Eyvah! at kap Akraba :(

ay bi de sen hamilemisin kıyamam ya, boşver üzme kendini, geçmiş olsun:1hug:

hadi bakalım gözünüz aydın..

şimdi hamile halinizle nasıl başaçıkacaksınız bütün evle allah güç kuvvet versin ya..

ben 2 saatliğine bile biri gelse bana muhakkak banyomu wc mi çamaşır suyuyla yıkar evin her tarafını bi güzel silerim..

sizinkiler resmen yıkmış ortalığı..

ne kadar görgüsüzlermiş ya kafamçokkarıştı
neyse atlattın çok şükür de bi sürü iş sana kaldı :1hug:
ayakkabıya tuz dökmek adamı geri getirirmiş öyle dediler kaydirigubbakcemile
ben yapıcaktımda geri gelir alimallah diye vazgeçtim :lepi:

Şaka gibi :1shok:
Misafirlik sözcüğünün anlamını öğretmek gerekiyor demek ki o insanlara..

neyse ki çabuk uyandın kabustan tatlım:)))
milli felaketten de betermişler yani..
ay nedense ben de bana misafir geldiğinde kendi tuvaletimden tiksinir hale gelirim...
böylesi düşman başına bile değil..
çoookkk geçmiş olsun
:teytey: :dance:

gülkurusu dediğin tedirgin olduğun kadar varmış.insan tabi eşinin akrabasıda olsa az çok tanıyor.bide önyargılı olma diyorlar.senden iyi bilecek değiliz.dediğinde çıktı.neyse geçmiş olsun birdaha böyle insanlara hiç yüz vermemek ve yaptıklarının yanlış olduğunu söylemek lazım.misafirse misafirliğini bilsin.:1closedeyes:

canım arkadaşlarım geçti valla, elımı bışeye surmucem artık o evi toplamaya kalksam duşuk yaparım dıye korkuyorum bu nedenle temızleyen ablamızı çagırdık yarın gelcek. az önce komşum olan arkadaşımdan çeşmeleri kontrol etmesını söyledım, çıkarken sular kesıktı. telefonda bana dıyor ki, ınsanlıgımdan utandım, bu ne hal, yazıktır dememişler, evın canına okumuşlar dedı. valla görmek bıle ıstemıyorum dedım. agladım uzuldum az önce azıcık, koltuklarımda bıle sarella çıkolataları lekelerı var. iş arkadaşlarım azıcık tesellı ettı, belkı cana gelcektı mala geldı boşver falan dedıler. kendıme geldım.

ınsanın en gucune gıden kendımızın cok hassas olması aslında, kendımızde dan dun bır ınsan olsak bıze koymaz, ama geçtı gıttı,bu sondu. kımseyı kırmak ıstemeyen en çok kendını kırarmış, bir daha olmayacak.bu sondu

Ay ne kadar görgüsüz insanlarmış yaaa resmen tatili bedavaya getirmek için uğraşıyorlarmış şunlara bakın yemiş içmiş evi pisletmiş ve arkalarını bile toplamadan defolup gitmişler (daha doğrusu gönderilmişler zorla)

Valla arkadaşım eşin en güzelini yapmış, bu da sana ve eşine ders olsun bir daha kimseyi evinize yatılı almayın tatil yapmak isteyen biriktirsin parasını tutsun bir ev yada otel gitsin yapsın tatilini, kimsenin kimseyi kullanmak gibi bir hakkı yok ne biçim insanlar bunlar.

Hem ben birşeye takıldım madem bu kadar tutucu insanlar, madem seni başın açık diye cehennemlik ilan ettiler ne halt etmeye tatile deniz kenarına gidiyorlar bundan hiç mi rahatsız olmuyorlar senin bir dövmeni laf edecek insanlar tatil yöresindeki rahat tavırlı insanlardan hiç mi rahatsız olmazlar (ne de olsa orası tatil yeri bikinili de var şortlu da var)

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyesi geliyor insanın.

Kimseye iyilik yapmayacaksın kimseye yaranamazsın çünkü.

bende bunu anlayamıyorum zaten, denıze menıze de gıtmek ıstemedı bunlar, madem evden dışarı çıkmak ıstemıyorsun evınde geçır tatılını degıl mi? yanı bırbaşkasının evıne tatıle gıtme anlayaşı çok komık bana göre. benı özleyen, görmek ısteyen, gerçekten bana gelen ınsanlara herzaman kapım açık hala, ben severım mısafiri aslında,yenılsın ıçılsın, eglenelım, gece sohpetlerıne bayılırım, her mısafır bır olmuyor ama bu ve bunlar gıbıler eve gelır yerleşir, yer içer dışarı çıkmazlar, ALLAH korusun birşey ısmarlamak zorund kalırlar cunku :umursamaz: madem amaç tatıl evı kullanma yokkgg kardeşim artık ben bu işi çözdum. herkese kapım açık degıl.sizin de açık olmasın arkadaşlar, ne zorluklarla evımızı geçındırıyoruz,eşyalarımıza kıyamıyoruz, yazık sonra ıçımız yanıyor, deger mi?

canım yazdıklarını okudum çok üzüldüm...neyseki geçmiş...birde hamilesin ve bunu bile bile sana bir ton iş bıraktılar ve hiç birşeyin ucundan tutmadılar haaa...pes diyorum başka bişey demiyorum....neyse ders olmuş sana arkadaşım....stres girme sakın yeterince girmişsin zaten...şuan en önemlisi senin ve meleğinin sağlığı....öpüyorum seni....

tatlım çok haklısın.onların amacı masraf yapmamak.klava:eğer evinde otursa biri gelebilir masraf olmasın diyedir.amaç tatilden çok birinin üzerinden geçinmeken çok kızdığım şey bari o kadar yedin içtin evi temiz tut.hiç utanmıyorlar madem yiyeceksiniz bişeyler adam gibi yiyin için koltukta çikolata falan-tatlicadiarzu-çok sinir bişey valla gözümün önüne getirdimde:bbo:çok fena

pintiler ne olcek hıh :umursamaz:

:lepi::lepi::lepi:

Yok canım çok haklısın ama hatalısınız evet gelmeyin diyecektiniz bu kadar basit..Madem 13 yaşından beri görmemiş dayısnı o zaman samimiyette oktur.Rahat rahat red edebilirdiniz.

Bence de red edebilirdiniz.Bende hiç sevmem yatılı misafirliği.Hastalık vs gibi durum olmadıkçada gitmem.Hele böyle görüşmedikleri insanın evine nasıl gidiyorlar anlamıyorum.Ama bazı insanlar böyle alışmış kendileri sürekli yatılı misafirliğe gittiği yada yatılı misafir sürekli onlara geldiği için bunu normal karşılayabilir yada bunu sevmemeyi kötü bir şey olarak algılayabilir (yorum yapan birkaç kişi gibi değil) ama günümüz koşullarında otel vs gibi barınma olanakları gelişmişken bütün gün çalışan insanları hele tatil gibi bir neden için rahatsız etmek büyük görgüsüzlük.Telefon açarsın ziyarete gelicez dersin yemeğin de yersin sonra otele gidip uyursun.Doğrusu da budursengözlerimebaksanab.Söylediğim gibi hastalık olur yada düğün gibi bi şey veya samimisinizdir olabilir ama sırf tatil içn tanımadığınız birinin evine gitmek ayıp yani.lmaz:
Neyse çok geçmiş olsun neyseki çabuk gitmişler.

aramızda akrabalarının evıne gıderek tatıl geçıren ınsanlar varsa, bu tatılden keyıf alıorlarmı? gerçekten ev sahıbı mutlu oluyor mu gittiklerınde çok merak edıyorum yazarlarsa sevınırım

gülkurusu senin yerinde olsaydım ben açardım telefon yada yüzlerine söylerdim ne bu evin hali üstelik hamileyim hiçmi utanmadınız bunları yaparken misafirlik anlayışınız bumu derdim yada eşin söylemesi daha uygun olur.sonuçta onun dayısı onlar yaparken utanmıyorda ben söylerkenmi utanacam:1closedeyes: tabi benim fikrim

Boşuna dememişler Allah sofrandan iyilere yedirsin diye. Adi mahluklar eşinin tavrını da yadırgadım doğrusu açıkça deseydı ne öyle yalan söylemek. Açıkça desin mahvettiniz evimi eşim hamile böyle olmaz diye. Dayıysa dayılık yapsın ayılık değil yani kötükedihüso Bak bende sinir oldum şimdi ne diyeyim ki.

şimdi canlarım, açıkça söylemek aslında en doğrusuydu ama şartlarımız buna elverişli degıl. biz evlenırken bızı herkes dışladı, kaynanamla hala daha göruşmuyoruz, yıllar geçtı ama barışmadık. şimdı bunlara ve bunun gibilere ters davransak,kayınvalıdemın ekmegıne yag surmuş oluruz, der ki; bakın ben ıstememekte haklıymışım böyle nalet bu kız der. kımın ne dedıgı ne kadar sevecegı aslında umurumuzda degıl ama ıkımızde yorgunuz,yenıden böyle kuçuk huzursuzluklar ıstemıyoruz evlılıgımızde,susmamamızın sebebi bu.buyrunnnnnnnnn

kımsenın bızı sevmesıne ıhtıyacımız yok ama laf dınlemek ıstemiyoruz. biz benım ailem ve dostlerımızla kocaman mutlu bır aileyız çok şükür. bızı agızlarında dolandırıp kırletmesınler. (vayy be şiir gibi oldu :))sırnaşık şey

benim ablamın bodrumda evi var ama tatile oraya gitmiyorum kimse bana ve çocuğuma ayak uydurmak zorunda değil kimseyide rahatsız etmeye hakkım yok paramı veriyorum paşalar gibi tatil yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…