ne kadar oldu canım? Ya benim eşim sağ olsun kendi isteğiyle kaç defa gitti doktora ama ilaç sürecinde ve test verme sürecinde o kadar stresliydi ki. Destek olmalısın ve bu konu üzerinde çok konuşmayın kendini ne zaman rahat hissederse. Stres zaten başlı başına zarar çünkü
Canım inan ki değerleriniz çok kötü değil yani birçok örnek var onları göster tamamen doktorun gereksiz abartması. Başka bir doktora görünmesi için ikna et test vermiyorsa bile var olan testi gösterirsiniz. Ya da sen Instagram dan Murat Mermerkaya ya testlerini mesaj at bana da burda bir arkadaş önermişti. Yorum yapıyor14 ay oldu canım .aslında aşılama için tamam demişti. Sonra vazgeçti çok stres yapıyor benim yüzümden diyor suçluyor
Tmm canım sence aşılama için erken miCanım inan ki değerleriniz çok kötü değil yani birçok örnek var onları göster tamamen doktorun gereksiz abartması. Başka bir doktora görünmesi için ikna et test vermiyorsa bile var olan testi gösterirsiniz. Ya da sen Instagram dan Murat Mermerkaya ya testlerini mesaj at bana da burda bir arkadaş önermişti. Yorum yapıyor
Ne zaman cevap veriyorCanım inan ki değerleriniz çok kötü değil yani birçok örnek var onları göster tamamen doktorun gereksiz abartması. Başka bir doktora görünmesi için ikna et test vermiyorsa bile var olan testi gösterirsiniz. Ya da sen Instagram dan Murat Mermerkaya ya testlerini mesaj at bana da burda bir arkadaş önermişti. Yorum yapıyor
Eğer aşılama yı sperm sayısından dolayı yapıyorsanız erken ama on dört ay bekledik olmadı diye düşünürseniz normal canım. Doktor müsait olunca dönüş yapıyor bana hemen ertesi gün cevap verdiTmm canım sence aşılama için erken mi
Biraz spermden aslında bizim aklımızda yoktuEğer aşılama yı sperm sayısından dolayı yapıyorsanız erken ama on dört ay bekledik olmadı diye düşünürseniz normal canım. Doktor müsait olunca dönüş yapıyor bana hemen ertesi gün cevap verdi
Maddi duruma da bağlı canım hakkınızda hayırlısı olsun inşAllahBiraz spermden aslında bizim aklımızda yoktu
Devlette olcam canım o zaman sadece ilacın bi kısmı ödeniyor muşMaddi duruma da bağlı canım hakkınızda hayırlısı olsun inşAllah
Biraz spermden aslında bizim aklımızda yoktu
Canım başka doktora gösterdim sonuçları gayet iyi normal yoldan olur dedi en az 6 ay daha bekleyin dediMaddi duruma da bağlı canım hakkınızda hayırlısı olsun inşAllah
Çok sevindim canım eşinin morali yükselecektirCanım başka doktora gösterdim sonuçları gayet iyi normal yoldan olur dedi en az 6 ay daha bekleyin dedi
Teşekkür ederim canım inşallahÇok sevindim canım eşinin morali yükselecektir
Daha ben de bişey yok canımM Minikbirmucizemeselesi sen ne durumdasın
Sen ne durumdasın canımGurbetfr sanada sorayım varmı adet belirtileri
bende adet belirtileri başladı canım belim karnım ağrıyor ufaktanSen ne durumdasın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?