Konun gerçekten komik bende yerinde olsam ses etmezdim olay büyüyebilir.
Ama çekindiğim konu parkta ya da çevresinde başka yılan olabilir mi
olabılırdı aslındaÇok komik konudallasa dönmüş yılan hikayesi olsun bu konunun adı
Sen ne diye pencerenin önüne koyuyosunki kutu ya da o tarz bişeye koyup iki dk bi yere saklasaydın daha sonra salardınız dışarıya.kızlar benım oglan parkta babasıyla gezerken, kucuk bır yılan yavrusu bulmus .Eşim ne kadar karsı koysada aglayıp tutturmus, ben eve goturecegım dıye sonunda pet sıseye koymuslar , eve getırdıler bende cok korktum kızdım esıme neden getırdın cocuk hasta olur pıs falan dıye neyse ,, oglum mutfaga gıttı ben sunu yok edeyım dedım tuttum pencerenın dısına koydum gazeteyle ..O esnada yılan ruzgarla , alt komsunun penceresının onune dusmus , pencereden bakıp durdum napıcam dıye ..Komsum cok tıtız , hastalıklı ve ben evde kedı beslıyorum dıye demedıgını bırakmıyordu bana gıtsem yılanımız pencerenın onune dustu desem benı parcalar dıye sustum...NE bıleyım olayların boyle olacagını kadın pencereyı acıpta gorunce korkudan ,,,bagırmıs cıglık atmıs esı markette calısıyor eve cagırmıs ,, aldırmıs pencereden yılanı butun Apartman ayaga kalktı bına da yılan var dıye ....Herkes çatıda yılan var bu da yavrusu dıye korkudan ölüyor bense kımseye bır sey dıyemıyorum..İlaclama sırketı falan gelıcek kımse korkudan penceresını acmıyor ...Napıcam ben
Nerden bılebılırdımkı gormesın dıye el cabukluguyla hemen pencerenın dısına koydum hemen alacaktım zaten ölmüş tu bır baktım asagıya düşmüş gıdıp te soyleyemedımSen ne diye pencerenin önüne koyuyosunki kutu ya da o tarz bişeye koyup iki dk bi yere saklasaydın daha sonra salardınız dışarıya.
Hayvana üzüldümNerden bılebılırdımkı gormesın dıye el cabukluguyla hemen pencerenın dısına koydum hemen alacaktım zaten ölmüş tu bır baktım asagıya düşmüş gıdıp te soyleyemedım
Yılan zaten oluymus parkta bulduklarinda yani konu sahibinin kocası oldurmemis ölü yılanı getirmiş eve.Hayvana üzüldümkediler köpeklerde böyle çocukların bi hevesi uğruna alınıp bikaç ay sonra sokağa atılıyo. Bence burada eşinizde çok büyük hata var bi canlının hayatına mal olmuş onun bu davranışı.
ölüymüş yılan zatenHayvana üzüldümkediler köpeklerde böyle çocukların bi hevesi uğruna alınıp bikaç ay sonra sokağa atılıyo. Bence burada eşinizde çok büyük hata var bi canlının hayatına mal olmuş onun bu davranışı.
Yok küçük su yılanıydı çok uysaldıSiz ciddi misinizsokmuyo muydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?