EYVAHH YILANNN

Konun gerçekten komik bende yerinde olsam ses etmezdim olay büyüyebilir.
Ama çekindiğim konu parkta ya da çevresinde başka yılan olabilir mi

Benim de demek istediğim buydu işte.
Konu sahibi ses etmezse bütün apartmandakiler de tedirgin olacaklar apartmanın neresinde evimizde var mıdır acaba diye.
Tek tek evinin içini ilaçlatacak mı şimdi insanlar?

Çok komik konu dallasa dönmüş yılan hikayesi olsun bu konunun adı

Sesli güldüm kusura bakmayın ..Ama siz sessiz kalmaya devam edin lütfen en iyisi bu

Ne yazacağımı şaşırdım, sahiden ilginç konu olmuş...
Bence bunu fırsata cevırın, ilaçlamak yerıne yılan,köstebek,haşere savarlar oluyor, bilmem kaç km.ye kadar yaklaştırmıyor, bunlardan apartman gırısıne takılması cok mantıklı olur..10 yıl kadar da omru var. Bız bahçede kullanıyoruz, sanıyorum apartman gırıslerınde de olur.
Konum ıtıbarıyle bu tarz seylere uygun yerdeymişsiniz, orman, ınsaat vs. dıyorsunuz... Parka kadar gelen, eve de gelebılır...
Bence yonetımle bunu konusun.
Geçmiş olsun :)))))))))))))

Sen ne diye pencerenin önüne koyuyosunki kutu ya da o tarz bişeye koyup iki dk bi yere saklasaydın daha sonra salardınız dışarıya.

Sen ne diye pencerenin önüne koyuyosunki kutu ya da o tarz bişeye koyup iki dk bi yere saklasaydın daha sonra salardınız dışarıya.
Nerden bılebılırdımkı gormesın dıye el cabukluguyla hemen pencerenın dısına koydum hemen alacaktım zaten ölmüş tu bır baktım asagıya düşmüş gıdıp te soyleyemedım

Nerden bılebılırdımkı gormesın dıye el cabukluguyla hemen pencerenın dısına koydum hemen alacaktım zaten ölmüş tu bır baktım asagıya düşmüş gıdıp te soyleyemedım
Hayvana üzüldüm kediler köpeklerde böyle çocukların bi hevesi uğruna alınıp bikaç ay sonra sokağa atılıyo. Bence burada eşinizde çok büyük hata var bi canlının hayatına mal olmuş onun bu davranışı.

ah tatlım kuş gilleR ağzından düşürmüş olmalı diye DURUMU DEğiştireBİLİRSİN MADEm hayvan ölüymüş

ahah çok tatlı çocuğunuz maşallah aynı kız kardeşimin çocukluğu olayda komedi filmlerindeki gibi olmuş sebepsiz güldüm söylemeyin bence .en başta söylenmesi gerekiyordu. şimdi size yüklenebilirler.haberiniz yokmuş gibi devam bence

Yılan zaten oluymus parkta bulduklarinda yani konu sahibinin kocası oldurmemis ölü yılanı getirmiş eve.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…