Eyvah Aldatıldım!

Böylelerini toplu infaz etselerde kurtulsak hepsinden yaw he he :))) biz biliyoruz o işleri yol ver gitsin daha pol yumurta yok saçmalıklar i başlamış. ..

Arkadasınız yalanı yalanla örte örte resmen yalanlardan yorgan yapmıs, siz hala "süphelerimde haksız mıyım" diyorsunuz.

Açıkcası bu durumu yediremedim kendime bu basitliğin içinde yer almak kırdı beni ve bu kadar kolay desteksiz yalan söylenebilmesi şaşırttı. Bugün de hiçbir şey olmamış gibi mesaj atmış bu da üzdü beni kendini ne kadar vazgeçilmez gördüyse artık

Allah aşkına çok merak ettim söylemesem çatlarım
Sıkıntılı bir evlilikten çıkıp ta, 2 ay sonra biriyle ilgilenip te kandırılmayı nasıl başarıyorsunuz ?
Bir kendini dinlesen ,biraz serbest dolaşsan,aklını başına toplasan ,hayatını yaşasan NOLURRDUUUU

hemen cevap vereyim :) ben bir ilişki istemedim birbirimizi tanıyalım dedim öncelikle ve kabul etti bir enkazdan çıkıp hemen ilişki yaşayamam tanımak istedim olursa ilişkiye dönüşür diye düşünmüştüm. Bu insan bana eski eşimin davranmadığı kadar iyi, ilgili davrandı. Önce beni düşünür göründü, hassasiyetlerime eğildi, insan gibi göründü bana ben de görüştüm.

Boylelerinin arkasından uzuleceginize toplanin arkadaslarinizla "bi manyakla tanıştım şöyle böyle olduğunu iddia ediyor" diye birde ortamda olayla dalga geçer eğlenirdim Bi akıllı kendisi sanki

Bu sistem hatası da hep bizim "zavallı, gariban" Türk erkeklerine oluyor ha. Instagram'ın işi gücü yok "Dur şunların aralarını bozayım sürekli takip gönderteyim, like attırayım hihohahah" diye düşünüyor.

Tabi ki böyle bir hata yok. Yani siz illa ki birlikte olmak isterseniz bu hataya ve sonraki "hatalara" inanabilirsiniz ama kendiniz hataya düşersiniz. Bile bile kandırılmaya göz yummayın, ayrılın. Değmez böyle birine, daha iyi ilişkileriniz olur. Ben aldatıldıktan sonra çok güzel bir ilişki yaşadım mesela.

Bitirdim zaten ama sanırım o kendini vazgeçilmez sanıyor ya da ben ayrılınmam ayrılırım mantığı ile hareket ediyor. Sizin adınıza çok mutlu oldum mutluluğunuz gün geçtikçe artsın çoğalsın.

Çok teşekkür ederim, sizin de çok mutlu olmanızı dilerim. Ama bu adamla mutlu olmak zor gibi, ne sanarsa sansın kendini boşverin. Vurun tekmeyi. Beni aldatan o adama tekmeyi vurmasam boynuzlarımı kaç kez cilalardım kimbilir.

aman deyim bırakın gitsin böylelerinden çok var. hep yalan hep dolan

Benim dikkatimi hemen bağırması çekti. Birbirinizi daha yeni tanıyorsunuz ama bir sorun olunca hemen bağırmaya başlamış. Bence aldatmasaydi bile bu davranışı yüzünden bitirmeliydin.

Benim dikkatimi hemen bağırması çekti. Birbirinizi daha yeni tanıyorsunuz ama bir sorun olunca hemen bağırmaya başlamış. Bence aldatmasaydi bile bu davranışı yüzünden bitirmeliydin.

Bir tartışmada böyle tipler ya suçlu olduğundan ya da kendini savunacak bir lafı olmadığından bağırır. Ses ne kadar yükselirse o kadar çabuk üste çıkacağını zanneder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…