Eyvah Aldatıldım!

Iyi yapmissiniz..

Madem bu kadar istiyor sizi birlikte fotograf paylaşın o kızı da kendi elinizle engelleyin sık sık da kontrol edin. Ha diyorsaniz ben bu adami pek takmıyorum o zaman bastan yol yakinken bitirin guven en onemli şey

Madem bu kadar istiyor sizi birlikte fotograf paylaşın o kızı da kendi elinizle engelleyin sık sık da kontrol edin. Ha diyorsaniz ben bu adami pek takmıyorum o zaman bastan yol yakinken bitirin guven en onemli şey

Açıkcası böyle bir emek vermek istemiyorum zira telefonunu sürekli saklayan şifrleyen ben bir şekilde bulurmuyum diye şifrelerini değiştiren bir insan ona bir daha güvenmem mümkün değil. Evli değilim çocuğum yok beni ona bağlayıp ta bitirmkten çekineceğim bir bağlılığım söz konusu değil niçin düzelmsi için uğraşayım ki

Bence o kiza da ne yapin edin ulasin .
Öyle ortada kalsın yalancı pislik :)

Aynenn oylee kurtulun rahat edin

Gereksiz yere çok fazla şans tanımışsınız. En başta bitirmeliydiniz..
Adam göz göre göre yalan söylüyor. Bu kadar saçma bişey duymadım.. Resmen dalga geçiyor..

Bence o kiza da ne yapin edin ulasin .
Öyle ortada kalsın yalancı pislik :)

Kendimi bu derece basitleştirmem onların durumunu beni ilgilendirmez. O kız da mutlaka anlayacaktır çünkü onu da bu şekilde 3. Silişi bu sistem nasıl bir hata iöinde diye o da elbet soracaktır :)

Gereksiz yere çok fazla şans tanımışsınız. En başta bitirmeliydiniz..
Adam göz göre göre yalan söylüyor. Bu kadar saçma bişey duymadım.. Resmen dalga geçiyor..
Zekası buna yetti demek insan sıkışınca saçmalamanın ötesine geçebiliyormuş gördük

Tanıdığınız gibi güvenilir biri değilse daha 2 aylık biri için kendinizden ödün vermeyin, bunu bugün yapan yarın siz ona evet dedikten sonra da yapar, en iyisi bitirmek, zaten 2 ay olmuş daha.

Tanıdığınız gibi güvenilir biri değilse daha 2 aylık biri için kendinizden ödün vermeyin, bunu bugün yapan yarın siz ona evet dedikten sonra da yapar, en iyisi bitirmek, zaten 2 ay olmuş daha.

Haklısınız ve şu var 2 aylık deeğil de 2 senelik ya da daha fazla bile olsa böyle bir durumda bitirmek gerekir. Çünkü şüphe gerçekten kurt gibi kemiriyor insanı ve o kişiyi kaybettiğinize değilde size karşı yapılan bu davranışa üzülüyorsunuz.

yalnız şöyle bir durum var bu olay benimde başıma geldi, instagramda birini takipten çıkarmayıp engellediğinde, sen arkadaş listende göremiyorsun ama atıyorum senin arkadaş listende olan bir kişi sanki o insanı hala takipteymişsin gibi görebiliyor. belki böyle bir şeydir?

peki o kişiyi siz de takipte görünüyor musunuz bu durumda ve o kişinin sizin fotoğraflarınızdaki beğenileri de duruyor mu?

ve aynı zamanda kızın takipçi sayısı daha önce engellendiğinde azalmışken sonra tekrar 1 kişi yükseldi ve bu ikisinin takipleştiği göründü sonrasında dün konuyu söylediğimde tekrar o kontrol etti sözüm ona ve kızın takip ettiği kişilerle takipçileri yine 1 kişi azaldı bu da oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…