- Konu Sahibi gulkurusuu
-
canim madem oyle, bak sen de ne yap. kendine 1 senelik yaprak dolmasi sardirt. al guzelce yapraklari pazardan. getir aksam gelirken. yenge oh oh ben de biri gelse de su yapraklari sarsa diyordum de. aksama ben gelesiye biter heralde afiyetle yerim ben de gelecek sene. sizi anarim de.
biz gezecektik derse, yarin sararsiniz de.
manti bukturt. icli kofte yaptirt. tursu kurdurt. giciklik degil mi? is yapmaya mi geldik derse askolsun de, misafir gelince biz boyle mi diyoruz, hizmetci miyiz diyor muyuz de.
biraz klimalar calismasin. sular kesilsin.
cok fesatim ama madem yakin biri degil, madem emrivaki yapmis hic kusura bakmasin o zaman.
1-2 gun neyse. ben olsam hic gezdirmem. yoksa anlatirlar sneye baskalarina da otel olursunuz.
Gelen memnun kalmayacak ki bir daha terbiyesizlik edip gelmesin.
Kusara bakmayin beni anlamayani ben hic anlamam. herkes bir kendini bilioyor biz yabanci miyiz diyor. Esim bazen yazlik alalim diyor. asla aldirmam. kafa dinlemeye gidiyorsunuz guya millet bir kendini geliyor saniyor. aslinda her hafta dolup tasiyor ev haberleri yok.
Ben çok çıt kırıldımım.:roflol:Zırt pırt ,eğlenmeye,gezmeye bahane arayıp gelen misafir istemem.Ne rahatsız ederim,ne de rahatsız edilmek isterim.Misafiri sevenler buyursun gitsin ya da evine herkesi toplasın.Herkesin kendi seçimi.
Herkesin yapısı farklı .Kendi evi misafirden hoşlanmaz,hoşlanmaz kime ne ?zemuszemus
Kaç gün kalacaklarmış?
Bunu öneren olmuş muydu hatırlamıyorum ,ama tuz dök ayakkabılarının içine azcık ki çabuk gitsinler. :roflol:ahhh bir bilsemm(( şimdı eve gıdıyorum bakalım benı ne beklıyor evde ((
dövmeni saklama canım bence yaa sende onlara bişi öğret terslenmeden. buda ele yakılan kınanın siyahı de güzelcee.
ön yargıyla gitmesen keşke eve,belki cok iyi anlaşacaksınız. şimdi bu tedirginliğinle onlar canım dese canın cıksın anlıcannnn
Bunu öneren olmuş muydu hatırlamıyorum ,ama tuz dök ayakkabılarının içine azcık ki çabuk gitsinler. :roflol:
Batıl inançlardan medet umar olduk bu arada.:smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?