Ezik miyim ben?

172 boya 84 um bende ve bence 75 baya fark ediyor. Doğumdan önce 74 düm üstüm incecikti basenim bacağım gene vardı ama 40 bedendim iyiydim bence...durumumuz aynı yani....sorunuza gelince sanal aşklara pek inanan biri değilim hele karşındakinin sosyal hesabı bile yoksa direk elerdim vardır bı sakladığı

Bu bir sorun. Adam evli olabilir mi?

neden kamerada görüşmediniz vallahi sebebini çok çok merak ettim, rica ediyorum özelden yazın. Görüşme nasıl geçti birde onu anlatın lütfen

Buluşunca tavuklu salata falan sipariş et bari
şaka bi yana nasıl güvenip buluşabiliyorsun adamı görmeden etmeden evli mi bekar mı organ mafyası mı belli değil
işi gereği hesabı yok bseyi yok şimdi 10 yaşındaki çocuğun hesabı var bence bu adam güvenilmez biri

@komsukiziiiiii görüştünüz mü adamla ? Söylediği kişi miymiş ?

Konu sahibi İnşallah böbrekleriniz yerindedir. Şaka bir yana istediğiniz gibi geçmiştir buluşmanız

Başlığı görünce gülümsedim..Hayır ezik falan değilsin heyecanlanmışsın sadece...Normal...
Kendin gibi ol başka çare yok.İlk görüşme hep heyecan yaratır.5-10 dakika sonra geçecek merak etme..
Ama bu sosyal medya buluşmaları beni ürkütür..Kalabalık bir yerde buluş lütfen. Ek olarak bunu söyleyeceğim.

İşinden dolayı demişsiniz ya aklıma ilk gelen istihbarattanım, gizli görevdeyim filan mı dedi size? Bu kafada kadın düşürme derdinde olan çok kişi var diye biliyorum. Dikkatli olun, umarım buluşma olmuşsa kalabalık bir ortamda olup sorunsuz geçmiştir.

Adam yüzde 90 evli....bu aralar erkeklerin yeni modası işim gereği diye kızı kandırmak yine işim gereği diye gizemli davranmak görüntülü görüşmemek vs ..o sırada gizli görevde karısının yaptığı yemekleri yiyordur hanzo

Off cidden bu insan için mi bütün bu gerginlikler, telaşlar… Adam %100 güvenilmez. Umarım tuzağa düşmemişsinizdir.

İşin kötü yanı konu sahibi en son cuma günü 07:56’da girmiş. Umarım tuzağa düşmemiştir ve iyidir.

Evet o benim de dikkatimi çekti. Tuhaf bir durum. Umarız iyidir gerçekten.

Sanaldan tanışmaya zaten güvenmem de “ben askerim, işim gereği şöyle böyle” diyip sır yaratana 2 kat güvenmem. Konu sahibinin cesareti çok ilginç.

Ya bilmiyorum hiç görmediğin adamla şu diyaloglar…

Bence konu sahibi kandırılmaya çok açık birisi

Hiç üzülmeyin gerçekten zoru başarıyorsunuz. Hem boyunuz da gayet uzun bence şuan da çok zayıf duruyorsunuzdur. Zaten sadece fiziğinizi görüp de vazgeçerse eger ayrılmanız daha doğru olur sonuçta insanlar kilo alıp verebilir gayet doğal birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…