EYVAHH YILANNN

Bir kere çocuğa hayvan sevgisi aşılanacak diye de daha önce tecrübemiz olmayan hayvancıkları evimize alıp azap çektirmenin anlamı yok. Mesela evde civciv besliyor insanlar buna çok kızıyorum. Neyse bu başka konuda teması hayvan sevgisi olmamalı.
Normalde gidip konuşman lazım ama bu nokta herkes sana kızacaktır ya da sonrasında dedikodusu olacaktır. Yine de konuşsan daha yerli yerinde olur sanki.

Sessiz kalmaya devam et arkadaşım oğlun için.
Yarın öbür gün başka bişey olur oğlunun üzerine kalır, boş yere suçlanır. Yazık çocuğa.

Pet şişeye koyduğunuza göre küçükmüş galiba, "kuşların ağzından düşmüştür o yoksa pencerene nereden gelsin, Geçen gün de böyle bişey taşıyorlardı vs "desen olmaz mı?

Çok kucuktu evet avucum kadar bıseydı boyle pullu pullu oylemı desem

ahahhahahahha çok komik gerçekten
trajikomik yani
yılanın pencereden uçması
zaten ölü hayvanın ben öldürdüm denilerek sergilenmesi

bence hiiiç sesinizi çıkarmayın ve bahaneyle apartman da ilaçlansın.

hay allahım ya

Çok kucuktu evet avucum kadar bıseydı boyle pullu pullu oylemı desem

Bence öyle de, baksana solucan gibi birşeymiş zaten.
Balkonunuz varsa, geçen hafta benimde balkonumda ölmüş solucan vardı kocaman de. Uydur işte.

Öğrenirlerse, hem cocuğuna terbiye vermemiş olmakla suçlanırsın hem oğlunla dalga geçerler bide apartmanda olan en ufak olayda yine Emeri'nin çocuğu yapmıştır derler.

Bızde aılecek hayvan sevgısı cok fazla kızlar esımde bende sokakta gorsek boyle beslerız hemen..Heralde oglumada benden gectı evlenmeden once babamın evınde kopekte besledım tavukda ordekte tavsan da evlendıkten sonrada besledım baya hayvan kedım vardı en son onu da bır arkadasıma vermek zorunda kaldım hep bu cadı komsum yuzunden

ay çok fena
eşiniz çocuğunuzun her dediğini yapmama konusunda dersini almıştır heralde

O komşular hayvancıklara hep bir bahane bulurlar zaten. Oğlunu anlıyorum, zira benim oğlum ve bende aynı şekilde çok düşkünüz hayvanlara. Geçen ay bahçemizin yanında yavru kargo gördük yerde. Yaralı değildi ama uçmuyordu. Oğlum hemen istedi, tabi ben elime aldıktan sonra oğlum fark edemeden babasıyla görmeyeceği bir yere koyduk. Çünkü biliyorum eve götürmek isteyecekti

Oglunuz ayi gorse istese ya da bi timsah akir getirir misiniz ölüsünü dirisini. Cok ilginc gercekten. Boyle yetistirisiniz sonra okulda ogretmenleri ugrassin dursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…