EYVAHH YILANNN

bence sus
ilaçlasinlar tertemiz lis gibi oturursunuz iste :)
oglun demez insallah o benimdi diye
bide çocuk istedi diye o yilan eve sokulmamaiydi .. çocuk bu bugun yilan isyer yarin akrep ister, hayvanat bahçesindeki aslani istese alip evemi getirecksiniz
çocuklarin istegi bitmez, hayir i ogretmelisiniz ogluna .. ne kadar aglarsa aglasin o hayir evet olmamaili..

İnsanlar olayı bilmedikleri hiç hep korkuyla yaşayacaklar.
Bunu da düşünün lütfen.
Kimbilir nasıl tedirgindirler..

Ne bıleyım oyle gozlerı dolu dolu aglayınca esımde dayanamamıs bende bırazcık baksın hevesı gecer dedım boyle olacagını bılsem yapmazdım

Ay güldüm valla geçmiş olsun. Yapacak bir şey yok şu saatte itiraf etmenin faydası yok. Susun gitsin. :) Geçmiş olsun çok..

Kimsenin aklına gelmez birinin yılan getireceği sonra onu pencerenin önüne koyup alt komşunun penceresinin önüne düşeceğini hahahahha,herkes yılan yuvası olduğunu düşünüyor binanın çatısında yılanın ne işi var

Ya böyle şeyleri yazmayın kızlar biri google da arasa apartmanda yılan var diye, şak diye ortaya çıkacaksınız hee :) bi de ilk sıralarda kk çıkıyor aramalarda hahah komedi olur kapına dayanırlarsa :)

Ne bıleyım oyle gozlerı dolu dolu aglayınca esımde dayanamamıs bende bırazcık baksın hevesı gecer dedım boyle olacagını bılsem yapmazdım
yilanin komsuya dusmesi apartmanin ayagi kalkmasi falan o kadar buyuk sorun deil eglence çikmis millete :)
ama oglunuza bundan sonra hayirlarin evet olamayacaghini anlatlmaiz lazim, bastan onlem alamasaniz buyyunce hiç onune geçemezsiniz .. y

Ya böyle şeyleri yazmayın kızlar biri google da arasa apartmanda yılan var diye, şak diye ortaya çıkacaksınız hee :) bi de ilk sıralarda kk çıkıyor aramalarda hahah komedi olur kapına dayanırlarsa :)
Allah korusun de ya

haha penceresine düşürdüğünüz kadın da BDV de gelip evimin penceresinde yılan bulduk diye konu açabilir
Boyle bır sey olmaz ınsallah ben yandım o zaman hem ne bılecek kı benım ben oldugumu degılmı

Bütün yılan bilgimi sorguladım 28 yıldır başka bir şeye mi yılan diyorum diye.

Ses çıkarmayın zaten artık da oğlunuz anlatabilir gibi geldi.

Kadın zamanında evde kedı beslıyorum dıye benı assagılıyordu ayyy ne pıs sen bu hayvanı evıne koyuyorsun ben senın evınden bır bardak su ıcmem falan dıye sag da solda benle dalga gecıyordu bırde bunu duysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…