- 14 Kasım 2014
- 328
- 269
- 103
- Konu Sahibi pismanperi
-
Aldatma vakalarında hep "ne olacak şimdi " filminde şu replikler aklıma geliyor:
"güzelim, canım, muhahah
Nuran: çabuk aç kapıyı, çabuk aç kapıyı diyorum, aç kapıyı kırarım yoksa aç kapıyı diyorum! yeaaahhhhhh!
Şakir: yaz kızım, 200 torba çimento, 20 kamyon çakıl, 15 tane kapı.
N: şakir!
Ş: aa, hoşgeldin karıcım. 30 kamyon ince kum.
N:alçak, namussuz, rezil herif!
Ş: noldu ne bağırıyorsun?
N: pis zampara! ulan sen bana nasıl yaparsın bunu?
Ş:rica ediyorum gene başlama, çalışıyorum yahu görmüyor musun?
N: tükür ulan babanın suratına!"
Hatta başka bir sahnede; Nuran (Perran Kutman) çocuğuyla yatağın altına saklanarak, kocası Şakir'i (Şener Şen)'i, kadının üzerinde basar. Kocası karısını görünce "aaaa" diye şaşırır, yataktaki kadını görünce "aaaaaaaaa" diye daha çok şaşırır. (bunu buraya kim koydu havaları )
hem de ne beceriksizlik :) üstüne bi de beni suçlama çabası belki üste çıkarsa konu dğişirse hep aynılarsalak hem yalan söylüyor hemde beceremiyor
ayrıl sakın uzatma üzülen sen olursun
Iyi yapmissiniz..sadece arkadaşlarmış çok eğlenceli iyi bir kızmış aralarında içbir şey yokmuş tanıştır beni o halde arkadaşınla dedim bu sefer de ne kendimi ne de başkasını bu basitliğin içine sokmam senin kuşkucu yapın rahatlayacak diye dedi. Sen bu yalanlarının aynısını şimdi git ona söyle zira sildiğin için sıkıntı yaşayacaksınız belki onu inandırırsın dedim ve bitirdim
İnanmaya çalışmıyorum yanlış anlamışsınız aksine bitirdim hemen sadece erkekler bunu neden yapıyorlar merak ediyorum artık nasıl bir ego, açlık ya da ruh haliyleşu harcadığınız vaktinize yazık hala inanmak için gayret ediyordunuz
Madem bu kadar istiyor sizi birlikte fotograf paylaşın o kızı da kendi elinizle engelleyin sık sık da kontrol edin. Ha diyorsaniz ben bu adami pek takmıyorum o zaman bastan yol yakinken bitirin guven en onemli şey
Açıkcası böyle bir emek vermek istemiyorum zira telefonunu sürekli saklayan şifrleyen ben bir şekilde bulurmuyum diye şifrelerini değiştiren bir insan ona bir daha güvenmem mümkün değil. Evli değilim çocuğum yok beni ona bağlayıp ta bitirmkten çekineceğim bir bağlılığım söz konusu değil niçin düzelmsi için uğraşayım ki
Bence o kiza da ne yapin edin ulasin .
Öyle ortada kalsın yalancı pislik :)
Zekası buna yetti demek insan sıkışınca saçmalamanın ötesine geçebiliyormuş gördükGereksiz yere çok fazla şans tanımışsınız. En başta bitirmeliydiniz..
Adam göz göre göre yalan söylüyor. Bu kadar saçma bişey duymadım.. Resmen dalga geçiyor..
Tanıdığınız gibi güvenilir biri değilse daha 2 aylık biri için kendinizden ödün vermeyin, bunu bugün yapan yarın siz ona evet dedikten sonra da yapar, en iyisi bitirmek, zaten 2 ay olmuş daha.
yalnız şöyle bir durum var bu olay benimde başıma geldi, instagramda birini takipten çıkarmayıp engellediğinde, sen arkadaş listende göremiyorsun ama atıyorum senin arkadaş listende olan bir kişi sanki o insanı hala takipteymişsin gibi görebiliyor. belki böyle bir şeydir?
yalnız şöyle bir durum var bu olay benimde başıma geldi, instagramda birini takipten çıkarmayıp engellediğinde, sen arkadaş listende göremiyorsun ama atıyorum senin arkadaş listende olan bir kişi sanki o insanı hala takipteymişsin gibi görebiliyor. belki böyle bir şeydir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?