eylülden gebelik umudu olanlar

Canım bilmiyorum artık nasıl olacak şimdide kararını vermiş yaptırmıycam diyor
Bebek düşüneli ne kadar oldu canım? Ya benim eşim sağ olsun kendi isteğiyle kaç defa gitti doktora ama ilaç sürecinde ve test verme sürecinde o kadar stresliydi ki. Destek olmalısın ve bu konu üzerinde çok konuşmayın kendini ne zaman rahat hissederse. Stres zaten başlı başına zarar çünkü

14 ay oldu canım .aslında aşılama için tamam demişti. Sonra vazgeçti çok stres yapıyor benim yüzümden diyor suçluyor

14 ay oldu canım .aslında aşılama için tamam demişti. Sonra vazgeçti çok stres yapıyor benim yüzümden diyor suçluyor
Canım inan ki değerleriniz çok kötü değil yani birçok örnek var onları göster tamamen doktorun gereksiz abartması. Başka bir doktora görünmesi için ikna et test vermiyorsa bile var olan testi gösterirsiniz. Ya da sen Instagram dan Murat Mermerkaya ya testlerini mesaj at bana da burda bir arkadaş önermişti. Yorum yapıyor

Tmm canım sence aşılama için erken mi

Ne zaman cevap veriyor

Kizlar ovu testi yapiyorum ama 4 gundur ayni tonda çikiyor sizde bakabilirmisnz

Eklentiler

• 20190826_075237.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 21
kızlar ben bugun dr gidicem inşalllah yumurta vardır hıc yumurtlama belirtim yok ama ınsalllah yumurtam olusmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…