Ezik miyim ben?

Arada pek fark olduğunu sanmıyorum. Muhtemelen balıketli ve hoş biçimde kıvrımlı gözüküyorsunuzdur o kilo ve boyla. Kaldı ki siz de hiç karşı tarafı kamerayla görmemişsin. Bence sizin hayal kırıklığına uğrama ihtimalinin daha fazla karşı tarafı gördüğünüzde

Ee tamam işte 85 gostermiyorsaniz 75 kiloyla aradaki farki anlayamaz diyorum. Adama 50 kilo gorundugunuz bir fotograf atmadiginiza gore zaten oyle beklemiyordur.
Evet aslında 85 durmuyorum en azından insanlar böyle söylüyorlar. 50 kilo gözüktüğüm bir fotoğrafım yok neyse ki çünkü hiç o kiloda olmadım.

Genelde çevremde bana bunu söylüyor ama her an fotoğraf atıyor bana ve ben dış görünüşe benden kısa olmadığı sürece çok takılmam.
Teşekkür ederim bu arada bende kendimi ikna etmeye çalışıyorum sen balıketlisin sen diye. Ama bacaklarım kalın basenim geniş popom büyük takılıyorum haliyle.

Bir yazı ancak bu kadar rahatlatabilirdi beni o da mesela biraz kel o yüzden herhalde vicdan yapıyorum o bana rahat rahat her halini atıyor gizlemiyor. Bakalım yarın göreceğiz teşekkür ederim

Birini tanımak sanaldan yazışmak değildir ama, birini tanımak beraber yüz yüze vakit geçirmek, birinin artık yüz mimiklerini tepkilerini ezberlemek, o kişinin huyunu suyunu onun anlattığından ziyade kendi gözleminle öğrenmektir. Beraber hiçbir anınız, yaşanmışlığınız olmayan, bir elini bile tutmadığınız insan için evlenmeyi düşünüyorum demek çok toyca. Daha önce hiçbir gerçek hayat ilişkiniz olmadı sanırım adam akıllı.

Baksanıza o sizin kilo alma verme durumlarınızı bile bilmiyor, adamdan saklıyorsunuz sanal ortama güvenip. Allah bilir o sizden fiziksel ve karakter olarak nelerini saklıyodur. Hiç bunu düşündünüz mü?

İnanın bende öyle düşünürdüm derdim önce ki ilişkim 3 sene sürdü yaşamamış olsam böyle şeyleri size hak vereceğim ama oluyormuş. İnsan nefesinden bile birinin sıkıntısını üzüntüsünü sevincini anlıyormuş çok tuhaf ama öyle. Kiloyu saklamaya gelince dediğim hibi başta niyetim bu değildi sonra iş çığırından çıktı böyle olacağını düşünmemiştim.
Evlenme konusuna gelince tabi ki kimse kimseye söz vermedi evlilik için mümkün mü bu? Sadece şimdilik çok çok uyumluyuz eğer görüşünce de bu böyle giderse bu yolda da tanıyabiliriz birbirimizi diye konuştuk.

hırlı mı hırsız mı evli barklı adam mı belli değil. siz nasıl son dakika tutuştuysanız belki de adam da size yalan söyledi karşınızda bambaşka biri olacak?
Hiç korkmuyor musunuz ya? Evlilik falan diyorsunuz bir de. Çok garip ilişkiler gerçekten.

Çok yoğun spor yapıyorum 3 aydır yani gören bana 85 de demiyor oldukça sıkılaştım ama neticede kiloluyum
Stres yapmayin son zamanlarda saglik sorunlarından dolayi kilo aldiginizi ama vermeye basadiginizi soyleyin 111 kilo demeyinde 85i gordum ama simdi 78 oldum devam ediyorum vermeye falan diyin bu durum seni sasirtmasin sagliksal nedenler falan filan yazin eger gerekli gorurseniz boyle bir konusmayi yani zaten veriyormussunuz kilo ne guzel 173 boya zaten en fazla 70 olmalisiniz cok fit olmak icin bu hirsla verirsiniz ne guzel kilo vermenize sebeo olmus

Buluştunuz mu nasıl geçti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…