- 28 Mart 2013
- 12.872
- 17.493
- 498
resmen benim arkadaşımı anlattıntabii ben artık dayanamadığım için görüşmüyorum artık
hep kendisi mükemmel diğer insanları aşağılardı bende dahil. erkekler afedersin buna sövse bile inadına peşinden gidiyodu
garip insanlar yaw fazla takılmamak lazım
narsist mi desem ne desem bilemiyorum
Var böyle tuhaf kadınlar.
Nedenini anlamak kolay değil .
Bence genetik kodlamalarında bir hata var.
Normal ile anormali ayırt edemiyorlar.
Psikolojileri bozuk bence. Hiç sağlıklı biri kendine bunu yapar mı? İşin kötüsü hasta olduklarını kabul etmezler, en ufak bir eleştiride işkencecisine sahip çıkar, onu pamuklara sarar.
arkadaşının mayası bozuk o zaman
bazi insanlara iyilik yaramaz,kötü davranana uysallaşır
işte bu tip insanlara mayası bozuk diyoruz biz
Bi söz var deveyi diken ... neyse söylemicem.
arkadaşınızda o grubun içinde sanırım..
Tahminimce ailesinde gördüğü şeyleri yansıtıyor. Babası annesine karşı böyle kaba davranıyosa kendince bu durumu normalleştirmeye çalışıyo olabilir.
Psikolojisi bozuk sanırım arkadaşının, ezilmek, hakaret görmek kimin hoşuna gider ki
Şahsım adına çok kibar erkek sevmem, hafif maçovarilik hoşuma gider ama kimsenin ezmesine ya da hakaret etmesine izin vermem. Bunlar farklı şeyler, arkadaşın gibi kadınlar büyük ihtimalle şiddet içeren bir ortamda büyüyen insanlar, normalinin bu olduğunu sanıyorlar belki de, çözmesi güç, benim de tanıdığım iki kişi var böyle, anlamak zor ama herkesin kendi tercihi ne diyelim
Merhabalar;
Uzun zaman önce aynı işyerinde çalıştığım bir bayan erkek dediğin beni susturacak maço olacak herşeyime karışıp beni ezecek demişti.Valla ne desem bilemedim.Birde bu hatun ilk eşi maço olmadığı her dediğini yaptığı için eşinden ayrılmış kendi öyle söylemişti.
İlginç ne denirki.:)))
Erkek maço olacak disarida benim horusume gore de .
Ama siniri var .
Vur kir falan asla ...
Ezilmeyi, aşağılanmayı sevmek mi?
İşte bunlar hep Grinin Elli Tonu...
Bunu bende merak ediyorum çok konu açan var aşağılanan,dövülen,kısıtlanan
yasaklanan
hepside deli gibi aşııııııııkkkkk
ve sevvvvviiyyyooorrr
asagilanmaktan ezilmekten falan hoslanmiyorumda bende maco seviyorum.daha erkeksi geliyo.hem deger vermeli hemde maco olmali iste.ayari onemli.
biri sosyolog mu dedi araştırılacak ne var ben tahlil yapmaya başlıyım
Size mi maço olmalı yoksa dışarıya mı bana göre dışarıya olmalı.
Erkek arkadaşlarına davrandığı gibi bir bayana davranmamalı.
erkek arkadasina davrandigi gibi olmamali zaten.sevgisini hissettirmeli.demek istedigim bana sozunu gecirebilmeli.istedigini yaptirabilmeli.oyle ezilcek asker arkadasi gibi davranabilecegi birisi degilim zaten.otoriter olmali ama ayni zamanda ruhumu da oksamali sevgisini degerli oldugumu hissettirmeli iste.icerisi disarisi yok bu durumda zaten.ne onun kilibik bi imaji olur disarda ne de benim degersiz.
evet onlar ayrı dünyadan gelmişler bencebana göre öyle insanların kişilik eksikliği olduğunu düşünüyorum.etrafındaki insanlar kendileriyle ilgilenmeleri için böyle davranıyorlar
Cahillik olduğunu da düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?