Allah iyiliginı versın senınGoogle A evdeki yılan yazdım. KAYINVALİDESİYLE AYNI EVDE yaşayanlar diye konu çıktı. Kv ler varken senin yılan ifşa olmuyor merak etme :)
hahahaaa :)))Google A evdeki yılan yazdım. KAYINVALİDESİYLE AYNI EVDE yaşayanlar diye konu çıktı. Kv ler varken senin yılan ifşa olmuyor merak etme :)
Çok kucuktu evet avucum kadar bıseydı boyle pullu pullu oylemı desemSessiz kalmaya devam et arkadaşım oğlun için.
Yarın öbür gün başka bişey olur oğlunun üzerine kalır, boş yere suçlanır. Yazık çocuğa.
Pet şişeye koyduğunuza göre küçükmüş galiba, "kuşların ağzından düşmüştür o yoksa pencerene nereden gelsin, Geçen gün de böyle bişey taşıyorlardı vs "desen olmaz mı?
Ay Aminn :)Allah iyiliginı versın senın
Çok kucuktu evet avucum kadar bıseydı boyle pullu pullu oylemı desem
kızlar benım oglan parkta babasıyla gezerken, kucuk bır yılan yavrusu bulmus .Eşim ne kadar karsı koysada aglayıp tutturmus, ben eve goturecegım dıye sonunda pet sıseye koymuslar , eve getırdıler bende cok korktum kızdım esıme neden getırdın cocuk hasta olur pıs falan dıye neyse ,, oglum mutfaga gıttı ben sunu yok edeyım dedım tuttum pencerenın dısına koydum gazeteyle ..O esnada yılan ruzgarla , alt komsunun penceresının onune dusmus , pencereden bakıp durdum napıcam dıye ..Komsum cok tıtız , hastalıklı ve ben evde kedı beslıyorum dıye demedıgını bırakmıyordu bana gıtsem yılanımız pencerenın onune dustu desem benı parcalar dıye sustum...NE bıleyım olayların boyle olacagını kadın pencereyı acıpta gorunce korkudan ,,,bagırmıs cıglık atmıs esı markette calısıyor eve cagırmıs ,, aldırmıs pencereden yılanı butun Apartman ayaga kalktı bına da yılan var dıye ....Herkes çatıda yılan var bu da yavrusu dıye korkudan ölüyor bense kımseye bır sey dıyemıyorum..İlaclama sırketı falan gelıcek kımse korkudan penceresını acmıyor ...Napıcam ben
Bızde aılecek hayvan sevgısı cok fazla kızlar esımde bende sokakta gorsek boyle beslerız hemen..Heralde oglumada benden gectı evlenmeden once babamın evınde kopekte besledım tavukda ordekte tavsan da evlendıkten sonrada besledım baya hayvan kedım vardı en son onu da bır arkadasıma vermek zorunda kaldım hep bu cadı komsum yuzunden
ben yazdım cıkmadıYa böyle şeyleri yazmayın kızlar biri google da arasa apartmanda yılan var diye, şak diye ortaya çıkacaksınız hee :) bi de ilk sıralarda kk çıkıyor aramalarda hahah komedi olur kapına dayanırlarsa :)
ölmüş yılanımı aldınızPark ama yanında baya ınsaat falan olmustu zaten canlı yılan dan bahsetmıyorum olmus tu
Ben de :)ben yazdım cıkmadı
hehehehBen de :)
malesef evetölmüş yılanımı aldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?