f.badilik mevzusu

Hiv virüsü yıllarca belirti göstermeden yaşayabiliyormus. Aşık olmadan önce FB konusunda korkulmasi gereken ilk durum bence bu

Sizi hatırladım diğer konudan o 50 yaşındaki flört ne oldu ?

Sizin de kaderiniz gülmedi bir türlü

1. Bilmediğiniz birinden başka ilişkileri de varsa hastalık kapabilirsiniz

2. Siz duygusal bağlanıp üzülebilirsiniz

3. O size bağlanıp sizi rahatsız edebilir

4. Sağda solda konuşup adınızı çıkarabilir

Onun için bile düzgün kişiyi seçmeniz gerekir.
Evli ya da nişanlı olmadığı sürece sorun yok

açık ilişki yaşamak istiyorsunuz anladığım kadarıyla ama sen ne kadar bağlanmak istemiyorum dersen de bağlanacaksın adamda keyfine bakacak erkekler için yatak meselesi bağlayacılığı yok çünkü üzülen siz olursunuz gibime geliyo

İki taraf da birbirine duygusal olarak bağlanmadığı sürece istediğinle istediğini yaşayabilirsin buraya konuyu açmandaki amaç neydi anlamadım tam? Yani sana kalmış sonuçta

Ama ne yaparsan yap , yapmadan önce karşı taraftan genel sağlık taraması sonucu iste. Cinsel hastalık var mı öğren bence.

Gerçekten çok mu istekli birisiniz?
Yeniden evlenmek daha mantıklı değil mi?
Rasgele birinden hastalık bile kapabilirsiniz. Yapmayın
Evlenen kim mutlu ki evlensin? Sırf seks için mi evlensin? Saçma sapan konuşmayın ya

Yahu teyze git uyu ya..

Ne güzel hayat yav dini inancım yok ahlagim yok adı altında her türlü sapkınlik yapılıyor keşke bizimde olmasa dini inancımız ahlagimiz
Olmasın zorla mı inandırdık sizi? Sapkınlık? Seks yapmak sapkınlık mı? Siz nasıl dünyaya geldiniz. Seks yapan ahlaksız evet doğru

Tüm bu anlattıklarını da Van'da Devlet Hastanesi'nde kamu personeli olarak çalışıp; yaşarken yapabilir mi sizce ?
Atıyor ya dümdüz atıyor. Burda ilgi çekmek isteyecek kadar aciz bir insan/ç. Karşı cinsin ilgisini çekemediğinizden için burada saçma sapan şeyler yazıp kendini tatmin ediyor.

Evlenen kim mutlu ki evlensin? Sırf seks için mi evlensin? Saçma sapan konuşmayın ya
Üslubunuza dikkat edin . Sadece seks için niye evlensin kendine bir hayat kurmak için de evlenir ben öneri sundum. Ayrıca burası Türkiye biliyorsunuzdur umarım, böyle bir şeye alışkın olmak değil duymadık bile nasıl bir tepki vermem gerekiyorsa onu verdim. Saçma sapan konuşma yok yani

Yok canım.ben nedende rahatım yani.siz niye bu kadar korkuyorsunuz anlamıyorum durup dururken.eee karışık bir cinsel hayatınız da yok.bu korku bizimkilere nereden geliyor anlamıyorum.
Sonunda frengiliyi kıskanıp terki diyar etcen hayırlara vesile olsun

Sonunda frengiliyi kıskanıp terki diyar etcen hayırlara vesile olsun
Atıyor kafadan nedense bi kaç ay önce yokluktaydı, yeni üyeliği ile birlikte güncelleme geldi sanırım.
Sebebi de şu sanırım baskıyla büyümüş içinde kalmış.

İyi duydun. Garip karşılamazsınız artık

Türkiye normalde modern olmasi gereken bisey degil mi bi tarafi avrupaya basmio muydu bunun ne bilim laiklik falan? Hani burasi ortadogu biliosun dimi desen anlicam da. Ne ara gereksiz ahlak kasanlarin diyarı oldu onu anlamiorum, sizin duymamış olmanız ya da rahatsız olmaniz öyle bi gerçekliğin var olmadığı anlamına gelmiyor, bundan daha konservatif bi kafa olamaz. Biri de sapkinlik demis yok artik ya. Kullandiginiz kelimelerin bi sözlük anlamina bakın arada.

Evet gurur duyuyorum.değişik bir kafam var benim ne yalan söyleyeyim. çok ilişkiye girmiş diye cinsel hastalık kapanı bile kıskanırım.

Tam onu yazcaktım Ferhans çok yaşa ağzımdan aldın ... frengi olan varsa bizim Ferhans onu da kıskanır diyecektim tam.

Laiklikle iğrençliği karıştırmayın. Ayrıca yabancıların çoğunluğa da çok eşliliği iğrenç buluyor. Sevgilin olur yada sadece cinsellik için takıldığın biri vardır bu gayet normal ama nedir o öyle birinin koynundan çıkıp diğerinin koynuna girmek insan biraz seçici olmalı bence hem kendine hemde karşısındakine değer vermeli. Cinsel hastalıkların bu kadar arttığına şaşmamalı

Sevmeden sevişilir mi yaa.. O zaman sevişince seversin bence Kadınlar duygusaldır, bizim cinsimize göre değil fuckbuddylik. İlla evlenmiyorum diyorsan bile neden düzgün bir ilişki değil de fuckbuddy?

Duygusal biriyseniz bağlanmadan seks yapmanız imkansız. Bu yüzden karşınızdaki insandan daha fazlasını bekleyeceksiniz. Bu tür ilişkiler biz gibi duygusallık ve hislerle hareket eden insanlara uygun değil.
Egerki deneyimleyecegim derseniz elisa testi isteyin mutlaka

Ben de kadınlar duygusal diyorum aşksız olmaz diyorum aramızda skoruyla övünenler varmış. Yaşlandım galiba.. bizim zamanımızda diye başlayan cümleler kurmadan gideyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…