- 17 Şubat 2016
- 1.040
- 204
- 123
- 34
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
Amin.Yaa yalniz olmaktan korkuyorum hem de çok.Deger gormek istiyorumAllah akıl fikir versin.ne diyeyim.annenize acıdım. Kendinizi ne kadar degersizlestiriyorsunuz. .....Kadın sizi kendinizi böyle ezin bir adamın peşinde diye doğurmadi herhalde
Belki de.Ona bakinca aslinda içimde heyecan falan yok.Ama onunla konusmayinca falan duramiyorum.İçimdeki hirs gecse belki hersey gecicekBahsettiğiniz konularınızı bilmiyorum ama eksiklik değil de sanki hırs yapıyor gibisiniz.
Amin tesekkur ederimAllah yardımcınız olsun
Hani imam nikahli evli biriyle birlikteyim diye defalarca burda konu acmiştim.
Yaa yalniz olmaktan korkuyorum hem de çok.Deger gormek istiyorum
Hani imam nikahli evli biriyle birlikteyim diye defalarca burda konu acmiştim.En son bu kadin niye gitmiyo diye kavga çikardim.Sonra dilenci konusunu soyledim inkar etti hepsini.Bugunde aradim defalarca açmadi.Acayip takinti yaptim sanki bagimliyim ona kurtulamiyorum.O yokken kendimi eksik hissediyorum
Herşey senin elinde yen hırslarını kendine kurallar köy değer ver sen değer ver ki başkalarıda versinBelki de.Ona bakinca aslinda içimde heyecan falan yok.Ama onunla konusmayinca falan duramiyorum.İçimdeki hirs gecse belki hersey gecicek
Yasam kocu ve piskologlarla gorustum fiyat konusunda.Basliycam bir yerdenBen sizin saglikli dusunmediginiz kanitindayim. Bence gercekten psikolojik yardim almayi deneseniz? Bu kadar takintili ve bir insana hastalik derecesinde bagimli olmak ne kadar saglikli bilemedim. Gencligine yazik gunah
10kez aradim onu en azBöyle davranarak eziğin önde gideni oluyorsun hatta.
Belki de.Ona bakinca aslinda içimde heyecan falan yok.Ama onunla konusmayinca falan duramiyorum.İçimdeki hirs gecse belki hersey gecicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?