EYVAHH YILANNN

güvercinin agzındaydı oraya bıraktı gitti deyin boşuna ilaçla falan uğraşmasınlar, ne güldüm ya.

sakın sesini çıkartma yoksa şöyle bir bakış yersin

benim üni de yurttaki oda arkadaşım accccaaaaayip derece de hayvanları severdi. hatta odamıza fare girmişti hizmetliler onu ararken sanki evde cenaze var gibi ağlamıştı

yavrunuza da hayvanları sevmeye devam etmesini ama tehlikeli ve ona zarar verebilecek olanlara yaklaşmaması gerektiğini anlatsanız mı acaba

yılan sevgisi bana bile biraz fazla

ya benim de aklıma küçükken yaptığım bir olay geldi hala utanırım

annemle pazar dönüşü yolda kedi bulduk o gün ne istersek kardeşimle bana aldı annem bende buna dayanarak yolda gördüğümüz kedi yavrusunu istedim...

annem almadı tabi annesi özler diye...

tabi o sırada benim 6 yaşındaki beynim bana diyor ki "sen dayınlara gidince annen seni özlemiyor ki. bu gece seveyim yarın getiririm dayıma gittim der o da" diyor

evden küçük pembeli bir çantam var alıp çıkıyorum ve yavruyu içine koyup eve getiriyorum ama kimse bilmiyor

sofradan 5 dk da bir kalkıp odama yemek getirince annem çaktı tabi gecenin bir yarısı sokağa kedi götürdük geri

yılanımız pencerenin önünde düştü :)))) bu çok iyiymiş. okurken çok güldüm ama yine de zor bir durum. sesinizi çıkarmamaya devam edin de çocuğunuz inşallah yılanım nerde diye tutturmaz. o zaman da inkar edersiniz hbaerim yoktu çocuk almış vs diye :)

hay Allahım ya gerçekten komik bir hikaye olmuş. Siz sesinizi çıkarmayın başınıza iş almayın bence. Ayrıca yılan bu yani zehirli olur bir şey olur küçük diye zehirli değildir ya da burada zehirli yılanın ne işi var falan diye mi düşündünüz bilemiyorum. Çocuğunuza eve yılan sokacak kadar hayır diyemiyorsanız ileride sıkıntı yaşayabilirsiniz..

Geçmiş olsun, sesini çıkarma :)

Ben de çocukken hayvanları hem çok severdim hem de hiç korkmazdım. Sokakta bulduğum tüm hayvanları bahçeye getirirdim. Neyse bir gün bakkala gidiyorum, yolda yılan buldum, 1 metreye yakın boyu vardı ama ince bir şeydi. Ben bunu çubuk gibi ince bir sopaya doladım, eve getirdim, annem daha bahçede görür görmez çığlık attı. Komşular geldi, onlarda ayrı çığlık attı, yılanı aldılar, nereye götürdüler bilmiyorum. Feryat figan saatlerce ağladım, annem bıktı tabi benden bahçede kamlumbağanı yer o yüzden attık dedi

Konun gerçekten komik bende yerinde olsam ses etmezdim olay büyüyebilir.
Ama çekindiğim konu parkta ya da çevresinde başka yılan olabilir mi

Haydaaaa .Bence sukunetini koru hatta bi yerlere gezmeye git oldu ki szden geldiği anlaşılırsa haberim yoktu der çıkısırsınız ..Valla hiç bulaşma evden filan cıkma eve meve girer agrısız basını agrıtma .Kocana da Allah akıl fikir versin .yılan eve gelir mi.

Bak komık dıye dıye banada gulme geldı ya gercekten komık mı ne

Konun gerçekten komik bende yerinde olsam ses etmezdim olay büyüyebilir.
Ama çekindiğim konu parkta ya da çevresinde başka yılan olabilir mi
Olabılırde buralar hep ınsaat tokı ev falan yapıyor acaba ondanmı bırde orman var cok uzak degıl ordanmı geldı parka bılemıyorum

Komşunuza anlatmalısınız..

Ayrıca çocuğun onu parktan getirmesinden daha çocukça olmuş yılanı pencereden bırakmak..

Ayyyyy okurken bile korktum be bnce sessz kalın ya :-((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…