- Konu Sahibi agresifkiz
-
Fotoğraflarda gördüğü kadar fit değilim. Çok iyi bir kilo verdim evet çevremden inanılmaz tepkiler alıyorum ama şu an tek odak noktam bu. Onu kandırdım ve hayal kırıklığına uğrayacak diye suçluluk duyuyorum. Yani başarımın tadını bile çıkaramıyorum.Adam elinde tartı ile gelecek değil ya.
Sizi seven her halinizle sevsin.
Bence önce siz kendinizi sevin zaten bu herşeyi çözecektir.Fotoğraflarda gördüğü kadar fit değilim. Çok iyi bir kilo verdim evet çevremden inanılmaz tepkiler alıyorum ama şu an tek odak noktam bu. Onu kandırdım ve hayal kırıklığına uğrayacak diye suçluluk duyuyorum. Yani başarımın tadını bile çıkaramıyorum.
Çok yoğun spor yapıyorum 3 aydır yani gören bana 85 de demiyor oldukça sıkılaştım ama neticede kiloluyumSpor yapmiyorsaniz 173 boya 75 kilo da oyle fit bir kilo değil. Bir kaç kilo verirseniz aradaki farki pek anlayacagini sanmam.
Evet kendime çok kızıyorum ben böyle değildim 100 kilolardauken bile severdim resmen kompleksli oldum asla tatmin olamıyorum şükredemiyorumBence önce siz kendinizi sevin zaten bu herşeyi çözecektir.
Kendinizde kusur aradikca 50 kiloyada gelseniz kendinizi begenmezsiniz.
Öyle de işte yarın ne yapacağım bilmiyorumHerkesin kusurları var hayatta. O yüzden moralinizi bozmayın bence.
Kamerada görüşmedik bazı sebeplerden ötürü onunla alakalı. Güncel fotoğraf attım ama genelde yüz ya da belimin üstü ve uzun boylu olduğum için kilomu belli etmiyorum. Zaten bacak basende çoğu yüzüm zayıf durur. İnstagram bende var ama yine işi gereği onda yok.Bunca zaman hiç kamerada görüşmediniz mi? Hiç güncel fotoğraf atmadiniz mi? İnstagraminiz falan yok mu?
Ben dış görünüşe pek önem vermem doğrusu ama kendisini bir senede günde 3-5 saat konuşarak benim için önemli olan kısımları açısından en azından tanıdım. Evliliğe de gelince o da bende gerçekten aradığımız beklediğimiz hemen hemen her şey var birbirimizde yaşlarımızda uygun buna. Açıkçası bende onunla ciddi düşünebilirim. Ama önce yarını atlatmam gerekiyor.Tanımadığınız, görmediğiniz biri için kasılmanıza gerek yok. Belki siz onu beğenmeyeceksiniz ne malum? İnternette herkes kendini süper anlatır sanaldan.
Evlilik isteme muhabbeti de saçma geldi adam görmemiş etmemiş neyine evlilik düşünecek? Resmen sallıyor inanmayın.
Çok yoğun spor yapıyorum 3 aydır yani gören bana 85 de demiyor oldukça sıkılaştım ama neticede kiloluyum
Kamerada görüşmedik bazı sebeplerden ötürü onunla alakalı. Güncel fotoğraf attım ama genelde yüz ya da belimin üstü ve uzun boylu olduğum için kilomu belli etmiyorum. Zaten bacak basende çoğu yüzüm zayıf durur. İnstagram bende var ama yine işi gereği onda yok.
E güncel foto atmışsın ,zaten insan az çok anlar ne olduğunu. Merak etme karşısında dal gibi kadin bulma düşüncesi yoktur.Kamerada görüşmedik bazı sebeplerden ötürü onunla alakalı. Güncel fotoğraf attım ama genelde yüz ya da belimin üstü ve uzun boylu olduğum için kilomu belli etmiyorum. Zaten bacak basende çoğu yüzüm zayıf durur. İnstagram bende var ama yine işi gereği onda yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?