Atmadım saklıyayım da gormeden atarım cope dedım dusmusBastan sona sorumsuzluk.. yilani pencereden atmak ne demek ya..
kızlar benım oglan parkta babasıyla gezerken, kucuk bır yılan yavrusu bulmus .Eşim ne kadar karsı koysada aglayıp tutturmus, ben eve goturecegım dıye sonunda pet sıseye koymuslar , eve getırdıler bende cok korktum kızdım esıme neden getırdın cocuk hasta olur pıs falan dıye neyse ,, oglum mutfaga gıttı ben sunu yok edeyım dedım tuttum pencerenın dısına koydum gazeteyle ..O esnada yılan ruzgarla , alt komsunun penceresının onune dusmus , pencereden bakıp durdum napıcam dıye ..Komsum cok tıtız , hastalıklı ve ben evde kedı beslıyorum dıye demedıgını bırakmıyordu bana gıtsem yılanımız pencerenın onune dustu desem benı parcalar dıye sustum...NE bıleyım olayların boyle olacagını kadın pencereyı acıpta gorunce korkudan ,,,bagırmıs cıglık atmıs esı markette calısıyor eve cagırmıs ,, aldırmıs pencereden yılanı butun Apartman ayaga kalktı bına da yılan var dıye ....Herkes çatıda yılan var bu da yavrusu dıye korkudan ölüyor bense kımseye bır sey dıyemıyorum..İlaclama sırketı falan gelıcek kımse korkudan penceresını acmıyor ...Napıcam ben
Adamın yanına yaklaşıp usulca kulağına fısılda, o yılanı ben düşürdüm eğer karına söylersen milleti yatıştırmazsan, sahte kahramanlığın ortaya çıkar de :)Şimdı gıtsem oyılanı bız bulduk olüydü zaten pencereden dusmus desem ....Komsunun kocasının havası ıner her yerde ben öldürdüm yılanı diye şişip geziyor
Bu çokkk fenaa olmazmıAdamın yanına yaklaşıp usulca kulağına fısılda, o yılanı ben düşürdüm eğer karına söylersen milleti yatıştırmazsan, sahte kahramanlığın ortaya çıkar de :)
Adam haketmişşş de biz yapamayız işte :)Bu çokkk fenaa olmazmı
bence profil fotonuz kendi resminiz ise değiştirin.
olur mu olur millet burda görümce vs bile denk geliyor konulardan...
en azından o apartmanda başka çocuklu varsa sadece sen zan altında kalmazsın
Değiştirae bile tanırlar. Bu kadar orijinal bi aileyi profil fotosu kamufle edemez.bence profil fotonuz kendi resminiz ise değiştirin.
olur mu olur millet burda görümce vs bile denk geliyor konulardan...
en azından o apartmanda başka çocuklu varsa sadece sen zan altında kalmazsın
Ne garip ailesiniz.
fake bence. Üye değilse bile konu fake.
Parkta yılan ne gezer nerde yaşıyosunyz biz hiç görmedik(aman allaha şükür)
Oğlan yılanı şişeler..
baba kedi yavrusu gibi eve getirir beslemeye..
Anası gazeteyle çocuk bezi tutar gibi tutar camdan atar..
Tövbe yarabbim daha neler duyucaz..
evet yanlış anlamşım :)Ynlıs anladınız heralde yılanı bulduklarında oluymus zaten canlı olsa bende korkardım almazdım eve kacar faln
Yılanı getirmedin ama dimi?Bana fake gelmedi çünkü küçükken ben de yapardım
şişelere arı sinek yakalamalar ,yılan derisi bulup eve getirmek istemeler.
bence olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?