- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.371
- 63
- 25
Test yapıyorum kontrole gidiyorum.kendi paramı kazandigimda aşımı olacağım. Şu an aktif değilim ama eskiden aktiftimUmarım yoktur. ama 23 yaş çok genç. İleri vakalarda 27 lerde bile belli ediyor kendini ama esas 30 dan sonra çıkıyor ortaya maalesef. Düzenli kontrol ile farkında olmak mümkün. Aktif cinsel hayatınız varsa aksatmamaniz gerekir.
Ferhans sen hemşire değil miydin? Umarım çok çok yanlış hatırlıyorumdur yoksa şu yorum buram buram cehalet kokuyor... Yakın bir arkadaşım gayette sıradan birinden Hiv kaptı.
Tamam da tıpta onbinde1 ihtimal olsa bile o ihtimale göre konuşurlar.mucize gibi olan ihtimalleri hile söylerler.ben şuan normal hayata göre yorum yapıyorum.hpv onbinde 1 olarak ortak eşyayla geçer ama sağlıkçılar ortak eşyayla geçebilir sadece cinsel ilişki değil. yanlış bilgi derler.mucizeleri de hesaba katmayın bir zahmet.böyle hayat mı geçer.size mi denk gelecek.
Abla mi? Seviyesiz derken birlikte oldugin erkekler açısından dedin sanırımAbla ne paranoyak çiktin ya.hpv falan yok kızcağizda.siz biraz o ortmadan uzaklaşın bence.
Tek eslilige karşı, günde birkaç kişiyle birlikte olduğunu söyleyen Ferhans mı yazıyor bunları?Bence de doğru değil ama çok maneviyattan uzak ilişkiler de kişiye hiçbir şey katmıyor.yaşadığın şey de çok boş geliyor insana.işin bir de o boyutu var.fiziksek zevk, zihinsel tahrikle birlikte güçleniyor zaten.o da sevgiden geliyor.hadi yap gitsin et gitsin.ihtiyacınız var, modern insanlarız, dini kurallarimiz falan filan yok ama birşey anlayacak misin yaşadığından ? Cinsellik yemek yemek gibi sadece fiziksel bir olgu değil ki. Ahlak kurallqri da sadece dinden gelmiyor.insan zekasının, muhakemesinin ürünü aynı zamanda.insani bir ihtiyaç.dindar insanları beğenmiyoruz, hâkir görüyoruz ama biz de dini kuralları hiçe saymakla övünüyor gibi yorumlar yapıyoruz.bu da ters yobazlık aslında.
Liseden hemşire olarak mezun oldum, şimdi de hastane eczanesinde çalışıyorum.aktif olarak çalışmasam da yine de sağlıkçı olarak çalışıyorum ve hemşireyim.Ferhans sağlıkçılar vb diye başlayan yuvarlak bir cevap yazmadan önce; "Hayır, hemşire değilim" demen gerekmez mi ?
Bundan bahsetmek istemiştim ben de.Ondan korunamazsınız ki. Çünkü şöyle mesela HIV vücut sıvısı ile bulaşıyor. İnsanlar buna önlem olarak kondom takıyor. Ama siğil kasıkta da olabilir ve temas ile bulaşabilir. Kondom bu noktada işe yaramıyor. Mesela bir kere bir stajyer kadın doğum servisinde bir hastaya eldivensiz dokunmuştu. Virüs bulaştı diye çok olay olmuştu.
Atın ölümü arpadan olsunAbla mi? Seviyesiz derken birlikte oldugin erkekler açısından dedin sanırım
Paranoyak değil. Kadın doğuma giden kadınların cogu bundan muzdarip. Cahillik mutlulukmus cidden. Sen devam et günde 10 kişiyle kapmazsin. Sana bir şey olmaz. Hatta hiç seçici olma.
Gülecek birşey yok.benim kendi saçma sapan hırslarım.mantığımla, hırslarım ve isteklerim farklı şeyler söylüyoe sadece.Tek eslilige karşı, günde birkaç kişiyle birlikte olduğunu söyleyen Ferhans mı yazıyor bunları?Gülelim de eksik kalmasın.
Liseden hemşire olarak mezun oldum, şimdi de hastane eczanesinde çalışıyorum.aktif olarak çalışmasam da yine de sağlıkçı olarak çalışıyorum ve hemşireyim.
Yakın bir arkadaşımın başına geldi diyorum, random birileri ile birlikte olsam benimde gayet başıma gelebilir. Herkesin başına gelebilir... Kimsenin cinsel hayatı bizi ilgilendirmez fakat hastalıklar konusunda çok çok dikkatli olunmalı. Partner sayısı arttıkça risk faktörleri artiyor. Yoksa f.ckbudy, friend with benefts vs vs kişinin tercihine kalmış.Tamam da tıpta onbinde1 ihtimal olsa bile o ihtimale göre konuşurlar.mucize gibi olan ihtimalleri hile söylerler.ben şuan normal hayata göre yorum yapıyorum.hpv onbinde 1 olarak ortak eşyayla geçer ama sağlıkçılar ortak eşyayla geçebilir sadece cinsel ilişki değil. yanlış bilgi derler.mucizeleri de hesaba katmayın bir zahmet.böyle hayat mı geçer.size mi denk gelecek.
Günde 10 kişiye inanıyor musunuz cidden?Abla mi? Seviyesiz derken birlikte oldugin erkekler açısından dedin sanırım
Paranoyak değil. Kadın doğuma giden kadınların cogu bundan muzdarip. Cahillik mutlulukmus cidden. Sen devam et günde 10 kişiyle kapmazsin. Sana bir şey olmaz. Hatta hiç seçici olma.
10 kişiyle hatta dahasiyla da birlikte olanlar olduğu için sorgulamamdimGünde 10 kişiye inanıyor musunuz cidden?Hiçbir şekilde adam seçmemesi gerekiyor hiçbir şekilde ahahhah.
Hemşire yardımcılığı olmasın?Liseden hemşire olarak mezun oldum, şimdi de hastane eczanesinde çalışıyorum.aktif olarak çalışmasam da yine de sağlıkçı olarak çalışıyorum ve hemşireyim.
Eskiden hemşirelikti, ben mezun olduktan sonra hemşire yardımcılığı oldu.Hemşire yardımcılığı olmasın?
Ferhans ben senin günde şu kadar kişiyle sevmiştim, sevgimle şu kadar sevmiştim, tek eslilige karisitim laflarının tek birinin doğru olduğuna inanmıyorum zaten. Sen tecavüz tehlikesi yaşayan kadına özenecek kadar yokluk halinde olan, hayallerini buraya yazan birisin.Atın ölümü arpadan olsun
Gülecek birşey yok.benim kendi saçma sapan hırslarım.mantığımla, hırslarım ve isteklerim farklı şeyler söylüyoe sadece.
O yokluktan olmaz. Yokluk sana tecavüze uğramayı özendirmez. Başka bir şey o.Ferhans ben senin günde şu kadar kişiyle sevmiştim, sevgimle şu kadar sevmiştim, tek eslilige karisitim laflarının tek birinin doğru olduğuna inanmıyorum zaten. Sen tecavüz tehlikesi yaşayan kadına özenecek kadar yokluk halinde olan, hayallerini buraya yazan birisin.
Kendini olduğun gibi yazmadığın içinde bir dediğin diğerini tutmuyor.
Varlıkta değil bence ya. Başka bir psikolojik bozukluk. Dediği kadar aktif bir cinsel hayatı olsa, tecavüze de özenmez.O yokluktan olmaz. Yokluk sana tecavüze uğramayı özendirmez. Başka bir şey o.
Yoklukla açıklanmayacak kadar kötü bir durumda, yokluk iyimser kalıyor. Bütün algısı beğenilme üzerine kurulu, her şeyi beğenilmek olarak görüyor, tecavüze uğramak da ona göre beğenilmek.Varlıkta değil bence ya. Başka bir psikolojik bozukluk. Dediği kadar aktif bir cinsel hayatı olsa, tecavüze de özenmez.
Yoklukla açıklanmayacak kadar kötü bir durumda, yokluk iyimser kalıyor. Bütün algısı beğenilme üzerine kurulu, her şeyi beğenilmek olarak görüyor, tecavüze uğramak da ona göre beğenilmek.
Öyle değişik bir kişilik ki herkese çok esliligi oneriyor. Hastalık falan kapmazsiniz yapın edin diyor. Böyleyken de acaba kendisi hastalık kaptı ben kaptım siz de kapın mantığıyla mi hareket ediyor acaba diye de düşünüyorumAlgısı onun üzerine değil bence. Kendisi güven içinde evinde otururken; zehirli fikirlerini internette paylaşmakta sakınca görmüyor. Bunları okuyup gerçek sanan biri olur mu; biri benim yüzünden zarar görür mü vb diye düşünmüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?