• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ezik hissettirme çabası

çocuğu dışarı alıp çıkmakla ,avmlere gitmekle
senin dangalak yola gelecekmiş gibi görünmüyor buradan ,,
böyle daha radikal, kesin düşünlerle ,fikirlerle , özgüveninle
senin sen olduğuna dair kararla ,bunun hakkından gelirsin

yoksa böyle davranışlarla, itamlarla ,kendini b.k dereside gören kişilikle

bu güzel nefesini nasıl tüketmeyi düşünüyorsun ....

senin için önce özgüvenn diyorum
Olmadı zaten beceremedik...saçımı başımı makyajımı yaptım çocuğu hazırladım asansörde karşılaştık. Aldı çocuğu kucağına otoparka bastı biz birlikte zaman geçiricez dedim benle geçirin dedi...aldım çocuğu çekiştirip geri aldı kafama göre hareket edemezmişim.ben de geri çıktım eve aradı açmadım şimdi geldi bir yere gitmiyoruz diyor çocuğa ağzı bana tabi...cezalı gibi o bi koltukta ben bi koltukta bi karış surat oturuyor.

Konu sahibesi hazirlanip ciktiniz mi? Gidin bakin gitmezseniz bu hayati benimsemis ve degistirmek icin hicbir sey yapmamis bir kadin olacaksiniz. Kalkin gidin. En kotu ne olabilir? Giderse gitsin daha rahat yasarsiniz bi oh derseniz, ciksr goblunuzce ferah ferah gezersiniz. Bu ne yahu kole misiniz siz, hapis misiniz? Yalniz basiniza tatile gitmiyorsunuz ya. Kendinize guvenin.
Hayır asansörde yakalandık.

Dün gezdirdi yedirdi içirdi

öncelikle şu düşüncen olmasın: "gezdirdi, yedirdi, içirdi" değil "gezdik, yedik, içtik. sen çocuk musun ki eşin seni gezdiriyor? bir özgüvenin yerine gelsin, ben varım de önce; yavaş yavaş yola gelir diye umuyorum eşini..

hiçbir şey senin aklına,zekana, onu da bırak genel olarak sana hakaret etmesini haklı çıkaramaz. ben yerinde olsam karşılığım hiç hoş olmazdı..

Olmadı zaten beceremedik...saçımı başımı makyajımı yaptım çocuğu hazırladım asansörde karşılaştık. Aldı çocuğu kucağına otoparka bastı biz birlikte zaman geçiricez dedim benle geçirin dedi...aldım çocuğu çekiştirip geri aldı kafama göre hareket edemezmişim.ben de geri çıktım eve aradı açmadım şimdi geldi bir yere gitmiyoruz diyor çocuğa ağzı bana tabi...cezalı gibi o bi koltukta ben bi koltukta bi karış surat oturuyor.

birlikte gidelim, içelim kahvemizi diye mi yaptı bunu?

öncelikle şu düşüncen olmasın: "gezdirdi, yedirdi, içirdi" değil "gezdik, yedik, içtik. sen çocuk musun ki eşin seni gezdiriyor? bir özgüvenin yerine gelsin, ben varım de önce; yavaş yavaş yola gelir diye umuyorum eşini..

hiçbir şey senin aklına,zekana, onu da bırak genel olarak sana hakaret etmesini haklı çıkaramaz. ben yerinde olsam karşılığım hiç hoş olmazdı..

birlikte gidelim, içelim kahvemizi diye mi yaptı bunu?
Onsuz bir şey yapmayım diye bence.tepkisi bensiz gidemezsiniz şeklindeydi çünkü.

7 yıldır mı daha ne kadar zaman lazım evli olduğunu anlaması için 6 yıl da flört dönemi var ki apar topar oldu evliliğe hazır değildi desem.

Kisilik meselesi bu. Her insan biz olmayi basaramiyor. O hala ben kafasinda. Her gun yavas yavas hosunuza giden ama onun hosuna gitmeyen seyleri yapin. Alissin.

Hakaret etmesi 2gram beynin var demesi IQ üzerinden ezmesi vs kabul edilemez. Mesela evde yemek yapmasanız temizlik yapmasanız onu yok saysanız çocuğunuzla mutlu neşeli dans edip takılsanız tepkisi değişir mi? Yani sizi küçümsüyo ama yemesi temizliği çamaşırını her şeyini siz yapıyosunuz. Gerçi belki kendi kendime yeterim diyip sizi eziklemek için 6ay boyunca başka yerde kaldı. Yani ev ihtitaçlarını karşılasanızda onu yok sayın muhabbet etmeyin sadece sorularına kısa yanıtlar verin ama evde bakımlı neşeli eğlenceli enerjik olun. Şarkı mırıldanın dans edin. Başkasına ihtiyacı olduğunu sizin onun ihtiyaçlarını karşıladığınızı kabul edemiyo. Tamamen kibirden! Size her hakaretinde kibirli olduğunu hatırlatın yani suçlar gibi de değil cool şekilde. Biraz kendini tartmaya sevketmek lazım adamı

Hakaret etmesi 2gram beynin var demesi IQ üzerinden ezmesi vs kabul edilemez. Mesela evde yemek yapmasanız temizlik yapmasanız onu yok saysanız çocuğunuzla mutlu neşeli dans edip takılsanız tepkisi değişir mi? Yani sizi küçümsüyo ama yemesi temizliği çamaşırını her şeyini siz yapıyosunuz. Gerçi belki kendi kendime yeterim diyip sizi eziklemek için 6ay boyunca başka yerde kaldı. Yani ev ihtitaçlarını karşılasanızda onu yok sayın muhabbet etmeyin sadece sorularına kısa yanıtlar verin ama evde bakımlı neşeli eğlenceli enerjik olun. Şarkı mırıldanın dans edin. Başkasına ihtiyacı olduğunu sizin onun ihtiyaçlarını karşıladığınızı kabul edemiyo. Tamamen kibirden! Size her hakaretinde kibirli olduğunu hatırlatın yani suçlar gibi de değil cool şekilde. Biraz kendini tartmaya sevketmek lazım adamı
Bunu denedim ayrı kalmadan önce çok titiz takıntılısın diyordu ayda 1 ev temizledim yemek canım isterse yaptım o zaman çocuk yoktu tabi...bu seferde aile terapisinde eve bakmıyor aslı vazifelerini yerine getirmiyor dedi.valla ne yapacağımı şaşırdım yardımcı da kabul etmez eve yabancı giremezmiş mahrem alanmış falan...bedenim ayrı ruhum ayrı yoruluyor bu adamla.

Back
X