gittin mi canım ne yaptınkızlar ben bugun dr gidicem inşalllah yumurta vardır hıc yumurtlama belirtim yok ama ınsalllah yumurtam olusmustur
akşam 6 da canım randevugittin mi canım ne yaptın
hadi hayırlısı iyi haber alırsın inşallahakşam 6 da canım randevu
inşalllah canım yahadi hayırlısı iyi haber alırsın inşallah
Amin inşallah canımBenim bat 1 Eylül. Kasıklarımda ve göğüslerimde sızlama var. Yumurtlama günümde değil bata da 5 gün var, inşallah hamileyimdir.
canım ne yaptıninşalllah canım ya
Yumurta oluşmamış canim ekime kaldi benim malesefcanım ne yaptın
Gunde 3 klomen 1 femara 1 gliforla olusmamis yine de gelecek ay doz artacak daha daYumurta oluşmamış canim ekime kaldi benim malesef
Neden iğne. Yapmıyor onla daha iyi gelişiyorGunde 3 klomen 1 femara 1 gliforla olusmamis yine de gelecek ay doz artacak daha da
Gecen ay bu ilacalrla gelismisti canim da ondanNeden iğne. Yapmıyor onla daha iyi gelişiyor
İnşallah gene gelişir canımGecen ay bu ilacalrla gelismisti canim da ondan
Enfeksiyon olabilir bi doktora gitkızlar merhaba şimdi benim reglim bitti şükür bu ikinci ay denemem çocukta fakat bende şöyle bir durum var merak ediyorum anlam veremedimde. ilişkiye girdikten sonra tabi 15 dk yatıyorum yastıkla falan o gece sıkıntı yok ama ertesi gün çok fazla akıntım oluyor ve sürekli yoğun şekilde.Neden acaba bilgisi olan varmı.Normal mi yani.Bir gün yapıp bir gün yapmıyorum ama bende akıntı hiç eksik olmuyo. reglinin 5.günü yoğunluğunda günlük pet kullansam yerridir.Sizce neden böyle ?
temmuzun 26 sında bütün gebelik öncesi testlerimin hepsi yapıldı.Birtek d vitamini eksikti oda az onu içiyorum . birde folikasit.Bende iltihap olunca o akıntıyı anlıyorum bu sanki eşimin bütün spermi ertesi gün tekrar dışarı zamanla atıyor gibi ...Enfeksiyon olabilir bi doktora git
yalnız degilsin canım ben de yumurta olmadı bu ay daha ılaca baslıcam adet olmak ıcınMerhaba kızlar malesef benim kırmızılar hiç vakit kaybetmeden gününde geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?