EYVAHH YILANNN

Her şeyi geçtim de şu adamın ölü yılanı ben öldürdüm diye gezinmesine bittim

Ama etik olarak bence söylemesiniz. İnsanlar tedirginlik yaşayabilirler. Çatının ilaçlanması tabi ki iyi olur. lakin bu insanlar tedirginlikten her odalarına kadar ilaçlamak isteyebilirler haklı olarak. vicdanen rahat olamazdım ben olsam

Romantik komedi filmlerinden bir kare gibi:) kesinlikle sessiz kalın:) konuşacağınız an çoktan geçmiş:) olsun Apt temizlenmiş olur kış öncesi
Çocuk tuttursa da konuşarak halledin.çoğu çocuk ağlamanın duygusal ifadeden çok silah olduğunu sanıyor.

heheh cok komik olmus her iste bir hayir vardir oyle dusunun. yoksa film senaryosu gibi biseyi niye bosuna yasayasiniz :) sedsiz kalmaya drvam

Hahahah vallahi çok gülesim geldi tutmuyorum kendimi saldım Ses etmeyin bence olan olmuş eğer söylerseniz kadının sakin karşılayacağını sanmıyorum, neticede bayılmaya kadar varmış iş

Bence olayı komşularınıza olduğu gibi anlatmalisiniz. Evet çok tepki çekeceksiniz... Yani neden çöpe değil de pencereye koyuyorsunuz ki ... en hafif olarak hiç mi kafa basmıyor kadın diyecekler.. Mesela ben yazınızı okurken bile kalbim sıkıştı, fobim var.. Öyle bir olay başıma gelse evde surrkli etrafa bakmsk zorunda kalırdım gece uyuyamazdim... surekli taşınmayı düşünürüm evde cekyat altlarına falan bakardım tuvalete giremezdim... psikolojim ciddi bozulurdu... Olayın gerçek oluş şekli ciddi bir rahatlama olacaktır bazı komşular için...hakka girmeyin... bana böyle bisey anlatılmamış olsa ve ben surekli yılanın anasının nerede olduğunu düşünmekten helak olsam ömür billah hakkımı helal etmezdim... ahirette iki elim yakanizda olurdu...

Yılanın eve getirilmesi cok yanlıs. Çocuğunuzun her istedigini yapmayin, sonra boyle olağandışı seyler icin kiyamet koparir. Aman dikkat edin, sessizliginizide bozmayın

dürüst olacaksınız . Çocuğunuz için de iyi bir örnek olmuş olur . açıklayın böyle böyle oldu diye . ama normal Hayatınızda Çocuğunuza her istediğini almayın . sonra Büyüyünce bunlar karakterini oluşturacak unutmayın . geçmiş olsun çok

valla okudum keyfım yerıne geldı ne olay ama bırak kedının ıntıkamını almıs oldun hehee

Valla dürüstlük elbette erdem ancak yok bacım ortalık bu kadar ayağa kalkmışken mümkün değil ağzımı açamazdım ben olsam. Bir kere "kahraman" komşuya yazık değil mi? Adamın 15 dk'lık şöhretini elinden alma boşver.

çok güldüm.bu saatten sonra artık yapacak bir şey yok sessiz kalın :)

Her konuda boyle tutturmaları yoktur sadece hayvan sevgısı cok fazla

Konuyla alakası yok ancak çocuğunuza böyle hayvan sevgisi aşıladığınız için tebrik ederim.hayvan sevgisiyle ve bir hayvanla büyüyen çocuk kötü biri olamaz,insanda sever..

komsunun evi kacibci kat ki acep? yani catiyla komsunun balkonu aradinda yukseklik coksa yilanin intihar edip oraya cakildigini espriyle soylerdim komsuya. gercekten trajikomik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…