- Konu Sahibi gulkurusuu
-
benim ablamın bodrumda evi var ama tatile oraya gitmiyorum kimse bana ve çocuğuma ayak uydurmak zorunda değil kimseyide rahatsız etmeye hakkım yok paramı veriyorum paşalar gibi tatil yapıyorum.
:lepi: alkisalkisalkis tatıl o kadar kıymetli bir şey ki, hem karşıdakının hem bızım tatılımızı zehır etmenin anlamı yok. senı kutluyorum bende aynı fıkırdeyım.
saol arkadaşım .. şöyle düşünüyorum çünkü bana birisi gelip kaldığında ben ne kadar rahat olabileceğim uykum gelcek yatamıycam belki eşortmanla gezmekk istiycem belki morelim bozuk olcak ama olmaz misafir var sürekli gülümse sohbet et evi temiz tut belki işten geliyorum yorgunum evi temizlemeyi bırak yemek yapmak istemiyorum yatıcam televizyon seyretcem . ben rahatsız olcaksam kalcağım yerdekilerde rahatsız olur haksızmıyım arkadaşım:1hug:
zaten bahsi gecen yerler sıcaktan durulmuyor yaz halı ust bas ona göre rahat oluyor evde haliyle e biri geldi mi hadi derlen toplan mecburen..normal bi sıcak olsa kabul edilebilir ama ben de akdeniz bölgesnde yasıyorm arkadas sanırım izmirdeymiş yanı insan yeri geliyor sıcakta kendini cekemıyor kaldı ki miasfir nerde.. d..
üf benim de en tedirgin olduğum konu bu ya
misafir ağırlamak pek bana göre değil çünkü annemle birlikte yaşıyorum.
Çok fazla giden gidenimiz olmaz bende alışkın değilim
Ama onun ailesi çok kalabalık ve çok samimiler birbirlerine giderler sürekli ben ne yapıcam bilmiyorum. Araya biraz resmiyet koymak en doğrusu sanırım. Çat kapı gelmesinler şimdilik düşüncem bu :umursamaz:
ya çok haklısınız.ben de hiç sevmem o tarz misafirleri.benim annemin haftada iki gün gelen akrabalarını ağırlamaktan dolayı ilk yıl össyi kazanamadım.üstelik 45 dakikalık mesafeden geliyorlardı.güya hasret gideriyorlar.benim aklımda testlerim.köle isaura gibi hizmetçilik yapıyordum.davetsiz geleni ben de hiç sevmiyorum ve istemiyorum.
neden evi karistirirlar diye birsey düsünüyorsunuz ki..
belki calistigmizdan sinir oldugunuzu anlayabilirim ama habire evi karistirirlar lafi benim cok
tuhafima gitti..insanlar evde yalnz kalinca baskalarinin evini mi karistirir anlayamadim
evet canım hatta sen evdeyken bile karıştırırlar
niye yaparlar anlamıyorum ama yapıyorlar
Eşinle aranzdaki dayanışma çok hoşuma gitti opuyorumnanaktan
bizimde yazlıgımız var teyzelerim kuzenlerim gelir dayılarım benim arkadaşlarım günlerce kalırız çünkü biz kalabalıkta seviyoruz mangal yapıyoruz denize gidiyoruz muhabbet sabaha kadar.biz ailecek gidince bişey anlamıyoz yada eşimle başbaşa gidince bizde sorun var sanırım:))
bu hafta gitcektik liste çok kalabaslıktı ben abimin eşi çocukları abimin 3 baldızı onların çocukları kayınvalidesi tatil dedigin öyle olur ne bileyim:))
ama şu var biz rahatsız olmayızgerçi şu var biizm 2 daire sadece misafirhane benim dairem ailemin abiimin daireleri ayrı ama gunduz tek evdeyiz temizlik yemek çamaşır hep beraber yapılır..
ay ne çok yazdım ama şuda var beni kullandıgıni hissettigim bikaç arkadaşımı bi kez götürdüm birdaha yazlıgını ya sını duyamadılar benden.enayi yerinede koydurmam kendimi...
sende koydurma müsait degiliz dersin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?