oğluna yani eşime üvey evlat muamelesi yani..
biraz abartmışsınız bence
maddı açıdan yardım etmemelerını bu kadar takmamalısınız
sonuçta evlılığıe sız adım atarken kımseden bı yardım gelecek dıye bunu yapmadınız deıl mı :umursamaz: o yüzden o ınsanların sıze yardım etme zorunluluğu yok
anlattığınıza göre zaten eşinizin ılk evlılığınde yardım etmışler yeter daha nolsun
eşiniz her evlendığınde yardım etcek güçlerı yok demekkı
o yaşta ınsanlardan cok sey almak yerıne vermek gerekır bence
hem maddı hem manevı anlamda opuyorumnanaktan
bu yüzden ne eşinizi üzün ne evınızı terk edın nede kendınızı yıpratın
sonra ılerde cocuğunuza ne cvp verceksınız:umursamaz:
bıde cocuğunuz kız dıye tepkı vermışler
ben hıc ınanmadım kusra bakmada cok tatlı dıllı dıyorsun ıyıler dıyıorsun kalkıp öle bı laf etsın cok tuhaf CADIARZU
cocuğu dunyaya getıren sızsınız bakma yukumluluğu onlarda değil sızdeler sevgılerını verıyorlarsa daha ne beklersınızkı
hem bız nasıl bır dunyada yasar olduk yahu :gitme:maddıyat herseyın önune geçmış
bende bı evlılılık yapıcam ınan bana nışanlımın aılesıne dedımkı bız herseyı bırlıkte alcaz
sız hıc canınızı sıkmayın
kendı aılem(babam emeklı annem calısmıo)memlekette yasıyolar ve ben herseyımı kendım aldım
hemde cok az maasla
evlılık zaten bırlıkte bışeyler yapıldığı an güzeldır
ANNE ve BABA var karşınızda saygı ve seygıyı asla kaybetmeyın
sımdık iyi davrancam dıyorsunuz ama bunu bız dedığımız ıcn yapmayn
içinizden geldığı için yapın
ve sevgıyle kalın :ecrin_bebek:
haklı oldugunuz noktalar mutlaka var
gelsınler gıtsınler
bu yuzden eşinizle aranızın bozulmasına ızın vermeyın
biraz abartmışsınız bence
maddı açıdan yardım etmemelerını bu kadar takmamalısınız
sonuçta evlılığıe sız adım atarken kımseden bı yardım gelecek dıye bunu yapmadınız deıl mı :umursamaz: o yüzden o ınsanların sıze yardım etme zorunluluğu yok
anlattığınıza göre zaten eşinizin ılk evlılığınde yardım etmışler yeter daha nolsun
eşiniz her evlendığınde yardım etcek güçlerı yok demekkı
o yaşta ınsanlardan cok sey almak yerıne vermek gerekır bence
hem maddı hem manevı anlamda opuyorumnanaktan
bu yüzden ne eşinizi üzün ne evınızı terk edın nede kendınızı yıpratın
sonra ılerde cocuğunuza ne cvp verceksınız:umursamaz:
bıde cocuğunuz kız dıye tepkı vermışler
ben hıc ınanmadım kusra bakmada cok tatlı dıllı dıyorsun ıyıler dıyıorsun kalkıp öle bı laf etsın cok tuhaf CADIARZU
cocuğu dunyaya getıren sızsınız bakma yukumluluğu onlarda değil sızdeler sevgılerını verıyorlarsa daha ne beklersınızkı
hem bız nasıl bır dunyada yasar olduk yahu :gitme:maddıyat herseyın önune geçmış
bende bı evlılılık yapıcam ınan bana nışanlımın aılesıne dedımkı bız herseyı bırlıkte alcaz
sız hıc canınızı sıkmayın
kendı aılem(babam emeklı annem calısmıo)memlekette yasıyolar ve ben herseyımı kendım aldım
hemde cok az maasla
evlılık zaten bırlıkte bışeyler yapıldığı an güzeldır
ANNE ve BABA var karşınızda saygı ve seygıyı asla kaybetmeyın
sımdık iyi davrancam dıyorsunuz ama bunu bız dedığımız ıcn yapmayn
içinizden geldığı için yapın
ve sevgıyle kalın :ecrin_bebek:
Sinir oluyorum! Sırf bu yüzden eşimi boşayabilirim!
Evlendik düğün yaptık düğünüme gelen kaynanam kayınpederim sadece köşede oturdular..
sıfırdan ev dizdik bi iğne bile alıp katkıda bulunmadılar.
yeri geldi ben annemden istedim baya sıkıştığımız zamanlar oldu ama onlar aramadılar bile!
eşim çok çekti ama yine onların umrunda değildik!
kızım doğdu yanına gelip torunlarını görmekten geçtim 1 çift çorap alıp bile yollamadılar!!
arayıp torununu bile sormadı şu güne kadar her hafta biz arıyoruz!
daha neler neler...
ama eşimin diğer kardeş ve çocuklarına maddi manevi gayet güzel yardım edip onlarla oluyorlar..
eşimin ailesi tamam diyemiyorum.
bu yaşananları kulak arkası edemiyorum.. telefonda falan canım cicim le tatlı dille çok güzel susturuyorlar insanı.. gözümden uzak olsun yeter dedim onlar adana ben ankaradayım.. şimdi borç harç bitti çok şükür rahata kavuştukya aramayada başladılar.. bunu eşim görmüyor ya! anne babada olsa bi yere kadar!
dün telefonda konuştu uçak paralarınızı yolluyim gelin biz gelemedik.dedi! çıldırdım halada kendimi yiyorum!!
gelen insan bulur buluşturur her yolla gelir. ama benim salak eşim gelmeleri için özel uçak biletlerine kadar alcakmış! kafayı yicem.. birde onlar gelirse ne yaparım akşama kadar 2 sevmediğim koca insanlarla..
ki eşim tee gece geliyor..
kızlar uzun yazdım özür diliyorum ama sizden ricam siz olsaydınız ne yapardınız?
eşimi kırmamak adına bi bahane bulup onların gelmesini engellemek istiyorum.
o kadar kin doluyumki gelemelerine asla göz yumamam gerekirse basar giderim o kadar hani..
lütfen bana akıl verin ne diyim ne yapayımda gelmesinler..?
neyse arkadaşlar yorumlarınız için sağolun.
sayenizde fikirlerimde değişme oldu.
daha fazla yoruma ihtiyaç duymuyorum teşekkür ediyorum.
:kedi::Saruboceq:bu böcük çok akıllı bi kız:1hug:canımbenim allah gönlüne göre versin
pardon bu cinsiyet ayrımı konusunda yalan düşündüğümü sanıyorsunuz sanırım. koca insanlar ve mübarek günlerde asla günahlarını alamam o mesuliyete giremem. ben ne varsa paylaşmak istedim sizlerle.. bana karşı tatlı dilli. ama bebek kız - erkek ayrım olduğunu eşim vasıtasıyla bana yansıtıldı. hatta kızmı eminmisin doktorda eminmi vs muhabbetten sonra görümcemde başka doktora gidin baktırın 2 dağmı emin misin falan tarzında şakalaşmalar gerçekleştirildi.. tatlı dilli dememin sebebi bana karşı öyle şeyler söylemedi. sadece eşime yansıtıldı bende eşimden duyduklarımla burada paylaştım.
iyi günler..
Canım niye fikirlerinde değişme olduğunu anlamıyorum onlar senin hissettiklerin.bir çok haksızlığa uğramışsın ve eşinin ailesi ile yüzleşmen gerektiğine inanıyorum.bi süre sonra istesende istemesende patlıycaksın .insanlar senin annenin eşin tarafından istenmese nasıl hissedersin demişler .senin ailen en zor zamanlarda evlerini açmışlar .niye eşin aileni istemesin ki .bazı yorumlar laf olsun diye yazılmış gerçekten.
Her insanın bir tahammül sınırı vardır .bence kötü kötüdür iyi de iyi. sırf beni doğurdu diye kötü bir insanın yaptıklarını sorgulamadan kucak açılması çok saçma mantığa sığmıycak şey. 1+1 evin neresinde yatacak misafirlerin acaba eşin çok düşüncesizmiş .tam rahata erdiğin zamanda sabrını sınıyor herhalde sana danışmadan böyle bir davet yapmamalıydı.
Senin yaşadığın şeyleri yaşayanlardan biride benim ama ben kötülükleri sindirecek kadar erdiğimi düşünmüyorum eşimin annesiyle kardeşiyle kayınpederle hata yaptıkları anda yüzleştim .yaptıklarını yüzlerine vurdum.hatalarını anlamadılar dahada içlerindeki kötü niyetlerini belli ettiler.bu da benim kazancım oldu.bana zararı dokunacağınını bildiğim insanlarla ne yemek yerim nede evime sokarım.eşimde ailesinin yaptıklarını gördü.daha önce şunu şunu yaptınız demeyen kocacım ailesi hata yaptığında şunu şunu yaptınız diyebiliyor artık.
Bunlar benim fikirlerim haksızlığa asla tahammülüm yok .Allah hepimizi eşit yaratmış öbür tarafta herkesin hesabı ayrı niye kendime zulm ettireyim ki.Hem karşımızdaki insana hatasını söylemezsek karşımızdaki insana devam et ben herşeyi hakediyorum msj ı verdiğimizi düşünüyorum
Sabredende erer inşallah ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?