Ezilmekten hoşlanan bayanlar

Erkek maço olacak disarida benim horusume gore de .
Ama siniri var .
Vur kir falan asla ...

maço erkeğii masaya yumruğunu koyarken , hızını alamaz birde ona yumruğu geçirirmiş

Malesef ben aynı odada kalıyorum.
Normal şartlarda hoşuma gitmeyen konuşmalarda bulunan arkadaşlarımla görüşmeyi keserdim ama aynı ortamda imkansız oluyor.

Var böyle tuhaf kadınlar.
Nedenini anlamak kolay değil .
Bence genetik kodlamalarında bir hata var.
Normal ile anormali ayırt edemiyorlar.

Afedersiniz ama erkek arkadaşı ona saksocu dedi tabi doğruluğu yok,yani ben arkadaşıma inanıyorum çünkü çocuk pisliğin teki.
Yinede çocukla oturup telefonda sohbet ediyor hala o olsaydı böyle yapmazdı,şöyle severdi,böyle korurdu diyor ağzım açık dinliyorum.

Psikolojileri bozuk bence. Hiç sağlıklı biri kendine bunu yapar mı? İşin kötüsü hasta olduklarını kabul etmezler, en ufak bir eleştiride işkencecisine sahip çıkar, onu pamuklara sarar.

Aynen öyle bir şey söylediğimde koruyor.
Söylemek istemiyorum tamam daha karışmayacağım diyorum ama dayanamıyorum yine.

arkadaşının mayası bozuk o zaman

bazi insanlara iyilik yaramaz,kötü davranana uysallaşır
işte bu tip insanlara mayası bozuk diyoruz biz

Evet kötü davrananlara uysallaşıyor yoksa aklına geleni konuşuyor.

Bi söz var deveyi diken ... neyse söylemicem.
arkadaşınızda o grubun içinde sanırım..

O sözün doğruluğuna inanıyorum zaten.
Erkeklerin çoğu da kötü davranınca daha çok sırnaşıyorlar.

Tahminimce ailesinde gördüğü şeyleri yansıtıyor. Babası annesine karşı böyle kaba davranıyosa kendince bu durumu normalleştirmeye çalışıyo olabilir.

Ailevi sıkıntıları var.
Babası annesine vurmuş, kız çocuklarını pek sevmezmiş ama benim babam da çok şeyler yaptı hatta bir konumda anlattım az çok yine de ben kaba erkeklerden hoşlanmıyorum.

Maçovari erkek sert ve otoriter davranışlarını dışarıya yansıtmalı,gönül ilişkisi kurduğu bir bayana karşı nazik ve kibar olmalı.
Kastım da kıvırtarak konuşmak değil tabiki.

Gerçekten şaşırıyorum ve sinirleniyorum.
Kendime çok değer veren biriyim,kıymetliyim.
Herhangi birinin beni ezmesine müsaade etmem.

Erkek maço olacak disarida benim horusume gore de .
Ama siniri var .
Vur kir falan asla ...

Evet dediğim gibi dışarıda yapsın otoriter tavırlarını.
Her bayana kibar olmasın ama öküzlük de yapmasına gerek yok.

Ezilmeyi, aşağılanmayı sevmek mi?
İşte bunlar hep Grinin Elli Tonu...

Son düzenleme:
Bunu bende merak ediyorum çok konu açan var aşağılanan,dövülen,kısıtlanan
yasaklanan

hepside deli gibi aşııııııııkkkkk
ve sevvvvviiyyyooorrr

asagilanmaktan ezilmekten falan hoslanmiyorumda bende maco seviyorum.daha erkeksi geliyo.hem deger vermeli hemde maco olmali iste.ayari onemli.

Bunu bende merak ediyorum çok konu açan var aşağılanan,dövülen,kısıtlanan
yasaklanan

hepside deli gibi aşııııııııkkkkk
ve sevvvvviiyyyooorrr

Bayanlar zarif,kırılgan ve kibar benim gözümde.
Çok üstüne düşülmesini sevmeyen bayanları anlarım ama hakareti,aşağılanmayı sevenlere hayret ediyorum.

asagilanmaktan ezilmekten falan hoslanmiyorumda bende maco seviyorum.daha erkeksi geliyo.hem deger vermeli hemde maco olmali iste.ayari onemli.

Size mi maço olmalı yoksa dışarıya mı bana göre dışarıya olmalı.
Erkek arkadaşlarına davrandığı gibi bir bayana davranmamalı.

Bence bu sosyologların işi bunu
bir araştırsınlar

biri sosyolog mu dedi araştırılacak ne var ben tahlil yapmaya başlıyım

Size mi maço olmalı yoksa dışarıya mı bana göre dışarıya olmalı.
Erkek arkadaşlarına davrandığı gibi bir bayana davranmamalı.

erkek arkadasina davrandigi gibi olmamali zaten.sevgisini hissettirmeli.demek istedigim bana sozunu gecirebilmeli.istedigini yaptirabilmeli.oyle ezilcek asker arkadasi gibi davranabilecegi birisi degilim zaten.otoriter olmali ama ayni zamanda ruhumu da oksamali sevgisini degerli oldugumu hissettirmeli iste.icerisi disarisi yok bu durumda zaten.ne onun kilibik bi imaji olur disarda ne de benim degersiz.

Son düzenleme:
evet onlar ayrı dünyadan gelmişler bence bana göre öyle insanların kişilik eksikliği olduğunu düşünüyorum.etrafındaki insanlar kendileriyle ilgilenmeleri için böyle davranıyorlar

Neden istediğini yaptırabilmeli,sözünü dinletmeli?
Mantıklı konuşan,sadece kendi çıkarlarını düşünerek bizden bir şeyler talep etmeyen kişilerin sözünü zaten dinleyip elimizden geleni yaparız.
Bir erkeğin sözünü dinletmesi için maço olması değil uygun şeyleri kaba olmayan (kibar da demiyorum) bir ifadeyle talep etmeli
Kendi çıkarı için olan şeyleri otoriter bir şekilde talep etse yine de dinler miydiniz,ben dinlemezdim.

evet onlar ayrı dünyadan gelmişler bence bana göre öyle insanların kişilik eksikliği olduğunu düşünüyorum.etrafındaki insanlar kendileriyle ilgilenmeleri için böyle davranıyorlar

Cahillik olduğunu da düşünüyorum

Cahillik olduğunu da düşünüyorum

malesef doğru söylüyorsunuz cahillikte var.insanlar kendilerini geliştirmeyi bilmiyor ne yazık ki sürekli başkalarının kendi etrafımızda dönmesini istiyoruz ilgi odağı olmak istiyoruz ama bir şey olduğunda beklediğimiz ilgiyi sevdiğimiz insanlara gösteremiyoruz.bu biraz da insanoğlunun bencilliğinden kaynaklanıyor

Çok şeyin altında sevilmemek ,bunun eksikliği var ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…