ister suçlu olun ister masum beni hiç ilgilendirmez...
kendinizi yiyip bitiren sizsiniz...
kayınvalidenize kırıldıysanız alırsınız karşınıza anne ben bunları duydum ve çok kırıldım diye başlar ve sakinlikle içinizdeki zehri akıtırsınız... bir süre konuşmazsınız... tepkinizi koyarsınız biter... geçer...
ama siz yapıcı olmak yerine köprüleri tamamen yıkmayı tercih ediyorsunuz...
haklı olduğunuz konular yok değil... ama ısrarla bu konuyu çözüp bir adım atmak yerine bu sorunlarla yaşamayı tercih ediyorsunuz...
ev döşenmemesini, yardım yapılmamasını sorun olarak buraya yazan sizsiniz, siz yazmadıktan sonra ben bilemem sonuçta...
ama ısrarla çocuk üzerinde duruyorsunuz... neden bu büyükleri istememek konusunda size haklı bir mazeret veriyor... kayınvalidem kızımı istememişti bende onları istemiyorum şimdi... bu konuyu neden çözesiniz ki... çözerseniz evinize gelecek yüzü kendilerinde bulurlar allah muhafaza..
ben sizi çok iyi anlıyorum merak etmeyin... siz böyle devam edin... iyi yapıyorsunuz... kendinizi baltalamaya devam...
evet bencede en mantıklısı... dişimi sıkcam artık..
bir ümit belki gelmezler :)[/QUOTE]
bak sana konu dışı olacak ama belki bir çağrışım yapar diye kendi başıma gelen bir şeyi yazayım(kırmızı ile altını işaretlediğim yer yüzünden)
k.validem beni çook sever :)) görümcem ona keza bende bu ve buna benzeyen bir sürü şey yaşadım ve hala da yaşamaktayım neyse ,
2 yıl evvel memlekete gideceğiz her yaz olduğu üzere (eşimle aynı köylüyüz)ama ben o arar yaşadığımız bir olaydan ötürü k.validemle görümceme kırgınım ve gitmek istemiyorum (bu arada belirteyim k.validelerde istte.ama yazdan yaza köydeki eve gidiyorlar kışa kadar.görümcem evli ama oda tatilde gelir)neyse zoru zoruna kendimle savaşa savaşa ikna oldum gideceğim ama nasıl dua edip temenni de bulunuyorum görümcemler gelmesin diye
gideceğimiz tarih belli olup gideceğimiz güne kadar allahım nolur x ler orda olmasın diye dua edip duruyorum gitmemize 3-5 gün kala görümcemlerin gitmeyeceği haberini aldık enişte tatil yapmayıp ücretini almış neyse ben bir sevindim bir sevindim rahatlama geldi bana.
hazırlandım yola çıktık babam arabasını verdi rahat gidelim diye yolda şarkılar muhabbetler vs benim aklımda da arada ohh iyiki yoklar var :))
6 saatlik yoldan sonra sabah vardık daha bismillah arabadan ineceğim kapının önünde bir araba k.validenin suratında kocaman bir gülümseme allah allah dedim içimden bu araba kimin ki hoş beş ediyoruz eşimin yengesi dediki aaa iki süpriz birden sizi biliodukda xleri bilmioduk onlarda 10 dk önce geldiler.laelaelaelaelae
ben şok tabii ve içimden ezel sana müstehaktır kötü düşündün başına geldi o kadar çok gelmesinler dedinki al senden evvel gelmişler.
YANİ KÖTÜ FİKRİM KENDİME DÖNDÜ kendime çok kızdım hakettin ezel dedimkötükedihüso
:roflol::roflol: iinsallah cok kotu gecmemistir butun yaz :teselli:
:roflol::roflol: iinsallah cok kotu gecmemistir butun yaz :teselli:
:kedi: hiç sorma süperdi kötükedihüso allahtan biz uzun onlar kısa kalacaklardı tatilimin geri kalan kısmı için minnettardım kaydirigubbakcemile2
yaşanan her şey ders oluyor alabilene çok şükür ben alacağımı aldım elhamdülillah olgunlaştım artık umurumda değil strateji ve akılla yendim yapıyorlar ama bumerang gibi onlara dönüyor bana ettikleri zemuszemus
¤ decemBer ¤;8760773 .!.:biri de cinnet geçirsin bana önayak olsun ya :sinifsinif:
biri de cinnet geçirsin bana önayak olsun ya :sinifsinif:
Cinnet geçirmeye müsait biri olarak sana önayak olabilirim ama konuyu anlamadım ben, ne yapacaz bir anlatsan ne güzel olur.
biz hiç sana kıyıp böyle bir şey için ön ayak olurmuyuz tatlım opuyorumnanaktan
Cinnet geçirmeye müsait biri olarak sana önayak olabilirim ama konuyu anlamadım ben, ne yapacaz bir anlatsan ne güzel olur.
burbukçum k.validemizi kesmek mezusunda ön ayak olmamızı istiyor december oda babaannesini kescekde kaydirigubbakcemile3
december hazırla aletleri ben geliyorum
ama sen kes ben korkarım :)
siz o kadar zor durumdayken size yanların da bile kalmayı teklif dahi etmezken yeni gelinlerine evi tupusuylamı verdiler yuh yanikötükedihüso
ister suçlu olun ister masum beni hiç ilgilendirmez...
kendinizi yiyip bitiren sizsiniz...
kayınvalidenize kırıldıysanız alırsınız karşınıza anne ben bunları duydum ve çok kırıldım diye başlar ve sakinlikle içinizdeki zehri akıtırsınız... bir süre konuşmazsınız... tepkinizi koyarsınız biter... geçer...
ama siz yapıcı olmak yerine köprüleri tamamen yıkmayı tercih ediyorsunuz...
haklı olduğunuz konular yok değil... ama ısrarla bu konuyu çözüp bir adım atmak yerine bu sorunlarla yaşamayı tercih ediyorsunuz...
ev döşenmemesini, yardım yapılmamasını sorun olarak buraya yazan sizsiniz, siz yazmadıktan sonra ben bilemem sonuçta...
ama ısrarla çocuk üzerinde duruyorsunuz... neden bu büyükleri istememek konusunda size haklı bir mazeret veriyor... kayınvalidem kızımı istememişti bende onları istemiyorum şimdi... bu konuyu neden çözesiniz ki... çözerseniz evinize gelecek yüzü kendilerinde bulurlar allah muhafaza..
ben sizi çok iyi anlıyorum merak etmeyin... siz böyle devam edin... iyi yapıyorsunuz... kendinizi baltalamaya devam...
iyide size bir hakaretleri terbiyesizlikleri varmı. tek şey size yardım etmemeleri ve hediye yollamamalarımı.. bunlar tamam hata. ama bu kadar nefret edecek bir şey göremedim ben. hatta onlar gelince evi terkedecek kadar.
oğullarının evi elbetteki gelecekler..
merak ettim;eşiniz annenize bu tavırla yaklaşsa arada ne olursa olsun mazeretini kabul edermiydiniz:?
ve kızının evine sokmak istememesini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?