- 14 Şubat 2012
- 6.205
- 8.823
- 448
- Konu Sahibi agresifkiz
-
O kısım biraz farklı aslında söyleyemiyorum ama öyle olması gerektiği için.Kamerada bile görüşmediğiniz sağlıklı olmayan garip bir ilişki .Dikkatli olun derim.
Evet aslında 85 durmuyorum en azından insanlar böyle söylüyorlar. 50 kilo gözüktüğüm bir fotoğrafım yok neyse ki çünkü hiç o kiloda olmadım.Ee tamam işte 85 gostermiyorsaniz 75 kiloyla aradaki farki anlayamaz diyorum. Adama 50 kilo gorundugunuz bir fotograf atmadiginiza gore zaten oyle beklemiyordur.
Genelde çevremde bana bunu söylüyor ama her an fotoğraf atıyor bana ve ben dış görünüşe benden kısa olmadığı sürece çok takılmam.Arada pek fark olduğunu sanmıyorum. Bence balıketli ve hoş biçimde kıvrımlı gözüküyorsunuzdur o kilo ve boyla. Kaldı ki siz de hiç karşı tarafı kamerayla görmemişsin. Bence sizin hayal kırıklığına uğrama ihtimalinin daha fazla karşı tarafı gördüğünüzde
Bir yazı ancak bu kadar rahatlatabilirdi beniE güncel foto atmışsın ,zaten insan az çok anlar ne olduğunu. Merak etme karşısında dal gibi kadin bulma düşüncesi yoktur.
Ben sonbaharda çok tatlı bir çocukla tanıştım, çocuk kasketini hiç cikarmadi,kocaaaaa bir gün boyunca. Dedim ki bu çocuk belli kelyoksa niye çıkarmasın. Hem kasketin altından gormesem de anladım. Fotolarına falan baktım, şapkalı mapkali ama yani anlaşılıyor,var bir şey. Sadece kelliginin derecesini merak etmiştim. Birkaç gün sonra tekrar buluştuk, yine kasket, derken kapalı ortamda nihayet takke düştü kel göründü
Yani ne kadar şapka da taksa insanın saçının olmadığı fotolardan anlaşılır.
Ne kadar sadece yüzden de çekse insanın kilolu olduğu fotolardan anlaşılır.
Erkekler için, Ne kadar oturarak da pozlar verse,ne kadar yerden eğimli de foto cektirse boyunun kısa olduğu omuzlarindan-cevresindeki nesne insanlardan anlaşılır bakınca.
Yani hiç merak etme. Bu cocuk senin kilonu emin ol ki biliyordur.
belki o da şişko çıkar
Öyle diyeceğim zaten son zamanlarda kilo aldım diyeceğimçok yedim bu aralar kilo aldım dersin.
attoğın foto eski foto diye illa belirtmen mi lazım.
attığın zamandan bu zamana yemiş yemiş durmuşsun havası ver.
Teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi olurBoyunuz uzun kilonuz normal bence evet çok ince slim bir görüntü olmasada göze hoş gözükecek bir kilo inanın sizi gerçekten seviyor değer veriyorsa kilonuzu fark etmeyecektir bile
Ben dış görünüşe pek önem vermem doğrusu ama kendisini bir senede günde 3-5 saat konuşarak benim için önemli olan kısımları açısından en azından tanıdım. Evliliğe de gelince o da bende gerçekten aradığımız beklediğimiz hemen hemen her şey var birbirimizde yaşlarımızda uygun buna. Açıkçası bende onunla ciddi düşünebilirim. Ama önce yarını atlatmam gerekiyor.
Birini tanımak sanaldan yazışmak değildir ama, birini tanımak beraber yüz yüze vakit geçirmek, birinin artık yüz mimiklerini tepkilerini ezberlemek, o kişinin huyunu suyunu onun anlattığından ziyade kendi gözleminle öğrenmektir. Beraber hiçbir anınız, yaşanmışlığınız olmayan, bir elini bile tutmadığınız insan için evlenmeyi düşünüyorum demek çok toyca. Daha önce hiçbir gerçek hayat ilişkiniz olmadı sanırım adam akıllı.
Baksanıza o sizin kilo alma verme durumlarınızı bile bilmiyor, adamdan saklıyorsunuz sanal ortama güvenip. Allah bilir o sizden fiziksel ve karakter olarak nelerini saklıyodur. Hiç bunu düşündünüz mü?
Evet ne yazık kiyarına kadar 10 kilo veremeyecğinize göre,,,,,, kabullenin , derin nefes veeeeeee
hırlı mı hırsız mı evli barklı adam mı belli değil. siz nasıl son dakika tutuştuysanız belki de adam da size yalan söyledi karşınızda bambaşka biri olacak?Kamerada görüşmedik bazı sebeplerden ötürü onunla alakalı. Güncel fotoğraf attım ama genelde yüz ya da belimin üstü ve uzun boylu olduğum için kilomu belli etmiyorum. Zaten bacak basende çoğu yüzüm zayıf durur. İnstagram bende var ama yine işi gereği onda yok.
Stres yapmayin son zamanlarda saglik sorunlarından dolayi kilo aldiginizi ama vermeye basadiginizi soyleyin 111 kilo demeyinde 85i gordum ama simdi 78 oldum devam ediyorum vermeye falan diyin bu durum seni sasirtmasin sagliksal nedenler falan filan yazin eger gerekli gorurseniz boyle bir konusmayi yani zaten veriyormussunuz kilo ne guzel 173 boya zaten en fazla 70 olmalisiniz cok fit olmak icin bu hirsla verirsiniz ne guzel kilo vermenize sebeo olmusÇok yoğun spor yapıyorum 3 aydır yani gören bana 85 de demiyor oldukça sıkılaştım ama neticede kiloluyum
Buluştunuz mu nasıl geçti?Daha önce buraya konu açmıştım bilenler olur belki. Biriyle tanıştığımı söylemiştim internetten bir senedir konuşuyoruz o yurt dışında olduğu için görüşememiştik. Bende ciddiye almadığım için ilk başlarda, çünkü tamamen duygusal boşluktan konuşuyordum diyet yapmaya başlamıştım kilo vermek istiyordum ve internet üzerinden biriyle görüşme fikrine asla sıcak bakmıyordum. Haliyle karşımdaki fotoğraflarımı görmek isteyince nasılsa beni asla göremez diye bende eski gayet fit olduğum fotoğraflarımı göndermiştim. Gel zaman git zaman işler çok değişti. Hayatımda hissetmediğim şeyler hissetmeye başladım. Bu kadar ben gibi olan biriyle daha önce hiç tanışmamıştım her şeyine hayran olmaya başladım. Tabi ki zamanla çok pişman oldum asıl beni paylaşıp o zaman ki fotoğraflarımı atmadığım için. Neyse 111 kiloyla başladığım yolculukta 85 kiloya indim 173 boyum. Yarın ilk kez yüz yüze görüşeceğiz. Hep 75 kiloyla gitmekti hedefim ama yine de inanılmaz bir şey başardım. Gelin görün ki o kadar stresliyim ki beni beğenmeyip istemezse diye. Çünkü şu an benden çok hoşlanıyor evlilik bile düşünüyor inanın o derece. Ve ben beni görünce hayal kırıklığına uğrar diye çok korkuyorum. Kendimi hiç böyle özgüvensiz görmemiştim. 111 kiloyken bile ben sokakta inanılmaz özgüvenli yürüyen biriydim şu an ama aynada gördüğümde kendimi sürekli bir kusur buluyorum kendimi beğenmiyorum. Yarın ki görüşmeden caymayı bile düşünmeye başladım gitmesem mi diye. Çok ezikçe biliyorum ama stres heyecan korku hepsi bir arada şu an var mıdır tavsiyeleriniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?