f.badilik mevzusu

Ben hiç güven içinde oturduğunu falan sanmıyorum. Bu kadını bugün görmedik. Hakkında da yeterince fikir sahibi olduk.

Ben aslında ilk başta anlamıştım kendisini, hastalık hastalık diye bi ömür tir tir titreyerek geçmez bence de ama sonra bartholin kistini de çok normal gibi anlatınca aboo oldum dkfjd. Kadın o kisti bile beğenilme nişanesi olarak görmüş yok artık

Tüm bu anlattıklarını da Van'da Devlet Hastanesi'nde kamu personeli olarak çalışıp; yaşarken yapabilir mi sizce ?
En iyi ihtimalle adı çıkar, herkes bilir ona göre davranır, sayısız tacize uğrar. O da onu istemiyor mu zaten? Bi ara dert yanıyordu tayinim batıya çıkarsa kimse yüzüme bakmaz diye.

En iyi ihtimalle adı çıkar, herkes bilir ona göre davranır, sayısız tacize uğrar. O da onu istemiyor mu zaten? Bi ara dert yanıyordu tayinim batıya çıkarsa kimse yüzüme bakmaz diye.
Van adının çıkılacağı ilk yer malesef

Tüm bu anlattıklarını da Van'da Devlet Hastanesi'nde kamu personeli olarak çalışıp; yaşarken yapabilir mi sizce ?

Evet gurur duyuyorum.değişik bir kafam var benim ne yalan söyleyeyim. çok ilişkiye girmiş diye cinsel hastalık kapanı bile kıskanırım.
Gerçekten Van'da yaşayıp cinsel yaşamınızı bu kadar uç noktalarda yaşayabiliyor musunuz? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Yani herkes özgür kimse kimseyi ilgilendirmez ama ben İstanbul 'da yaşarken üst katımıza kons bir kadın taşındı. İnsanlar linç ettiler imza toplayıp evden çıkarttılar. Yaşadığım o ilçe muhafazakar bir yer değildi bu arada asla. Sonra Malatya' ya geldim. Merkeze taşındık ilçe değil. Eşinden boşanmış bir kadının evine birkaç defa farklı birkaç adam gelip gitmiş gece millet yine imza toplayıp kadını çıkarttı. Bunlar doğru örnekler, doğru tepkiler demiyorum bu arada asla kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez. Ama Van'da yaşayıp (aileniz ile mi bu arada bilemiyorum) kendinizi "hayat kadını" olarak ifade etmenize vesile olacak kadar uç noktalarda bir yaşam sürebiliyor musunuz gerçekten?

Dini inancım yok ama yine böyle bir şeyi yapmam. Hatta (büyük konuşmuyorum tabii ki de) fuckbuddy ya da friends with benefit ilişkisi yaşamış biriyle sevgili olmak istemem ama nerden bilelim kim ne yaşamış

Konu sahibi kararını vermişsin bile, ne diyelim hayırlı olsun

ya neler dönmüş yine. konu nerden travestiye konsa bağladı ya hayret bişey.
alt tarafı güvenebileceğiniz bir insanla en normal en sağlıklı aktivitelerden biri olarak seks yapacaksınız. bunu bu kadar büyütmenin anlamı nedir yani. kimisi ahlak kraliçesi kesilmiş. tamam en ahlaklı sizsiniz ya.
faydalı oldu benim için bu konu çok teşekkürler. gerçekten bunun bu kadar büyütülmesi gerekmeyen basit bir konu olduğunu anladım.
seçici olup aşı kondom gibi önlemleri aldığınız takdirde virüs falan da kapmazsınız arkadaşlar. tatava yapmayın milleti korkutmayın. önüne gelene dalarsan tabi kaparsın. kendin gibi titiz birini seçeceksin, korunacaksın, aşını olacaksın bu kadar basit.

Uzun vadeli sürmez ve biz kadınlar duygusal varlıkların cinselliği bile duygusal bağ kurmadan yaşayamıyoruz malesef. Yine incinen siz olabilirsiniz. Hem sağlık açısından da uzun vadeli bir insan daha uygun.

Ama normal yazmıyor ki. Burada çoğu kişi hastalık hastalık diye titremiyor. Olabilecek şeylerden bahsediyor. Çok eslilikte risk yüksektir tabii ki hiç bulasmayabilir. ama kendisi teşhis koyuyor. Onda hastalık yok diyor mümkün mü diyor. O kapanlar kimler peki. Günde 20 kişiyle olanlar mi

Kızı görmeden teşhis koydu de mi dkkdkckc

Batı tarafından neden yüzüne bakılmıyor?

samantha gel canım senin uzmanlık alanın şu arkadaşa tavsiye veriver sevaptır.
Geliyim canim. Kimsenin fb sine kimse karışamaz susun oturun bakim. 22 yasinda unide asistanken ayni anda 3 tanem vardi hepsi birbirinden adonisli kaslı, hepsi renkli gözlü ki cok severim, ikisi kumral biri sarışın. Bi ara 'okey' oynayalim 4lu dedim de denk getiremedim baska kiz da olsun dedi biri tobe haşa. Dedim ne gerek var ben neyinize yetmiyorum doyumsuzlar! Bu erkekleri anlamak zor valla.

Yarasın bebiş sustum

Van'daki çoğu erkek bazıları hariç boş bidon
Yaşadığı yer tutucu, kadınlar onun kadar cesur değil diye sanırım. Kendi diyor bunu.
Alakası yok

Evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…