• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eyvah .evli kadınlar da yoldan çıktı...

betican

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
484
43
643
İstanbul
Arkadaşlar,

Ben gün geçtikçe evli kadınların da kocalaını aldattıklarına şahit oluyorum ve inanamıyorum. Eskiden erkekler çok yapardı ama şimdi kadınlar erkekleri solladı.
Ben anlamıyorum, madem kocanı sevmiyorsun istemiyorsun o halde neden boşamıyorsun.
Yazık değil mi o adamlara. Onlar bütün gün didinsini,çalışsın karıma evime bakıyım diye. Adam evden çıkınca kadın eve sevgilisini alsın, akşama kadar gününü gün etsin.
Yada kadın çalışıyorsa işyerinden biriyle sevgili olsun , onunla akşama kadar gününü gün etsin.

ESKİDEN HEP ERKEKLERİ SUÇLARDIM, HALA DA SUÇLUYORUM. VE ASLA BİR ERKEĞE GÜVENİLMEYECEĞİNİ BİLİYORUM.
AMA BİZ KADINLARA NE OLUYOR.
KIYAMET Mİ GELİYOR, YOKSA GİTTİKÇE YOLDAN MI ÇIKILIYOR..

Nerden biliyosun derseniz 1-2 arkadaşım kocalarını aldatıyor. Ve ben ne dersem, ne anlatsam anlatayım onlara doğruyu gösteremiyorum.
Kafayı yemek üzereyim. Ben kendi adıma konuşuyum:

NAMUSLU, ŞEREFLİ VE GRURLU BİR KADINIM. VE ALLAH İZİN VERİRSE ÖLENE KADAR ÖYLE OLMAK İSTİYORUM.

Ama bazı kadınlar bu olayı o kadar normale dönüştürmüş ki, dediğim gibi gündüz sevgilisiyle akşam da kocasıyla hayat sürüyor.
Bu nasıl vicdan, nasıl karakter, nasıl insanlık anlamadım. Dilimde tüy bitti yapma, etme demekten, ben konuşunca arkadaşım vazgeçiyor. Hop sabah arıyorum adam yine evde.
Deli oluyorum, demediğim kalmıyor. Sonra arıyor, ağlıyor. Çok seviyorum, bırakamıyorum diye. O zaman kocadan boşan, onunla evlen diyorum .Bu sefer alıştığı haytı bırakmak ve yeni bir hayata başlamak zor geliyor.

BEN ANLAMMIYYORUUUUMMMM. Bu kadar mı düştük, bu kadar mı çirkinleştik.
Nedir bu vıcık vıcık evlilikler, çarpık ilişkiler.

He bu arada karısını yakalayıp, sonra affedenler de var. Ben anlamıyorum, nasıl güvenipde evliliklerini devam ettiriyolar.
Nasıl bir erkek yapınca devamı geliyorsa emin olun kadınlar yapınca da devamı geliyor.Ben onlardan biliyorum, birinden ayrılıp ertesi gün başkasını buluyorlar.
Hem de sevgilileriyle her türlü birliktelik yaşıyorlar, sonra da akşam kocalarının koyunlarına giriyorlar.

İnanın anlatırken tüylerim diken diken oluyor, vicdanım sızlıyor.
Bazen kocalarına söyleyim diyorum, sonra vazgeçiyorum.
Allah korusun ya adam onları öldürürse ben nasıl yaşarım diye
Yada kabul ederse ben ne duruma düşerim diye.

AMA ŞUNDAN EMİNİM Kİ GÜN GEÇTİKÇE DÜNYANIN ÇİVİSİ ÇIKIYOR.

Siz ne tavsiye edersiniz, benim yerimde olsanız ne yaparsınız?
,:1no2:

evli kadınların da eşini aldatması yeni bir şey değil ki.
sadece daha gizli kapaklı yapıyorlar. ballandıra ballandıra anlatıp övünmüyorlar.

aldatan o kadar çok erkek var.
sanki hepsi bekar kızlar ya da bekar kadınlarla mı birlikte oluyor?
evli kadınlarla birlikte olan da çok.

aldatmanın kadını erkeği yok, ikisi de aynıdır benim gözümde.
iki cins için de pek hoş şeyler düşünmüyorum.:kızgın:
boşansınlar, istedikleri gibi yaşasınlar.

sadece daha gizli kapaklı yapıyorlar. ballandıra ballandıra anlatıp övünmüyorlar.

tamamen katılıyorum.
hatta kaç kere gazetelerde, dergilerde okudum, kadınlar erkeklerden çok daha fazla aldatıyormuş. erkeklerin daha çok aldattığının düşünülmesinin tek nedeni erkeklerin yakalanıp kadınların yakalanmamasıymış, kadınlar çok daha iyi yalanlar uydurabiliyorlarmış. :delphin:

bu insanın kendini ilgilendiren bir durum malesef:delphin:
kendi ahlakı yada ahlaksızlığı altında toplanan davranışları..:1closedeyes:

benim eşimden önce soyadını taşıdığım bir ailem bir sülalem var..Allah'a şükür kendi ailemin hiç bir kızında böyle bir damga yok..olamazda..:içelim:

arkadaşlarımın yapmasına gelince..
ben görüşmeyi keserdim bu insanlarla..çünkü bunun hiç bir şekilde kabul edilebilir bir yanı yok.:dilcikar:

ayrıca canım benim de sevgilisini aldatan arkadaşlarım oldu.
bitanesinde, kız da sevgilisi de arkadaşımdı, kızla çok daha yakındık ama.
gayet rahat da muhabbetini yapabiliyordu benle, diğer sevgilisinden falan söz edebiliyordu. ben çok sinir oluyordum açıkçası, aldattığı çocuk da hiç habersiz, gayet de iyi bir insandı.
çocukla birkere muhabbet ederken, kızdan şüphelenmesini sağladım, ağzımdan laf kaçırır gibi yaptım.
çocuk da peşine düştü olayın, aldattığını öğrendi ve bıraktı kızı.
bugün yine böyle birşey olsa yine yaparım, arkadaşım olsa da karşı taraftaki de insan. kimse aldatılmayı haketmez :delphin:

hep vardı bunlar ama ,gizli yapılıyordu..saklanıyordu ve insanlar, söylemiyordu. duysalar bile üç maymunu oynuyorlardı. medyanın da sayesinde,net te tabii,herkes artık sırlarını daha bir açığa çıkarmaya başladı. kol kırılır, yen içinde kalır, olayı kalktı.çok rahat ve normalmiş gibi arkadaşlarına anlatmaya başladılar,bunu yapanlar.
sizin yerinizde olsam,karışmam... beni ilgilendirmez. bir ahlaksız yüzünden ne diye başımı ağrıtacağım... zaten eninde sonunda açık verir kocasına. çekirge bir sıçrar ,iki sıçrar,üçüncü de yakalanır. hiç karışmayın bence....

Eskiden aldatanlar yaptıklarının ne kadar iğrenç bişey olduğunun farkındaydı bu yüzden saklama gereği duyuyolardı... Ama şimdi öyle mi aldatmak hava atılcak gurur duyulcak bişey oldu günümüzde mesela benimde çevremde nadiren böyle zavallı insanlar var hem onla konuşuyom hem bunla diye övünerek anlatıyolar belkide kendi eksiklillerinin farkındalar ve bunu böyle bastırıyolar....

Bir evli kadının hele hele cinsel zevkler uğruna bunu yapmasını benim mantığım, kapasitem hiçbir hücrem kabul etmiyor. Bence bu işi para karşılığı yapanlardan hiçbir farkları yok.
Bence onlarla arnıza hop diye kesemezsiniz tabi mesafe koyun. Ben şahsen adımın onlarla anılmasını istemezdim, rahatsız olurdum

bu aldatan kadının karakteriyle,seviyesiyle ve
almış olduğu aile terbiyesiyle alakalı diye düşünüyorum...
gözünün açlığıyla,doyumsuzluğuyla ve kendine duyduğu saygıyla alakalı diyebilirim...
günümüzde arttı evet ama günümüzde ne artmadı ki???
her koyun kendi bacağından asılır demişler...
insanın kendine ettiği kötülüğü kimse edemez...
benim arkadaş çevremde bu tip insanlar yok,
ama olursa birgün,kesinlikle görüşmem...
çünkü saydığım bu özelliklere sahip bir kişi
benim arkadaşım olamaz....
sevgiler...

çok şükür hiç böyle şeylere şahit olmadım
görsemde söylemem zaten 3 maymunu oynarım görmedim duymadım bilmiyorum

allaha şükür hiç bir arkadaşımda böyle bişey yaşamadım,ama yaşasaydım o kadınla ilişkimi keserdim,araya masafe koyar,zamanlada tamamen görüşmemeye başlardımaslında kadınlarda çok aldatıyor ama daha iyi saklıyorlar sanırım.birde daha çok erkeklerin adı çıkmış olduğu için bu konuda kadınların peşi pek aranmıyordu sanırım eskiden.ama şimdi herşey meydan da?hatta kocam beni aldattı bende onu aldattım iyi oldu diyen kadınlarda var etrafta,geçen bir sitenin itiraf bölümünde okudum böyle bişeyi,allah ıslah etsin aldatan insanları,aslında sadece kendilerini aldatıyorlar.

He bu arada karısını yakalayıp, sonra affedenler de var. Ben anlamıyorum, nasıl güvenipde evliliklerini devam ettiriyolar.
Nasıl bir erkek yapınca devamı geliyorsa emin olun kadınlar yapınca da devamı geliyor.Ben onlardan biliyorum, birinden ayrılıp ertesi gün başkasını buluyorlar.

BENİMDE VAR BÖYLE TANIDIĞIM ADAMA ACIDIM CAKTIRMADAN EŞİNE SAHİP ÇIK TAKİP ET FALAN DEDİM.YOL GÖSTERDİM..AMA ÖĞRENDİM Kİ ADAM ZATEN BİLİYORMUŞ.SALAK DURMUNA BEN DÜŞTÜM..İÇ GÜVEY NE OLCAK.KADIN BASIYOR PARAYI ADAM SUSUYOR...

evet canım DÜNYANIN ÇİVİSİ ÇIKMIŞ,BİZ TAKAMAYIZ ARTIK YERİNE.... gamyoncuiremsu

sen karışma,,sonra suçlu sen olursun...

duygusal yönden yine bi parça anlayabilirim... ama

evli bayanların eşlerini,cinsel anlamda aldatmasını çok adice buluyorum... :kızgın:

o.....lar bile daha onurlu,kaliteli bence öylele kadınlardan... :delphin:

oncedn berı vardı bence bu aldatmalar...
zaten erkekler kımlerle aldatıyor kadınlarla bunların coguda evlı kadınlar malesef...
eger ..akıl seylerıne calısıyorsa...
allah korkusu yoksa...
vıcdan dene sey hıc ugramamıssa bunyelerıne...
evdekı cocuk yada eş akıllarının ucuna gelmıyorsa...
ahlak ve kendılerıne saygıyı kaybetmıslerse..
ve denır ya ar damarları catlamıs..
eee bu gıbı kişiler..aldatırda her seyıde yaparlar...
allah korusun..

aldatmanın kadını erkeği yoktur gözümde,
ikisininde yaptığı ahlaksızlık.....
ama nedense kadına gelince daha bi tepki verilir,
kişi kendisini biliyorsa,aldığı terbiye,ahlak ona müsait değilse,
böyle bir yola başvurmaz ayrılır,
eğer benim arkadaşım yapmış olsaydı,
duyduğum an düşmanım olurdu kişi:delphin:

kesinlikle sana katılıyorum dünyanın çivisi çıkıyor kıyamet yakınlaşıyor.
dikkat ediyorumda kadınlar kendilerini artık otobüslerde pazarlarda hiç kollamıyorlar tam tersine erkekler rahatsız oluyorlar ve bunu yapanlar dikaket etmeyneler baş örtülükadınlar hiç önmsemiyorlar daha çok böleleri dikkatimi çekiyor eskiden erkeklerden şikayet ederdik ama otobüs ve pazarlarda bu çok dikkatimi çekmeye başladı erkekler kendilerini kollamaya çalışıyorlar
geçen gene durakta otobüs bekliyorum tabiki bunun açığı kapalısı yok bi bayan olması önemli ama daha çok kapalılar dikkatimi çekiyor bildiğimiz siyah çarşaflı üç tane kadın gelen ufak bir minübüse üstelik merdivenlerine kadar dolu bir minübüs merdivenlerindede erkekler var ona binemeye çalıştılar ya merdivenden cıkcak yer yok adamların üstüne üstüne çıkıyor resmen adamlar kadınlara değmemek için üst üste bindiler
zamane kadınlarımız bu konuda çok cömertkar oldular artık yazıkki:oklava:​

eskiden erkekler eve kadın getirirlerdi:oklava: şimdide kadınlar eve erkek getirmeye başladı :oklava:tersine dünya:1shok:

Son düzenleme:

Tamamen katiliyorum...
Eskiden gizli gizli yapilirdi, simdi hersey ortada, saklanmak yok, gizlemek yok, utanmak yok...Allah islah etsin

ama benim dostum, arkadasim boyle çirkin birsey yapsin..iletisimi keserim
ondan ne arkadas olur, ne dost Allah korusun :1no2:

kesinlikle şu cümlenize katılmıyorum,boşansınlar, istedikleri gibi yaşasınlar,mutlu eşleri boşanma durumuna getiren bu kişiliksiz insanlar değilmi?boşanmayla iş bitmiyor,olamaz olamazda bu ahlaksız insanlar kimisinin eşini, kızını, oğlunu, abisini, ablasını yada kız kardeşini yoldan çıkartırlar, eskiden bu derece rezilikler varmıydı yok ahlaksızları hayatımızda yeri yoktur :oklava:kimse kimsenin aile sadetini bozamaz:1hug: herkes bilirki aile kurmak çok fedakarlıklar ister,bir yabancı gelip hadi ben geldim sana güle güle diyemez :oklava:

Back
X