- 14 Kasım 2014
- 328
- 269
- 103
- Konu Sahibi pismanperi
-
Aynen...Yok öyle bir sistem hatası. Şu erkek milleti bahaneler konusunda kendini bi geliştiremedi.
Ben de aynısını ona söyledim. İnstagram bu boyutta bir hata nasıl yapsın hem engeli kaldırıyor hem gizli hesaplarınızı birbirinize ekliyor hem de senin bir kaç fotona beğeni yaptırıyor yılın şanslısı sensin zira pişmiş tavuğun başına gelmez bu dedim. Bu sefer de sen çok kuşkucusun dedi yani bildiğin kötü bir yalancı :)Hata olabilir mi bilmiyorum ama beğeninin hatası olmaz.
Mesela biz seninle takipleşiyoruz ve sen beni engelledin. Otomatik olarak benim sana attığım bütün beğeniler silinir. Kızın fotografında likeları varsa ya da yeni fotoğraflardan birini beğendiyse kesinlikle tekrar eklemiştir.
Ayrıca seninle tanıştığında bütün fotoğrafları silmesi ve ilişiğini kesmesi gerekirdi. Görmeseydin devam mı ettirecekti? Bana masum biriymiş gibi gelmedi...
sadece arkadaşlarmış çok eğlenceli iyi bir kızmış aralarında içbir şey yokmuş tanıştır beni o halde arkadaşınla dedim bu sefer de ne kendimi ne de başkasını bu basitliğin içine sokmam senin kuşkucu yapın rahatlayacak diye dedi. Sen bu yalanlarının aynısını şimdi git ona söyle zira sildiğin için sıkıntı yaşayacaksınız belki onu inandırırsın dedim ve bitirdimKendini bile bile atese atma..
Telefonda resmi bulunan kizla yeni bir iliskiye baslamak varken, yoluna yeni bir yol ekleyip hem ondan hem sizden vazgecemeyen erkekten hayir gelmez..
Kurtul gitsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?