Sana bir haberim var iyi adam çok, iyi evlilik de çok. Sadece kaliteli adamlar senin gibi histerik, aynanda elli adamla sevişmeyi marifet sanan, tuhaf sapıklıkları olan birini istemez. Sana gelmiyor gelmez. Sana nefes alsın yeter diyen abazalar toplaşır eskaza bulsan da bir süre sonra kaçar senden zaten. Ondan düzgün kadınlara bu aklı verme. Emin ol konu sahibi dahil pek çok kadınla aynı kulvarda değilsinAhahaha haklısın.iki kişi sevişecek, sadece kadın köpek gibi aşık olacak.bu çapkın, pek kıymetli(!) erkeğimiz de kadıncağızı peşinden salya sümük ağlatıp, peşinde deli olan başka bir kadına koşacak. Yaa bizim ülkenin erkeklerini ne sanıuor bunlar ? Paçalarından kalitesizlik akan adamlardan nasıl bahsediyorlar.o kadar kalitesizlik var ki burada günlerdir bir tane elle tutulur ilişki konusu açılmıyor.alt alta bir sürü boşanma konuları, iktidarsızlık, ilişkiye girmeyi beceremeyen bir sürü erkek, zalimlik, vicdansızlık, ilişki yaşamayı bilmeme... nasıl hir hayal dünyası var anlamadım valla.keşke keşke bağlanabilsek bu kalitesiz sünepelere.aşk acısı çekecek adam bulmak lüks bu ülkede.
Hayaller şahane bir sevişmeden sonra âşık olan kadın.hayaller, kırk yılda bir dil döke döke anca birini bulabilmiş, iktidarsız çıkan, sonra bir kere daha görüşülmeyen sünepe erkek
Elisey Bendas bak bakalim begenecek misin?Ben esmer sevmem sanırım. Çok kavruk bir adam
Güzel güzel en azından suriyeliye benzemiyorElisey Bendas bak bakalim begenecek misin?Rus bi model ben onun tarzi begeniyorum.
Romain dimiValla Allah affetsin ama bana da iyi giyimli, cilali Suriyeli gibi geldiHele ki o Dua Lipanin buldugu yeni sevgili nedir oyle adam net Suriyeli
Yaa bir git başımdan ya.bir engellesene beni. Neden beni kin kusma kuklasına çevirdin ? Demek ki sen de en az benim kadar dediklerin gibisin ki sırf nefref kusabilmek, için nefret ettiğin birini bile engelleyemiyorsun.ben bulamadim ya nasil bana cevap yazdırmayacağım.Sana bir haberim var iyi adam çok, iyi evlilik de çok. Sadece kaliteli adamlar senin gibi histerik, aynanda elli adamla sevişmeyi marifet sanan, tuhaf sapıklıkları olan birini istemez. Sana gelmiyor gelmez. Sana nefes alsın yeter diyen abazalar toplaşır eskaza bulsan da bir süre sonra kaçar senden zaten. Ondan düzgün kadınlara bu aklı verme. Emin ol konu sahibi dahil pek çok kadınla aynı kulvarda değilsin
Kim kusmuyorum. Olanı söylüyorum. Sen kendin geçen hayat kadını gbi olduğum dönem diyordum. Hangi düzgün adam bunu ister? Hastalık kapmaktan zevk alan birini kim yanında tutar?Yaa bir git başımdan ya.bir engellesene beni. Neden beni kin kusma kuklasına çevirdin ? Demek ki sen de en az benim kadar dediklerin gibisin ki sırf nefref kusabilmek, için nefret ettiğin birini bile engelleyemiyorsun.ben bulamadim ya nasil bana cevap yazdırmayacağım.
TC de yapılmayacak bişey bu. Kendinizi riske atarsınız. Malesef gerçek bu.bu konuda kafam çok karışık. aslında ilişki falan istemiyorum. yeniden evlenmek de istemiyorum hayatımdan gayet memnunum. ama eskiden beri libidosu yüksek bir kadınım. böyle çok zor oluyor gerçekten. dini bir hassasiyetim yok onu da belirteyim. uzun süreli bir evliliğim oldu boşandım. şimdi sadece cinsellik için görüşüp duygusal bağ kurmadan yoluma hayatıma bakmak istiyorum. ama tecrübem olmadığı için yapabilir miyim yoksa kendimi üzer miyim diye sorguluyorum.
biri var o da benim gibi f.badi olarak takılmak istediğini söylüyor. Friends with benefitsi tercih ederim diyor aslında. çok komik sempatik bir insan. kapılmamam lazım, bu konudaki tavsiyelerinize açığım kızlar, şimdiden teşekkürler.
Niye ki adam hasta çıkmamiş ki.bir de sicil kaydı isteseydiniz ? Çok uç noktadaki kişilerin yaşayacağı şeyler için kafayı yemiş koca millet.siz sevişmeyin amann.ne hastalikmiş arkadaş ya.ne yaşadınız da bu hâle geldiniz anlamadım ki.jigolo mu bumerhaba arkadaşlar yorumlar için çok teşekkürler. ben buluşma isteğini kabul etmedim bu adayın. tahlil yaptıralım mı birlikte hastalığım var mı ben de bilmiyorum dedim. sonra bir iki gün sesi çıkmadı. ardından selam selam mesajlaştık, ne zaman buluşuyoruz dedi. ben de özür dileyerek fikrimi değiştirdim dedim.
galiba yine evlenecem aq. özgürce cinsellik yaşamak da zor bu memlekette.
Ya o çevrenizdekiler kocasından bile kapar o halde. Evlilik ya da düzenli sevgili yapmak hastalıktan kurtulma yöntemi değil ki, ha riski azaltır biraz ama yok etmez. Herif aldatır ruhun duymaz, sonra bi bakmışsın her yerin fisir fisir. Garantisi mi var ? Bu kadar korkmayı anlamıyorum o yüzden.bir de arkadaşlar saçma mı olacak bilmiyorum da benim çevremde sevgili olan insanlar sonra sürekli boynuz yiyorlar bazılarının ruhu bile duymuyor. erkekler sevgili oldukları kadını aldatmıyor mu sanki? ayrıca ikinci soru, sevgilinizde hpv olmayacağını ya da olmadığını nerden bileceksiniz? nasıl güvenebilirsiniz ki?
arz ederim.
O kadar yaygın şeyler de değil.yaygın olanların da tedavisi var zaten.neden millet bu kadar manyak olmuş anlamadım valla.okuyan da ülkede frengi, aıds salgını var falan sanacak.aftika mı burasi ? Millet bir acayip.Ya o çevrenizdekiler kocasından bile kapar o halde. Evlilik ya da düzenli sevgili yapmak hastalıktan kurtulma yöntemi değil ki, ha riski azaltır biraz ama yok etmez. Herif aldatır ruhun duymaz, sonra bi bakmışsın her yerin fisir fisir. Garantisi mi var ? Bu kadar korkmayı anlamıyorum o yüzden.
Sakin olun. Tabi ki tedbirli olacaksınız ama bu kadar korkmak da normal değil, böyle yaşanmaz. Adama hadi doktora gidiyoz demek de saçma, çok ayıp bi kere. Haldır huldur girişmeyeceksiniz ya bakarsınız şöyle djdjfj, yani temizliğine dikkat eden adam belli olur az çok.ne yapabilirim arkadaşlar burada hastalık hastalık diye tutturanlar baya gözümü korkuttu.
Kim tutturdune yapabilirim arkadaşlar burada hastalık hastalık diye tutturanlar baya gözümü korkuttu.
Eee daha yüzyüze bile gelmediğin biri için mi bu kadar tantana.genelde bu tarz buluşmalarda kadınlar ısınamaz zaten.bir bahaneyle postalanır ve bir daha da görüşülmez.kötü bir tecrübe olarak kalır.kolay mı birinden seks yapacak kadar elektrik almak.doğmamış çocuğa don biçmişsiniz zaten.merhaba arkadaşlar yorumlar için çok teşekkürler. ben buluşma isteğini kabul etmedim bu adayın. tahlil yaptıralım mı birlikte hastalığım var mı ben de bilmiyorum dedim. sonra bir iki gün sesi çıkmadı. ardından selam selam mesajlaştık, ne zaman buluşuyoruz dedi. ben de özür dileyerek fikrimi değiştirdim dedim.
Okumadın mı ? Kafayı yemişler ya.saka gibiler.Kim tutturduseviş gitsin. Bissi olmaz.
Okudum. Hatta yazanlardan biri de benim. Tedbirli olunmasında fayda var dedim diye paranoyak oldum falanOkumadın mı ? Kafayı yemişler ya.saka gibiler.
Yok bu kadarı normal değil.yorumlar çok abartılıydı.güzel.bir dille korunsanız iyi olur demek başka, orta afrika cumhuriyetindeymiş gibi konuşmak başka.Okudum. Hatta yazanlardan biri de benim. Tedbirli olunmasında fayda var dedim diye paranoyak oldum falan
Evlenmek zorunda değilsin ki düzgün Bi sevgili yap alla alla. Hem cinsellik dışında da güzel duygular yaşarsın.merhaba arkadaşlar yorumlar için çok teşekkürler. ben buluşma isteğini kabul etmedim bu adayın. tahlil yaptıralım mı birlikte hastalığım var mı ben de bilmiyorum dedim. sonra bir iki gün sesi çıkmadı. ardından selam selam mesajlaştık, ne zaman buluşuyoruz dedi. ben de özür dileyerek fikrimi değiştirdim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?