Eyvah Aldatıldım!

pismanperi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2014
328
269
103
Merhaba,
Daha önce çok sıkıntılı bir evliliği bitirmiştim. Karşıma 2 ay kadar önce birisi çıktı bu kişi benimle ilgili, iyi niyetli, sizi anlayan dinleyen mizacı yumuşak bir insan olarak gösterdi bana kendini. Benim yaşamış olduğun evlilikteki sıkıntılar güvensizliğe sebep oldupu için hemen bir ilişki istemedim birbirimizi tanıyalım dedim ve kabul etti.
Bir gün yemek yiyoruz instagramından bir şey gösteriyordu bana telini elime verdi verirken de resim klasörü açılmış elime aldığımda bunu bir kızla resimlerini gördüm baya keyifli vakit geçirmişler. Kız buna günaydın sevgilim tazdığı bir resim, kendisinin farklı şekillerde çekilmiş selfielerini göndermiş ona sorduğumda çok oanik oldu bir arkadaşım dedi bu mesajlar bana değil whatsapp ortak grubumuza düşüyor dedi ama inanmadım. Artık görüşmek istemediğimi söyledim ama yemin etti hiç önemi olmayan biri şu bu diye tamam dedim. Ertesi gün ortak arkadaş olmadığını öğrendim ona söylediğimde çok sinirlendi bapırdı çağırdı ama yine beni ikna etti sonrasında tüm sosyal ağlardan sildi kızı. Birbirinizi hiçbir sosyal ağda takip etmiyoruz ben istemedim. Bunun üzerine instagramda ortak bir arkadaşımdan bakınca takipleştiklerini gördüm söyledim sistem hatası etmiyorum dedi o and sildi yine. Konuyu kapatalım dedi ok dedim. Ama yalan söylediği için kapatamadım ve dün yine baktım onun sayfasına kızla yine takipleştiklerini gördüm resmini çekip gönderdiğimde yine inkar etti engellemiş olduğu satfa resmini gönderdi bu teknik bir hata dedi ama bitirdim.
İnstagram engellediğiniz birini profilleriniz gizli oldupu halde tekrar ekleyip bir de foto beğenisi yapıyor mu? Bu şekilde bir hata mümkün mü?
Erkekler neden bu kadar basit varlıklar?
Şüphelerimde haksız mıyım? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Hata olabilir mi bilmiyorum ama beğeninin hatası olmaz.
Mesela biz seninle takipleşiyoruz ve sen beni engelledin. Otomatik olarak benim sana attığım bütün beğeniler silinir. Kızın fotografında likeları varsa ya da yeni fotoğraflardan birini beğendiyse kesinlikle tekrar eklemiştir.
Ayrıca seninle tanıştığında bütün fotoğrafları silmesi ve ilişiğini kesmesi gerekirdi. Görmeseydin devam mı ettirecekti? Bana masum biriymiş gibi gelmedi...

Sence öyle birşey olabilir mi tabii ki yalan söylüyor net.ne senden geçiyor ne de o kızdan olay bu malesef

Ya ahahah erkekler niye böyle. Yakalanıyor absürt bi yalan soyluyor tekrar yakalaniyor tekrar yalan. Utanmasa öyle bir kız yok instagram komplo kuruyor iliskimiz için diyecek. Şöyle adamlara kanıp kendilerini zeki hissetmelerine neden olmayın. Ben aldattığı için olmasa da beni aptal yerine koyduğu için ayrılırdım.

Yok öyle bir sistem hatası. Şu erkek milleti bahaneler konusunda kendini bi geliştiremedi.

Kendini bile bile atese atma..
Telefonda resmi bulunan kizla yeni bir iliskiye baslamak varken, yoluna yeni bir yol ekleyip hem ondan hem sizden vazgecemeyen erkekten hayir gelmez..
Kurtul gitsin..

bitirdim zaten buna inanacak boyutta saflığa sahip değilim. Elbette hatalar olabilir lakin bu boyutta değil onun yaptığı benim zekamı küçümsemek ve dediğiniz gibi ikimizi de aynı anda elinde tutmak. Benim bir kere ağzım yandı elbette 10 kere düşünerek hareket edeceğim. MErak ettiğim nedn bunu yapıyorlar? Hiç mi adam gibi adam yok az da olsa güven duyabileceğimiz bir erkek yok? Bu kişinin affedilecek bir tarafı yok hiçbir şekilde kendisini sildim ve engelledim zaten

Ben de aynısını ona söyledim. İnstagram bu boyutta bir hata nasıl yapsın hem engeli kaldırıyor hem gizli hesaplarınızı birbirinize ekliyor hem de senin bir kaç fotona beğeni yaptırıyor yılın şanslısı sensin zira pişmiş tavuğun başına gelmez bu dedim. Bu sefer de sen çok kuşkucusun dedi yani bildiğin kötü bir yalancı :)

Aldatma vakalarında hep "ne olacak şimdi " filminde şu replikler aklıma geliyor:

"güzelim, canım, muhahah

Nuran: çabuk aç kapıyı, çabuk aç kapıyı diyorum, aç kapıyı kırarım yoksa aç kapıyı diyorum! yeaaahhhhhh!

Şakir: yaz kızım, 200 torba çimento, 20 kamyon çakıl, 15 tane kapı.

N: şakir!

Ş: aa, hoşgeldin karıcım. 30 kamyon ince kum.

N:alçak, namussuz, rezil herif!

Ş: noldu ne bağırıyorsun?

N: pis zampara! ulan sen bana nasıl yaparsın bunu?

Ş:rica ediyorum gene başlama, çalışıyorum yahu görmüyor musun?

N: tükür ulan babanın suratına!"

Hatta başka bir sahnede; Nuran (Perran Kutman) çocuğuyla yatağın altına saklanarak, kocası Şakir'i (Şener Şen)'i, kadının üzerinde basar. Kocası karısını görünce "aaaa" diye şaşırır, yataktaki kadını görünce "aaaaaaaaa" diye daha çok şaşırır. (bunu buraya kim koydu havaları)

Kendini bile bile atese atma..
Telefonda resmi bulunan kizla yeni bir iliskiye baslamak varken, yoluna yeni bir yol ekleyip hem ondan hem sizden vazgecemeyen erkekten hayir gelmez..
Kurtul gitsin..
sadece arkadaşlarmış çok eğlenceli iyi bir kızmış aralarında içbir şey yokmuş tanıştır beni o halde arkadaşınla dedim bu sefer de ne kendimi ne de başkasını bu basitliğin içine sokmam senin kuşkucu yapın rahatlayacak diye dedi. Sen bu yalanlarının aynısını şimdi git ona söyle zira sildiğin için sıkıntı yaşayacaksınız belki onu inandırırsın dedim ve bitirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…