Eyvah! at kap Akraba :(

madem ikinizde istemiyorsunuz gelmelerini o zaman eşiniz müsait değiliz, misafir var falan filan deseydi.yada başka bişi uydursa idi

selam
valla kusura bakmayinda kendi dayiniz gelseydi yine bu tepkiyi verirmiydiniz???
ne demek taki bile takmamislar bu konuylar baglantisi ne???
misafir dedigin illa senin esyalarini karistirir diye bir kaidemi var ??
bence bu dediklerinizi onlarada belli etmeyin
valla yüzünüze bile bakmazlar
ayrica tek calisan bayan siz degilsiniz
bizde bu avrupada degim yerindeyse köpek gibi calistik ama yinede sevildigimiz icin
hic misafirimiz eksik olmadi
valla bazilariniz cok cit kirildi
ne derseniz deyin ama bana cok abartiyorsunuz gibi geldi degil
abartiyorsunuz resmen
ayrica yaramaz cocuk deyip mane vermeyin
ilerde sizinde olur öyle bir yaramaz cocugunuz ve kimsede sizi istemez evinde
saglicakla kalin

arkadaşlarım ıkı ara bır dere okudum yazılarınızı destegınız için cok teşekkur ederım. bana katılanlara ve benı anlayanlara kocaman öpucuklerımı yolluyorum anlamayanlara tekrar özet geçeyım, belkı bıraz daha yararı olur;

1. ben evde yokum ev boş
2. bizi geçmişte dışladılar,şimdı tatıl yapmnaya gelıyor arsızlar
3. takı meraklısı degılım, takı sembolık bırşeydır kımse vermeden almamalı, hep bana olmazi takı yerıne dugunume gelselerdı, en azından tebrık ıçın arasalardı bıle kafidi.
4. eşim dayısını ömrunde 4 kere görmuş ve eşimin 6 tane daha dayısı var aile bagları çok kopuk
5. çocukların yaramaz olması benım ıçın önemlı degıl ama ben çocuk bakıcısı degılım,yorgun ve hamıleyım.yaramaz cocuklarım olsaydı ınanın kımseyı rahatsız etmezdım,etmem.
6.mısafır dedıgın eşyaları karıştırır mı bılmem ama ben kendımı garantıye almak zorundayım,akrabaların agzından kırmızı donlarımın hıkayelerını duymak ıstemem
7.tek köpek gıbı çalışan ben olmadıgımı bılıyorum,sızı kutluyorum ben sızın kadar verıcı ve dayanıklı bır bayan degılım.
8. kımseyle kavga etmem, sakın çırpınmayın, cevap yazmam,sadece dertleşiyorum burada arkadaşalrımla. çözum bulunması ıçın yazılan bır konu degıl,iç sıkıntıını konuşarak dagıtmak ıçın yazılan bır konudur.

sevgıler

Ben çok çıt kırıldımım.:roflol:Zırt pırt ,eğlenmeye,gezmeye bahane arayıp gelen misafir istemem. Ne rahatsız ederim,ne de rahatsız edilmek isterim.Misafiri sevenler buyursun gitsin ya da evine herkesi toplasın.Herkesin kendi seçimi.
Herkesin yapısı farklı .Kendi evi misafirden hoşlanmaz,hoşlanmaz kime ne ?zemuszemus

çok alemsın valla :)) guzel akıllar var sende :) muck

heee demi...sevmiyozz biz...biz naletiyiz...kötüyüz...önümüze gelene yüz tekmeyiz biz.... ayyy yaktık telleri valla :sm_cool:

lirik güzele katılıyorum ben de öyleyim valla.habersiz hele de kalmalı sevmiyorum ne yapayım.habersiz üst komşum gelemez bana.bir de kalmaya gelcekler.herkes de bilir huyumu.böyle seviyorlar valla beni.napayım ben de böyleyim.

yatılı misafiri hiç sevmem..hele hele habersiz gelen her türlü misafirden hazetmem.çünkü ben kimseye ne yatılı ne de habersiz giderim.
çalışan insan içim yatılı misafir ağırmalak çok zor çünkü evde misafiri yalnız bırakıp işe gitmek zorundasınız ve ben evde annem babam kayınvalidem kayınpederim haricinde birilerini alnız bırakmayı hiç sevmem.
bir de siz hamileymişsiniz insan eve gelince ayaklarını uzatıp yatmak uyumak istiyor ama misafir varken bu mümkün değil..
ya eşiniz bile en son 13 yaşında görmüş bu ne yüzsüzlüktür ben olsam değil evlerine kalmaya gitmek telefonla bile arayamazdım...
allah sabır versin canım seni o kadar iyi anlıorum kibu iş misafirperverlikle..vs alakası yok.çok iyi misafir ağırlarım ama böyle yatılı vs sevmem.
misafiri uzaktan sevmek aşkların en güzeli:)))
umarım çabuk dönerler..haberlerini bekliyoruz:)

el ele daha ileriye kardaşlarım.... :))) yatılı gelenlere kapı kapalı dıye pankartlar hazırlıcam şimdi pis gaza geldım :))) ahhh ahhh dıyommm başka bişey demiyomm koca egeli....:)

Dawetsiz misafirden hiç ama hiç hoslanmamm... önceden haber wermeyi bilmez bazi insanlarrr

canim bize yaz gelismeleri? biz de merak ettik. sefa surmeye mi gelmisler yoksa iyi niyetli insanlar mi?

yaz bize bak yarin.

ahhh bir bilsemm (( şimdı eve gıdıyorum bakalım benı ne beklıyor evde ((
Bunu öneren olmuş muydu hatırlamıyorum ,ama tuz dök ayakkabılarının içine azcık ki çabuk gitsinler. :roflol:
Batıl inançlardan medet umar olduk bu arada.:smiley-cool:

çalışan bayan için misafirin zor olduğuna katılıorum..
ama yinede bukadar kızmanıza ve istememnize gerek yok..
birde ii yönden bakın sizi sevdikleri için gelıorlar..
döveminiz içinde uzun şeler giyersiniz olur biter..
inş iyi vakit geçirirsiniz...

dövmeni saklama canım bence yaa sende onlara bişi öğret terslenmeden. buda ele yakılan kınanın siyahı de güzelcee.

ön yargıyla gitmesen keşke eve,belki cok iyi anlaşacaksınız. şimdi bu tedirginliğinle onlar canım dese canın cıksın anlıcannnn

arkadaşlar dun eve gıttım benım dolapta ne var ne yok hepsı bıtmış ev darmaduman, yiyip içilmiş,tuvaletler banyolar leş gıbı daha yattıkları yatakları bıle toplamamışlar, ben şok oldum zaten görunce. eşim aşırı sınırlendı ben bunlarla bı konuşayım ayıp artık dedı. bende de bulantı oldugu ıçın geldım evı toplucak guç bulamadım kendımde.kullanılmak benı çıleden çıkardı artık. yemek yapıp yemışler bıze bırakmamışlar bıle..

eşim dayısına acıl şirket gezısı oldugunu söyledı ve kıbarca yarın sabah yola cıkacagını benım de ailemın gelecegını yolda olduklarını söyledı. toplandılar bu sabah gıttıler. gıttıklerı yerde, yenı bır akraba. gözumun ıçıne baka baka aynen konuşmalar şöyle ; ya bızım denızlede bı akraba vardı, gulsumun gelının teyzesı gıdelım ona, bı hafta da orda kalırız, yerız ıçerız bu yılda tatıl bıter gıder.... zihnıyete bakarmısınız!!!!

öyle yada böyle gıttıler arkadaşlar.. kurtuldum ev berbat yarın temızlıkçı alcam, ya madem gelıyorsun barı arkanı topla, eve dolaba bırşeyler al, ev sahıbine yardım et. ben bugune kadar çok yatılı agırladım ama böylesını görmedim. demek kı kulagıma gelen fısıltılar dogruymuş,eger yuz verseydık heryıl damlayacaklardı.

hayat çok kısa. benım zıhnıyetım, ev de akrabaların tepesınde yapılan bır tatılın ınsana nasıl bır keyıf verdıgını çözemıyorum. ıstenmedıgını bıle bıle bu ne arsızlıktır. artık bıttı kımseyı uzunca bır sure yatıya almayacagım, benım evım otel degıl, kımseye de yaranılmıyor artı olarak. gelışmeler bu kızlar sıkılmakta haklıymışım içime dogmuş sanırım.

dövememi sakladım eger saklamasaydım yanardım, zaten başım açık dıye resmen benı cehennemlık ılan ettıler. cahıl ınsanlara hayat dersı veremeyecek kadar yorgunum tatlım. onlara benım dövmeme saygı duymayı ögretmem mumkun degıldı zaten.

Bunu öneren olmuş muydu hatırlamıyorum ,ama tuz dök ayakkabılarının içine azcık ki çabuk gitsinler. :roflol:
Batıl inançlardan medet umar olduk bu arada.:smiley-cool:

ya alemsın valla :roflol:

bi daha ki ne aklımda olsun...artık ayakkabılarımda tuz bulursam da aklımda olsun :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…