Ezilmekten hoşlanan bayanlar

O herkesi ezdiği için, biri onu ezince Psikolojik olarak hoşuna gidiyo demekki, kendine geliyodur belki Değişik insanlar var bu hayatta

Narsizm bu. Sadece bayanlara ozgu degil. Kisilik bozuklugu. Kendisini asiri derecede begendigi icin kompleksini bastirma adina herkesin de onu begenme beklentisi icindeler. Kendilerini begenmeyenlere de sanki herkesten onay gormek zorundaymis gibi sirf ego tatmini icin pesinde kosarlar. Istediklerini elde ettiklerinde o kisiyle artik isleri bitmistir. Uzak durulmadi gerekenlerden...

Size mi maço olmalı yoksa dışarıya mı bana göre dışarıya olmalı.
Erkek arkadaşlarına davrandığı gibi bir bayana davranmamalı.

cogu zaman olmasi gerektigi gibi davrandigimi dusundugum icin benim istemedigim biseyi bana yaptirmakta kolay degildir.otoriter olmayan birinin sozlerini dinlemem onemsemem yapim boyle.karsimdaki benim goremediklerimi gorebilir yads farklida dusunebilir.ben boyle bi durumda bana yaptirimda bulunmasindan hoslaniyorum.ayni sekilde nadir de olsa benimde ona yaptirimlarimi kabul etmesi hosuma gidiyo.bunu yaparken asagilama olmamali.bu her konu icinde gecerli degil vazgecemiycegim yapamayacagim seylerde var onlara saygi da duyabilmeli.sizinle maco anlayisimiz farkli olabilir belki.benim icin maco karsisindakini asagilayan erkek degil.baskin karekterli agir bi insan.herkesin tercihi hoslandigi insan farklidir. karsimda benim gibi herseyi ricayla yapan surekli nazik ve kibar olan erkekler bana kizlardan farkli gelmiyo. cekici degiller benim icin.

Son düzenleme:
Ben 'ezilmekten hoşlanan kadın' olduğuna inanmak istemiyorum

bence kadın ezilmekten değilde sanki erkek arkadaşı ona sert davranıp aşağıladıkça artık bu diğerlerinden farklı dürüst sert erkeksi gibimi düşünüyo acaba.hani böyle herseye tamam askım sen nasıl ıstersen askım dıyenlerı sanki samimice görmüyor gibi.belkide bu yüzden beğeniyordur onu bilemeyiz arkadaşına sormadınmı bu soruyu .

arkadaşın ağır psikopat, uzak dur. kadınlar adına da böyle bir genellemeye gitme bir deliyi referans alarak.

bu kisilik bozuklugu sanirim benim de cevremde boyle bir insan var, ilgi konusunda inanilmaz doyumsuz biri. elestiriye zerre kadar tahammulu yok. erkekler tarafindan surekli begenilmek istiyor hayatindaki adama ragmen...

iliski konusunda da psikopat erkeklerden hoslandigini soylemisti bir ara, cok sasirmistim. yani bi adami kendi kurdugu oyunlarla cildirtip siddet uygulayacak noktaya getiriyor ve bundan resmen zevk aliyor. benim icin en ufak hakaret ayrilik sebebiyken bu arkadas tokadi yedikten sonra resmen daha çok asik oluyor.

narsizm filan diyemiycem cunku kiz cok guzel olmasina ragmen kendini begenmiyor cogu zaman. inanilmaz guzel bacaklari var mesela ama asla etek giymiyor begenmedigi icin.

bence arkadasiniz mazosist ve agir kompleksleri var .

Son düzenleme:

Bence erkek arkadasini sinir edebildigi icin kendini onemli hissediyor, yani bunada anlam yuklemis. Beni onemsiyorki benim yuzumden sinirlenip ezmeye kalkisiyor gibi.sevildigini zannediyor bu sekilde bence.

Düşününce bu çok mantıklı geldi,ben böyle bir olasılık düşünmemiştim.

Anladım teşekkür ederim.
Ben kendi düşüncelerime çok fazla güvenirim,tabi yanıldığım olabiliyor ama başkasının düşüncelerini mantıklı bir açıklaması olmadan kabullenemediğim için sizin bakış açınız farklı geldi.

Ben 'ezilmekten hoşlanan kadın' olduğuna inanmak istemiyorum

Sayıları oldukça yüksek :)

Soruyorum düzgün cevaplar veremiyor.
Libidosu biraz yüksek biri bu arada
Ne bileyim çok hoşuma gidiyor deyip kahkaha atıyor,sen kaşınıyorsun bence diyorum yine gülüyor.

arkadaşın ağır psikopat, uzak dur. kadınlar adına da böyle bir genellemeye gitme bir deliyi referans alarak.

Bir tane değil birkaç tane gördüm doğrusu.

Evet evet aynı şekilde bakış atıyor,sohbet sırasında dokunuyor,üstündeki saçı tüyü alıyor karşısındaki erkeğin.
Hoşlanmadığı bir erkek bile olsa etkilemek istiyor,hoşlandıklarını da çıldırtmak istediğini söylüyor
Sürekli cinsel anlamda ne kadar iyi olabileceğinden bahsediyor,ben kocamı kendime öyle bağlarım gibi düşünceler.

Bence erkek arkadasini sinir edebildigi icin kendini onemli hissediyor, yani bunada anlam yuklemis. Beni onemsiyorki benim yuzumden sinirlenip ezmeye kalkisiyor gibi.sevildigini zannediyor bu sekilde bence.

Bu da çok mantıklı evet.
Öyle bir tarzı da var arkadaşımın herkes beni kıskanıyor benimle uğraşıyor diye konuşur sürekli.

Son düzenleme:
Psikologa gitsin bnce arkadasiniz durum vahim

bence bazı bayanlar ne istediğini bilmiyor veya yanlış anlatıyor..
masaya yumruğunu vuran, sözünü dinleten den kasıt belkide saygın çevresinde sözü geçen sevilen biri olmasıdır.
şahsen ben asi biriyim karşımda güçlü erkek isterim pısırık olmayacak ama öyle höt zöt biride değill
iletişimi iyi, bana istediğini güzel bir şekilde aktaran, düşünceleri bana da mantıklı geldiğinde kabul edip sözünü dinleyebilmeliyim.
yoksa masaya o yumruğu ben korum haha

ben de maço severim de bu olay ondan sapmış.ezip aşağılamak diyorsun.
mazoşist bir hal var ortada ki pek sağlıklı gelmedi.bir tür kişilik bozukluğu gibi.

Arkadasin abartmis bence de ezilmek hos bi sey degil kadin kendini asla ezdirtmemeli bi erkek disarida sert ama ozunde sevdigini baya bi sevmeli ama soyle bisi var ki sert guclu erkeksi sahiplenen bunu her insan ister yani askim canim bebegiim surekli bi sey ister misin sunu yapiyim mi ben boyle erkeklerden hic haz etmiyorum valla beğenme meselesi galiba.

Son düzenleme:
Bir kız arkadaşım vardı sevdiği erkek kıyafetine karışmıyor, gezmesine karışmıyor diye sürekli laf ediyordu adama ve sonunda ayrıldılar. Ben de o arkadaşı anlayamadım bi türlü ve anlayamayacağım. Deli gibi kıskanan, başkalarının yanında kendini aşağılayan adamlar nasıl hoşlarına gidiyor anlamıyorum.
Neyse ki eşimi Rabbim gönlüme göre verdi.

Bende aynı evi paylaşıyordum ama okul bittikten sonra daha fazla katlanamadım. Bir sürü erkek arkadaşı vardı hepsi buna edepsiz şeyler söylüyordu aşağılıyordu onlara kedi gibiydi bana gelince aslan.

Bir konu vardı. Kim olduğunu hatırlamıyorum. İmam nikahı ile evlenmiş herkesten gizli. İş yerinde dayak bile yemiş adamdan. Sonra adam sevgili bulmuş kendine onada he demiş. Bütün bunlar olurken hala seviyorum diyordu. bir ayıcığa kanacaktı sonrası noldu haberim yok
Kadınlar nasıl bu kadar kendini düşürebilir inanamıyorum. Her şiddeti gör ama yinede seviyorum de.

Bazi insanlarda, kadin ya da erkek farketmiyor, surekli begenilme ve onay alma ihtiyaci oluyor...
Uzmani degilim ama bana oldum olasi ozguven eksikligi gibi gelir...
Yani sen kendine guvensen birisinin onayina ihtiyac duymazsin...
Neyse...
Onun guzelliligini vs. onaylayanlara artik ihtiyaci kalmiyor, artik aldi onayi, onlardan daha iyi kabul edildi...
Ya etmeyenler, ona burun kiviranlar, begenmeyenler, hala onlarin onayina ihtiyaci var...
Bu kendini telef etme hali bundan...

Gücünü içeride kullanan adamlar sıkıntılı oluyor,konu zaten bu tam olarak.
Arkadaşım kendisini ezen erkeği seviyor,ben de diyorum ki erkek doğuştan güçlüdür ve var olan gücünü dışarıya,pısırık olarak tanımladığınız davranışlarını da sevdiği bayana yapmalıdır.
Kıyamadığı için tamam diyen erkek bana göre pısırık değil bulunmaz hint kumaşıdır,adam döveceğimizden korkup tamam demez sonuçta.

O tür erkeklerden ben de hoşlanmam,çocuklar duymasındaki selamiden başka da hiç görmedim açıkçası öyle erkek.

Allah bozmasın.
Ben de anlayamıyorum,evlendikten sonra da bunalmaya başlıyorlar nedense.

O kadar düşündüm bu anlattığınız bayanlara bir mantık oturtamadım.
Nasıl bir sevgi anlayışları var,kınamıyorum Allah akıl fikir versin.

Hastalık bu o zaman.
Eve döndüğünde doktorundan randevu al ciddiyim normal değil bu davranışların dedim ama gülüyor yani.

Burcu nedir o arkadaşının ?

Başak burcu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…