- 6 Ocak 2014
- 5.079
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
Musibet daha nasil gelecek orasi da ayri bir mevzu zatej.
Sana katır tırnağıyla büyü yapmışlar kardeş. Bu ayak diremenin başka bi izahı yok.
Konularını okudum ama ağır konuşmamak için yazmamıştım.Amin.Yaa yalniz olmaktan korkuyorum hem de çok.Deger gormek istiyorum
''başka artıları'' kısmına koptumolayı çözdüm. adam bence aşırı yakışıklı. başka artıları falan da olmalı. anladınız siz onu. yoksa kim bu kadar evli adamın peşinde zorla dolanir. ya da bol paralı bak bu da üçüncü ihtimal. adam seni niye kendine çekiyor onu anlatsana sen. ona göre çözüm bulalım
sen normal değilsin artık iyice emin oldum bundan ya da burda ki en fake üyesin bizi salak yerine koyuyorsun her hafta aynı konuyu açarakHani imam nikahli evli biriyle birlikteyim diye defalarca burda konu acmiştim.En son bu kadin niye gitmiyo diye kavga çikardim.Sonra dilenci konusunu soyledim inkar etti hepsini.Bugunde aradim defalarca açmadi.Acayip takinti yaptim sanki bagimliyim ona kurtulamiyorum.O yokken kendimi eksik hissediyorum
on kez az onbinkez ara adamı hergün öyle adamı nerden bulacaksın bir daha10kez aradim onu en az
Bilmiyorum iftira mi.Ama o gun bana karim annemlerle cocukla yasiycak biz ayri evde yasiycaz dedi.Annemin bayramini kutladi.Kendimden nefret ediyorum.keske ölsem
Aaa bir ailen var yani.
Kızım sen nasıl evli adamla sürtersin nasıl hayaller kurarsın diyip ağzına kürekle vurmuyor öyle mi ?
Bir de elini öptürmüş bayramdaAilecek genişsiniz.
İğrenç bir adam için ölmeyi istemek nedir Allah aşkına.
Hırsınız ölmenize müsade etmez zaten. Adam boşanmazsa gözün açık gider.
Ona yuva mı denir sanıyorsun ?
Metres olacaksın.
Sonra belki bir çocuğun olacak.
O zaman mutlumu olacaksın?
Hiç mi erkek yok?
Ben anlamadımki adam yunan tanrısı gibi packleri var sevişe sevişe doyamıyor musun?
Neyinden vazgeçemiyorsun yani.
Artık bizimle alay ettiğini düşünüyorum.
Artık empati dahi yapamıyorum.
Bak yine iyi niyetimle tavsiye ediyorum.
Kendinden nefret etme. Olan oldu diyip en azından şuan yaptığın pislikten kurtulmaya bak.
Psikolog değil direkt psikiyatriste gitmelisin. Yaşam koçu napsın sana?
Üyeliğin sahte olduğuna emin olmadan engelleme yapılamaz, en ufak birşey de değil site kurallarına uymadığınızda uyarı alıyorsunuz, ki bu da olması gereken bir durum.fakeee üye bu neden engellenmiyor biz en ufak şey de hemen banlanıyoruz k.k kadınları olarak adalet istiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?