Ezilmekten hoşlanan bayanlar

o işin esprisi yanlış anlamışsınız sanırım.
sırf ben kırılmayım diye de sürekli her şeye de evet demesi gerekmez,

Erkeğin dibi diye bir laf bunun anlamı adam gibi adam öfkesine sahip çıkan kadınına yumuşak davranan, kadını üzmeyen ,
ayrıca kahraman erkek ,akşam olduğu vakit ailesine helal ekmek getiren erkektir,

Geçenlerde bir yakınım bir kızla görüşüyordu evlilik niyetiyle.
Kız buna sen hiç sinirlenmez misin kızmaz mısın falan demiş.
Yakınım da sinirlenirim ama durup dururken neden sinirleneyim, insan durup dururken sinirlenmez kızmaz demiş.
Zaten sakin birisi öyle kolay kolay sinirlenip öfkelenecek birisi değil.

Yani bazı kızlar da sinirlenen dediğim dedik çaldığım düdük erkeklerden hoşlanıyor

Diğer durumda da herkesin onu beğenmesini istemesi ya da biri notunu sordu diye
o kişinin gözünde kendini önemli zannetmesi ergenliğe giren çocuklarda görülür bu çoğu zaman.
Kendini dünyanın merkezine koyma vs.
Yaşını da bilmiyorum ama ergenlikten çıkamamış bir kişilik oturtamamış birisi bence arkadaşınız.

İlginç bende Başak burcuyum ama hiç öyle düşünmedim. Sanırım bir nevi kendini cezalandırma istegi filan mı var ya da babası ile olan ilişkide bir sıkıntı var gibi geliyor bana.

Babasıyla olan ilişkileri zaten sıkıntılı.
Kız çocuklarını pek sevmeyen bir babası var ama beni gel al dese gelen,param bitti dese anında gönderen bir babası var sadece tutucular sanıyorum.
Gördüğüm kadarıyla sorun kendisinde çünkü babasına yağcılık yapıyor ama ona iyi konuşanlara ya da ailenin diğer üyelerine çok ters konuşuyor,lafı çok üsteliyor beni bile geriyor.

Erkeğin dibi diye bir laf bunun anlamı adam gibi adam öfkesine sahip çıkan kadınına yumuşak davranan, kadını üzmeyen ,
ayrıca kahraman erkek ,akşam olduğu vakit ailesine helal ekmek getiren erkektir,

Tarif doğru,kesinlikle ben böyle düşünüyorum.

Kişiliği oturmamış olduğunu çok kez düşündüm.
Arayış içerisinde,nereye çekersen oraya gider onu farkettim herkese uyabilecek bir yapısı var.

o işin esprisi yanlış anlamışsınız sanırım.
sırf ben kırılmayım diye de sürekli her şeye de evet demesi gerekmez,

Tercih meselesi tabiki olabilir.

manyakça gelebilir ama bende sevgilimin beni dövmesinden hoşlanırdım :)) hiç öyle ciddi bi kavgamız olmazdı ama mesela sokakta birine baksam tokat atardı benimde hoşuma giderdi evet çoook saçma ama yapı meselesi hatta bidefa metroda saçımı başımı yoldu resmen tekme tokat daldık birbirimize şuan ayrıyız ama onunlayken heryerim mosmor gezerdim vururdu ısırırdı bende bişey demezdim evet ikimzide deliyizzzz

O delilik değil de neyse...

Bu halen ergenlikten çıkamamış kızlarımızın durumu yani yanlışı yanlışa rağmen yaşamak allah akıl fikir versin bu olan kafayıda götürür ,

ezilmekten hoşlanmak mı çok garip bi davranış ona sorun bence hem bu davranışınıza kırılcağını sanmıyorum sonuçta aşağılanmaktan hoşlanıyo diyosunuz ki bu aşağılama değil merak sadece

Deli değilsiniz. O sadist, sen mazoşist.

arkadaşının burcu ne.. Hatta adı ne. Birine benzettim de

Arkadaşın herkesin kendisinin etrafında fır dönmesini istiyor dönmeyen olursa da merak ve hiddet ve hırstan yapışıyor beğendirene dek hastalıklı bir ruh hali

Arkadaşınız maçolugu yanlış anlamış galiba yada durumu vahim.

Bence erkek aynı masada oturup tartışabildiğin.
Sürekli aynı fikirde olmadıgın ama ortada buluşabildiğin,
masaya yumrugunu vurmadanda kararlılığını belli edebilendir.

Ne kibarlıktan kırılsın ne kabalıktan insanlığını kaybetsin isterim. Sırf kıyamadıgı için kendi doğrularından vazgecen erkekte en az kaba olan kadar kötü bana göre.

Evlenir çoluk çocuğa karışırsanız artık o sana sen çocuğa sonra hepiniz çocuğa.
Bilemiyorum delilikten biraz farklı sanki

Soruyorum ama gülüyor hoşuma gidiyor diyor,açıklama yapamıyor.

arkadaşının burcu ne.. Hatta adı ne. Birine benzettim de

Burcu başak adı Kübra

İki sevgili arasındaki meselelerden bahsediyoruz devlet meselesi olamaz diye düşünüyorum,ufak tefek meseleler olur ve onlar da kırmamak adına üstelenmeyecek şeylerdir bence.
İki kişiyi aşan büyük meseleler olursa o zaman dediğim gibi karşımdaki uygun bir dille fikrini söyler ve birlikte karar veririz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…