Ezik gibi davranıyorum biliyorum?

eliffdiyebiri

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2016
1.040
204
123
34
Hani imam nikahli evli biriyle birlikteyim diye defalarca burda konu acmiştim.En son bu kadin niye gitmiyo diye kavga çikardim.Sonra dilenci konusunu soyledim inkar etti hepsini.Bugunde aradim defalarca açmadi.Acayip takinti yaptim sanki bagimliyim ona kurtulamiyorum.O yokken kendimi eksik hissediyorum

Bağımlı değil takıntılı. Kendinizi bir hastaneye kapattırmaya ne dersiniz?
Size söyleyecek çok laf varda neyse.

Belki de.Ona bakinca aslinda içimde heyecan falan yok.Ama onunla konusmayinca falan duramiyorum.İçimdeki hirs gecse belki hersey gecicek
Herşey senin elinde yen hırslarını kendine kurallar köy değer ver sen değer ver ki başkalarıda versin

Ben sizin saglikli dusunmediginiz kanitindayim. Bence gercekten psikolojik yardim almayi deneseniz? Bu kadar takintili ve bir insana hastalik derecesinde bagimli olmak ne kadar saglikli bilemedim. Gencligine yazik gunah

Ben sizin saglikli dusunmediginiz kanitindayim. Bence gercekten psikolojik yardim almayi deneseniz? Bu kadar takintili ve bir insana hastalik derecesinde bagimli olmak ne kadar saglikli bilemedim. Gencligine yazik gunah
Yasam kocu ve piskologlarla gorustum fiyat konusunda.Basliycam bir yerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…