Ynlıs anladınız heralde yılanı bulduklarında oluymus zaten canlı olsa bende korkardım almazdım eve kacar falnyazık olmuş, keşke hiç ellemeseydiniz hayvanı parkta yaşayıp gitseydi
Ne bıleyım oyle gozlerı dolu dolu aglayınca esımde dayanamamıs bende bırazcık baksın hevesı gecer dedım boyle olacagını bılsem yapmazdımbence sus
ilaçlasinlar tertemiz lis gibi oturursunuz iste :)
oglun demez insallah o benimdi diye
bide çocuk istedi diye o yilan eve sokulmamaiydi .. çocuk bu bugun yilan isyer yarin akrep ister, hayvanat bahçesindeki aslani istese alip evemi getirecksiniz
çocuklarin istegi bitmez, hayir i ogretmelisiniz ogluna .. ne kadar aglarsa aglasin o hayir evet olmamaili..
Eyvah kendımı ıfsa ettımYa birimiz seninle aynı apartmanda yaşıyorsak??
yilanin komsuya dusmesi apartmanin ayagi kalkmasi falan o kadar buyuk sorun deil eglence çikmis millete :)Ne bıleyım oyle gozlerı dolu dolu aglayınca esımde dayanamamıs bende bırazcık baksın hevesı gecer dedım boyle olacagını bılsem yapmazdım
ben yazdim google a çikmadi burasi :)Ya böyle şeyleri yazmayın kızlar biri google da arasa apartmanda yılan var diye, şak diye ortaya çıkacaksınız hee :) bi de ilk sıralarda kk çıkıyor aramalarda hahah komedi olur kapına dayanırlarsa :)
Allah korusun de yaYa böyle şeyleri yazmayın kızlar biri google da arasa apartmanda yılan var diye, şak diye ortaya çıkacaksınız hee :) bi de ilk sıralarda kk çıkıyor aramalarda hahah komedi olur kapına dayanırlarsa :)
Boyle bır sey olmaz ınsallah ben yandım o zaman hem ne bılecek kı benım ben oldugumu degılmıhahapenceresine düşürdüğünüz kadın da BDV de gelip evimin penceresinde yılan bulduk diye konu açabilir
Ay çok güldüm yaa :)ben yazdim google a çikmadi burasi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?