f.badilik mevzusu

Test yapıyorum kontrole gidiyorum.kendi paramı kazandigimda aşımı olacağım. Şu an aktif değilim ama eskiden aktiftim

Ferhans sen hemşire değil miydin? Umarım çok çok yanlış hatırlıyorumdur yoksa şu yorum buram buram cehalet kokuyor... Yakın bir arkadaşım gayette sıradan birinden Hiv kaptı.

Ferhans sağlıkçılar vb diye başlayan yuvarlak bir cevap yazmadan önce; "Hayır, hemşire değilim" demen gerekmez mi ?

Abla ne paranoyak çiktin ya.hpv falan yok kızcağizda.siz biraz o ortmadan uzaklaşın bence.
Abla mi? Seviyesiz derken birlikte oldugin erkekler açısından dedin sanırım
Paranoyak değil. Kadın doğuma giden kadınların cogu bundan muzdarip. Cahillik mutlulukmus cidden. Sen devam et günde 10 kişiyle kapmazsin. Sana bir şey olmaz. Hatta hiç seçici olma.

Tek eslilige karşı, günde birkaç kişiyle birlikte olduğunu söyleyen Ferhans mı yazıyor bunları? Gülelim de eksik kalmasın.

Ferhans sağlıkçılar vb diye başlayan yuvarlak bir cevap yazmadan önce; "Hayır, hemşire değilim" demen gerekmez mi ?
Liseden hemşire olarak mezun oldum, şimdi de hastane eczanesinde çalışıyorum.aktif olarak çalışmasam da yine de sağlıkçı olarak çalışıyorum ve hemşireyim.

Bundan bahsetmek istemiştim ben de.

Atın ölümü arpadan olsun
Tek eslilige karşı, günde birkaç kişiyle birlikte olduğunu söyleyen Ferhans mı yazıyor bunları? Gülelim de eksik kalmasın.
Gülecek birşey yok.benim kendi saçma sapan hırslarım.mantığımla, hırslarım ve isteklerim farklı şeyler söylüyoe sadece.

Liseden hemşire olarak mezun oldum, şimdi de hastane eczanesinde çalışıyorum.aktif olarak çalışmasam da yine de sağlıkçı olarak çalışıyorum ve hemşireyim.

Mesajlarınız iyice Nasreddin Hoca fıkralarına benzemeye başladı. "Kedi buradaysa, et nerede; et buradaysa kedi nerede" diye biten fıkradan çokta farklı değil bu mesajlarınız.

Yakın bir arkadaşımın başına geldi diyorum, random birileri ile birlikte olsam benimde gayet başıma gelebilir. Herkesin başına gelebilir... Kimsenin cinsel hayatı bizi ilgilendirmez fakat hastalıklar konusunda çok çok dikkatli olunmalı. Partner sayısı arttıkça risk faktörleri artiyor. Yoksa f.ckbudy, friend with benefts vs vs kişinin tercihine kalmış.

Günde 10 kişiye inanıyor musunuz cidden? Hiçbir şekilde adam seçmemesi gerekiyor hiçbir şekilde ahahhah.

Günde 10 kişiye inanıyor musunuz cidden? Hiçbir şekilde adam seçmemesi gerekiyor hiçbir şekilde ahahhah.
10 kişiyle hatta dahasiyla da birlikte olanlar olduğu için sorgulamamdim
Ama çoğu zaman aslında yapamadığı şeyleri burada yapmış gibi yazdığını da düşünmüyor değilim.

Bence karşındaki insanın güvenilir ve sana yamuk yapmayacak biri olması lazım duygusal bağ tehlikesinden daha büyük tehlikeler var.

Atın ölümü arpadan olsun
Gülecek birşey yok.benim kendi saçma sapan hırslarım.mantığımla, hırslarım ve isteklerim farklı şeyler söylüyoe sadece.
Ferhans ben senin günde şu kadar kişiyle sevmiştim, sevgimle şu kadar sevmiştim, tek eslilige karisitim laflarının tek birinin doğru olduğuna inanmıyorum zaten. Sen tecavüz tehlikesi yaşayan kadına özenecek kadar yokluk halinde olan, hayallerini buraya yazan birisin.
Kendini olduğun gibi yazmadığın içinde bir dediğin diğerini tutmuyor.

O yokluktan olmaz. Yokluk sana tecavüze uğramayı özendirmez. Başka bir şey o.

Varlıkta değil bence ya. Başka bir psikolojik bozukluk. Dediği kadar aktif bir cinsel hayatı olsa, tecavüze de özenmez.
Yoklukla açıklanmayacak kadar kötü bir durumda, yokluk iyimser kalıyor. Bütün algısı beğenilme üzerine kurulu, her şeyi beğenilmek olarak görüyor, tecavüze uğramak da ona göre beğenilmek.

Yoklukla açıklanmayacak kadar kötü bir durumda, yokluk iyimser kalıyor. Bütün algısı beğenilme üzerine kurulu, her şeyi beğenilmek olarak görüyor, tecavüze uğramak da ona göre beğenilmek.

Algısı onun üzerine değil bence. Kendisi güven içinde evinde otururken; zehirli fikirlerini internette paylaşmakta sakınca görmüyor. Bunları okuyup gerçek sanan biri olur mu; biri benim yüzünden zarar görür mü vb diye düşünmüyor.

Öyle değişik bir kişilik ki herkese çok esliligi oneriyor. Hastalık falan kapmazsiniz yapın edin diyor. Böyleyken de acaba kendisi hastalık kaptı ben kaptım siz de kapın mantığıyla mi hareket ediyor acaba diye de düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…