Eyvah kaynanam geliyor!!!

bu rahatsız olduğum konuları çözmenin tek yolu benim susmam ve içimdeki kırıklara rağmen onlara sevecen ve sıcak davranmamdan ibaret olcak.. çünki dediğiniz üzere arayıpta rahatsız olduğum şeyleri onlarla paylaşamam çünki öyle kişiliğe sahip değilim o kelimeler çıkmaz ağzımdan. burda yazıklarım sadece içimdekiler..ki ben gerek eşimden gerek ailesinden gerek kendi ailemden yada dış etkilerden yeteri kadar yıprandığıma inanıyorum.. baltalamaktan ziyade soyutlamak benim amacım.

biri de cinnet geçirsin bana önayak olsun ya :sinifsinif:

Canım bizde ayn şartlarda evlendik . Bende bu sebepten tepki gösterdim inanılmaz kavgalar ettik. Yani sizin aileniz bişey yapamamış olsa veya yapmamış olsa kocanız senin ailen bu eve gelmesin dese neler hissederdiniz. Tamam tepki duymakta haklısınız. Bide eve gelen misafir size yakışan en güzel şekilde onları karşılamak ve rahat ettirmektir.

bende sizden konuştuktan sonra aldığım kararım : geldiklerinde elimden geldiğince iyi karşılamaya çalışacağım ama çoook uzun yani ayları alırsa kalması onu ne yapacağım bilmiyorum:)
ama şu var eşimin hatrına göz yumacağım.. güzel ve öğretici yorumlardı akıl akıldan üstündür demişler bu topic en canlı örneği..
çok teşekkür ediyorum sizlere

Cinnet geçirmeye müsait biri olarak sana önayak olabilirim ama konuyu anlamadım ben, ne yapacaz bir anlatsan ne güzel olur.

burbukçum k.validemizi kesmek mezusunda ön ayak olmamızı istiyor december oda babaannesini kescekde kaydirigubbakcemile3

valla cnm bır tek senı bu olayı yasayan bılır ole durumlar oluyor kı ınsan yazmaya bıle artık sıkılıyo bunalıyo emınım daha neler neler vardır cunku bende cok yasadım daha bır senelık evlı sayılır ama aynısı bızdede var tamam annesı babasın tabıkı gelecek gıdecez ama oogulları bır zerre bıle dusunmeyınce ınsanın zoruna gıdıyor cok ıyı anlıyorum senı cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Konuyu ve cevapların bir kısmını okurken gördüm ki verilen öğütler çok akıllıca ve isabetli,ve sonunda olumlu yönde bir karara varmış soran arkadaş.öncelikle böyle bir karar almasında yardımcı olan tüm güzel insanlara yürekten tebrikler.alkisalkisalkis

evet daha ayrıntılara girmedim.
2 yıllık evliyim ve onlarla sadece 4 ay aynı şehiri paylaştım
o 4 ayda üzüldüğüm kırıldığım çok konu oldu.
illa olayın pozitif yönündende bakmam gerekirse kadın tatlı dilli.
yani beni kırdığı bu olayları söylenti olarak yerine getirmedi (sadece eşimin eski adı ile beni çağırmışlardı eşimin halasıda dahil anlaşılmış gibi ) ama onuda alışkanlık yada bi nevi dikkatsizlik olarak algılamak istiyorum.. birde kız erkek ayrımı yapılması..
alttan almaya çalışıyorum ne kadar becerebiliyorum tartışma konusu tabi.
kendimide eleştiriyorum hani ben bunları hak edecek ne yaptım
ama egoistmiyim bilmiyorumda cevap olarak bişey bulamıyorum.

biz hiç sana kıyıp böyle bir şey için ön ayak olurmuyuz tatlım opuyorumnanaktan

yapın be abla nolur, annem senin gibi manyak yoktur diyo aha bak varmış dicem.

Cinnet geçirmeye müsait biri olarak sana önayak olabilirim ama konuyu anlamadım ben, ne yapacaz bir anlatsan ne güzel olur.

burbukçum k.validemizi kesmek mezusunda ön ayak olmamızı istiyor december oda babaannesini kescekde kaydirigubbakcemile3

heh ezel cevap vermiş benim yerime kötükedihüso benim babanne meselesini az çok biliyo sağolsun, tabi her hafta üzerlerine ekleniyo yenileri ben kaldıramıyorum artık.

december hazırla aletleri ben geliyorum
ama sen kes ben korkarım :)

ben keserim hiç merak etme. hiç merhamet duygusu kalmadı içimde babannem olacak kadına karşı. bir fatihamı alamıcak eğer benden evvel giderse. Allah hepimize sabır versin. benim kaynanam olacak hanım da böle fesat olacaksa ona şimdiden acıyorum zemuszemus

december tatlım ;Ayın geceye sabretmesi, onu apaydın bir hale kor. Gülün dikenine sabrı, onun güzel kokulu bir hale gelmesine sebep olur.

sende hep apaydın ve güzel kokulu kal SABIR CANIM SABIR.opuyorumnanaktan

eşiniz ailesini çok özlemiş ki bilet paralarını yolliyim yeter ki gelin diyor..
bence siz de kendinizi düşünüp düşünüp dolduruşa getirmeyin. tatlı dille güzelce konuşuyorlarsa gerisi sorun değil...

gelmelerini engellerseniz bu sefer eşinizle yoktan yere aranız açılır...

onlar gelsin güzelce ağırlayın ters birşey olursa eşinizle içinizde birikenleri herşeyi konuşursunuz. ama iyi geçerse eskiden olanları da unutup aranızı açmayın hiç.

siz o kadar zor durumdayken size yanların da bile kalmayı teklif dahi etmezken yeni gelinlerine evi tupusuylamı verdiler yuh yanikötükedihüso

yapacak bişey yok tatlım benim annem babamda gelinlerine verdiler evi tapusuyla ve bana zırnık koklatmadılar oz kızları iken ...
mal mulk nedirki bizde cok zor gunler gecirdik ve hala geciriyoruz basımın gozumun sadakası olsun dedimm gectim ...
ben bir evlemi adam olacam kimsenin ev bagışına ihtiyacım yok dedim oturdum ...
allahıma sukur herseyi eşimle çalışarak kendimiz yapmaya çalıştık ...
allahta verdigini veriyor zaten ...

Son düzenleyen: Moderatör:

sayfaları tam bitirmeden yazmak istedim..
aha bu avukat doğru söler..
imzamı atıyorum altına..kaydirigubbakcemile5

iyide size bir hakaretleri terbiyesizlikleri varmı. tek şey size yardım etmemeleri ve hediye yollamamalarımı.. bunlar tamam hata. ama bu kadar nefret edecek bir şey göremedim ben. hatta onlar gelince evi terkedecek kadar.

oğullarının evi elbetteki gelecekler..
merak ettim;eşiniz annenize bu tavırla yaklaşsa arada ne olursa olsun mazeretini kabul edermiydiniz:?
ve kızının evine sokmak istememesini..

Tammaamennn arkadaslara katiliyorumvereliniortak
Ayrica ben olsam geldikleri zaman cok cok iyi davranirdim ki her ne haksizlik yapmislarsa kendilerinden utanirlardi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…