- 7 Şubat 2019
- 750
- 360
- 103
Tekrar mı hsg istedi 'nden ki sen zaten ameliyat oldun bnce doktorunu değiştirGittim canim sabahtan bakti normal hersey dedi 2 3 ay sonra hsg cekelim bakalim dedi ama perdenin cogunu almis yarim cm kalmis onada yaklasamiyolarmis zaten onunda bi zarari yok dedi hormonlarda ogleden sonra cikarmis bende geldim eve artik onada bi ara giderim
Canım geçen gün bende gittim doktora alttan baktığında bana da gösterdi cok az kalmış perden dedi hepsi alınmamış mi dedim doktorda hepsi alınca bisey bisey ince kalır gibi dedi benimde icim rahat etti o yüzden dedim yinde sen bilirsinHeralde perdeden ne kaldi ne gitti ona bakcaklar canim doktor da prof aslında bende anlamadim ben hsgden filan korkmuyomda belki onada gerek kalmaz o zamanda kadar :)
Aynen hepsini almak tehlikeli olabilirmis rahim duvarina yakin oldugu icin ben biliyodum zaten tamamini alamicaklarini sanirim sende perde ameliyati oldun bebisin varmiCanım geçen gün bende gittim doktora alttan baktığında bana da gösterdi cok az kalmış perden dedi hepsi alınmamış mi dedim doktorda hepsi alınca bisey bisey ince kalır gibi dedi benimde icim rahat etti o yüzden dedim yinde sen bilirsin
KesinlikleHosgeldiniz :) herkese yer var burda bebiklerde gelse iyi olacak
degil canımKizlar yaa bizey sprmak istiyorum
ADET SANCISI GEBELIGE ENGEL MI
Kaynanam psikolojimi bozdu. Sanci cekiyorum su an . Sen cok sanci cekiyorsun o yuzden hamile kalamiyorsun diyorrdegil canım
yok kız alakası yok adet sancısıyla döllenme arasında bağ yokkiKaynanam psikolojimi bozdu. Sanci cekiyorum su an . Sen cok sanci cekiyorsun o yuzden hamile kalamiyorsun diyorr
Anlatamıyorum. Herkese benim kisir oldugumu soylemis . Asil sorun spermlerde halbuki bizdekiyok kız alakası yok adet sancısıyla döllenme arasında bağ yokki
herkes konusuyo canım boşver agzı olan konusuyor misaliAnlatamıyorum. Herkese benim kisir oldugumu soylemis . Asil sorun spermlerde halbuki bizdeki
Gebeliğe engel olmaz canım niye olsun ki sancıKizlar yaa bizey sprmak istiyorum
ADET SANCISI GEBELIGE ENGEL MI
Ama moral bozuyorlar . Psikoloj9k baski resmenherkes konusuyo canım boşver agzı olan konusuyor misali
Kaynanam sagolsun psikolojimi bozdu oyle diye diyeGebeliğe engel olmaz canım niye olsun ki sancı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?