- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
imam nikahlı veya nikasız başka biriyle birlikte olan adamla birlikte olduğun için ezik gibi değil eziksin.Hani imam nikahli evli biriyle birlikteyim diye defalarca burda konu acmiştim.En son bu kadin niye gitmiyo diye kavga çikardim.Sonra dilenci konusunu soyledim inkar etti hepsini.Bugunde aradim defalarca açmadi.Acayip takinti yaptim sanki bagimliyim ona kurtulamiyorum.O yokken kendimi eksik hissediyorum
Hani imam nikahli evli biriyle birlikteyim diye defalarca burda konu acmiştim.En son bu kadin niye gitmiyo diye kavga çikardim.Sonra dilenci konusunu soyledim inkar etti hepsini.Bugunde aradim defalarca açmadi.Acayip takinti yaptim sanki bagimliyim ona kurtulamiyorum.O yokken kendimi eksik hissediyorum
Yapamiyorum iste elimde degilHerşey senin elinde yen hırslarını kendine kurallar köy değer ver sen değer ver ki başkalarıda versin
Yapamiyorum iste elimde degil
Bilmiyorum iftira mi.Ama o gun bana karim annemlerle cocukla yasiycak biz ayri evde yasiycaz dedi.Annemin bayramini kutladi.Kendimden nefret ediyorum.keske ölsemDedim ya kendini bir hastaneye kapattır o zaman elinde olmaz işte.
Sonra metressiniz diyince kızıyorsunuz.
Düşün yahu öyle değersiz görülüyorsunki bırak iğrenç adamın senle evlenmesini dilenci karısı bile senden kıymetli. (bence dilenci olduğu kısım iftira) Kendi kendine yapıyorsun.
Sonra buna hata diyorsun.
Küçük çocuğa bile acımıyorsun.
Vicdan tatile çıkmış hırsınızdan kıskançlığınızdan düştüğünüz hale bak.
İğrenç o p.z.v.nk adam bile size sırtını döndüyse bir düşün sen kimin gözünde bile neredesin?
Bunları duyunca rahatlıyor musun?
Kendine bu lafları dedirtince kefaretini ödediğini mi sanıyorsun ?
Yanılıyorsun.
Bi Yasam kocuyla konustum.Aklima yatti.Piskologtan daha uygun bi fiyat ayricaDedim ya kendini bir hastaneye kapattır o zaman elinde olmaz işte.
Sonra metressiniz diyince kızıyorsunuz.
Düşün yahu öyle değersiz görülüyorsunki bırak iğrenç adamın senle evlenmesini dilenci karısı bile senden kıymetli. (bence dilenci olduğu kısım iftira) Kendi kendine yapıyorsun.
Sonra buna hata diyorsun.
Küçük çocuğa bile acımıyorsun.
Vicdan tatile çıkmış hırsınızdan kıskançlığınızdan düştüğünüz hale bak.
İğrenç o p.z.v.nk adam bile size sırtını döndüyse bir düşün sen kimin gözünde bile neredesin?
Bunları duyunca rahatlıyor musun?
Kendine bu lafları dedirtince kefaretini ödediğini mi sanıyorsun ?
Yanılıyorsun.
Bilmiyorum iftira mi.Ama o gun bana karim annemlerle cocukla yasiycak biz ayri evde yasiycaz dedi.Annemin bayramini kutladi. Kendimden nefret ediyorum.keske ölsem
Bi
Bi Yasam kocuyla konustum.Aklima yatti.Piskologtan daha uygun bi fiyat ayrica
Ya millet bu trol ya bizimle kafa buluyor. Inanmayin, he deyin gecin..
Trol mü bilmem de,böyle ve daha beteri insanalr var.Şizofren boyutunda.İşte biz inanamaadığımız için fake trol gibi geliyor :)Ya millet bu trol ya bizimle kafa buluyor. Inanmayin, he deyin gecin..
İmam nikahiyla evlievli erkeklerle takılıp gelip burada günah çıkartmanız gerçekten komik.
Bilmiyorum iftira mi.Ama o gun bana karim annemlerle cocukla yasiycak biz ayri evde yasiycaz dedi.Annemin bayramini kutladi.Kendimden nefret ediyorum.keske ölsem
Ezik gibi hissetme canım eziksin zatenHani imam nikahli evli biriyle birlikteyim diye defalarca burda konu acmiştim.En son bu kadin niye gitmiyo diye kavga çikardim.Sonra dilenci konusunu soyledim inkar etti hepsini.Bugunde aradim defalarca açmadi.Acayip takinti yaptim sanki bagimliyim ona kurtulamiyorum.O yokken kendimi eksik hissediyorum
Deger gormek istiyorsaniz,once siz kendinize deger vereceksiniz.Bu adamin elinde o yuzden degersizsiniz.Sebebini siz de soylemissiniz,saniyorsunuz ki o olmazsa kimse hayatiniza giremeyecek.Yapmayin Allah askina,daha iyi bi hayati hakettiginize inandirin kendinizi artik...Hani imam nikahli evli biriyle birlikteyim diye defalarca burda konu acmiştim.En son bu kadin niye gitmiyo diye kavga çikardim.Sonra dilenci konusunu soyledim inkar etti hepsini.Bugunde aradim defalarca açmadi.Acayip takinti yaptim sanki bagimliyim ona kurtulamiyorum.O yokken kendimi eksik hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?