istanbulda yaşıyorum benim çevremde çok var.Üslubunuza dikkat edin . Sadece seks için niye evlensin kendine bir hayat kurmak için de evlenir ben öneri sundum. Ayrıca burası Türkiye biliyorsunuzdur umarım, böyle bir şeye alışkın olmak değil duymadık bile nasıl bir tepki vermem gerekiyorsa onu verdim. Saçma sapan konuşma yok yani
Ama bazıları illaki ahlak bekçiliği yapacakya zaten önüne gelenle yatmamak için fuckbuddy olunuyor. siz konsepti anlamamışsınız.
Konu sahibi, ben seni takdir ettim en azından ne isteyip ne istemediğini biliyorsun. Bir sürü insan samimiyetsiz evlilklere, mutsuz olduğu ortamlara giriyor bu sebepten, sen belli ki mantıklı birisin. Benim çevremde fuckbuddysi olanlar ben çok gördüm yada friends with benefits olanlar. Tek sakıncası biryerden sonra iki taraftan biri duygusal birşeyler hissedip bağlanmaya başlıyor. Yani denemeden bilemezsin.
Ben sizin ahlaksız olduğunuzu düşünmüyorum. En azından ne istediğinizi biliyorsunuz.evet arkadaşlar ahlaksızım. teşekkür ederim herkese yorumları için. ben bu arkadaşı gördüm zaten, hoş bir adam. çok da espirili ve kafa yapımız uyuyor. fiziksel çekim var yani. ama şu anda evlilik veya sevgililk falan hiç düşünmüyorum. canım istemiyor. yiyip içip gezip eğleniyorum. anne olmayı çok istedim orda da babayı aldım oturdum yerime.
libidom yüksek benim elimde değil. daha önce fakbadim de olmadığı için bilmiyorum nasıl olur.
kendimi kapılmamak için zorlayacağım.
belki de kapılmam yani bilmiyorum. yaşamadan bilinmez.
sadece duygularına nasıl söz geçirebilir insan veya nasıl kendimi uzak tutarım o maksatla konu açtım. çünkü adam öyle sevişelim güle güle mantığındaki değil. sohbet de edelim etkinlik de yapalım diyen biri. yani Friends with benefits istiyor.
deneyip göreceğim.
herkese çok teşekkür ederim, herkese hayırlı sevişmeler.
ayy. insanın da sizin gibi çocugu olmayadursun. Biriyle evlenmeden önce evlilik dışı sevişti diye yaşlı annesine bakmak istemeyen evlat düşman başına.Ben annemin böyle bir şey yaptığını bilsem yaşlanınca ona bakmak dahi istemezdimz, tiksinirdim ...ilerde çocuğun ilkokula başlayınca fackbaddylerin urediyse o kadının çocuğuyla oynama o bilmem ne derse vs vs ayy ayy neyse seviş bacım
Bende ona katılıyorum.Neden cinsellik daha az keyif versin?
Sevdiğin - aşık olduğun ama yatakta vasat-cok bir numarası olmayan adamla sevişmek mi, terminator gibi,aşk oyunlarını iyi bilen ama aşk beslemedigin adamla sevişmek mi?
Hiç ikincisini deneyimlememissiniz ki burada 'o daha çok keyif verir' diyorsunuz.
Konu din diyen kim? Bir seyin fanatiği olup diğer uca iğrenç demek yobazlik. Burda biri inançlı birine hakaret etse ona da derim yobaz.Siz laiklik kavramını çok farklı yerlere götürüyorsunuz. Konumuz din ve inançlar degil. Herkesin inancı kendine ayrıca yobaz olmak sapkın bir hayattan soyutlanmaksa evet ben yobazım. Arkadaş çevremin 90% yabancı ve hepsi tek eşli. Hiç kimse kolay kolay aynı anda 4-5 kadınla yada erkekle görüşen bir partner istemez. Fb kavramı burda biraz daha farklı. Örneğin karşındaki kişiyle anlaşırsın ve şartlarını söylersin sadece cinsellik üzerine ve başka inananlarla görüşmemek şartıyla görüşürsünüz. Ne zaman partnerlerden biri başka biriyle tanışır antlaşma biter ve herkes hayatına devam eder. Tek gecelik ilişkiler de var elbet ama adı üstünde tek gecelik. Dediğim gibi aslında Avrupalılardan pek bir farkımız yok onlarda bizim gibi düşünüyor ve sadakate en az bizim kadar önem veriyorlar.
Bence bu sorunun cevabı kiminle sevgili olduğunuza bağlı.ne farkediyor sevgili olunca? tantana curcuna bol bol. neyse aman ya iyi ki bir şey danışmak istedik.
f.buddylik böyle bişey değil yanlız :) aranızda sadece cinsellik olur ne siz onun özel hayatına karışırsınız ne de o sizinkine karışır.Fb kavramı burda biraz daha farklı. Örneğin karşındaki kişiyle anlaşırsın ve şartlarını söylersin sadece cinsellik üzerine ve başka inananlarla görüşmemek şartıyla görüşürsünüz. Ne zaman partnerlerden biri başka biriyle tanışır antlaşma biter ve herkes hayatına devam eder.
Yüzde yüz katılmakla birlikte, adamı googleladim ve eli yüzü düzgün spor yapan bir çok Suriyeli arkadaş var buna benzeyenben de daha ulaşılması zor bir hedef tercih ederdim.
Tvde kıvanç izleyip ayy ne hoş adam diyen kadınlar gelmiş duygu duygu diye yorum yapıyor, sanki yoldan geçen adamla sevismek istiyormuş gibizaten insan cinsel olarak yükseldiği biri ile yapıyor bu işi.
Valla gelin burda size bir katalog Suriyeli vereyim aynısı. Baya yoldan geçen herhangi birisi bu benceadam İtalyan iliği yaa ne suriyelisi
Valla gelin burda size bir katalog Suriyeli vereyim aynısı. Baya yoldan geçen herhangi birisi bu bencetanımıyorum ama belki oynadığı rol etkili olmuştur diye düşündüm
İtalyan iliğine cidden benzemiyor ya bu adam çok balon bence neyini beğeniyor kadınlar asla anlamıyorum.adam İtalyan iliği yaa ne suriyelisi
Valla gelin burda size bir katalog Suriyeli vereyim aynısı. Baya yoldan geçen herhangi birisi bu bencetanımıyorum ama belki oynadığı rol etkili olmuştur diye düşündüm
İtalyan iliğine cidden benzemiyor ya bu adam çok balon bence neyini beğeniyor kadınlar asla anlamıyorum.
Ahahaha haklısın.iki kişi sevişecek, sadece kadın köpek gibi aşık olacak.bu çapkın, pek kıymetli(!) erkeğimiz de kadıncağızı peşinden salya sümük ağlatıp, peşinde deli olan başka bir kadına koşacakYorumların çoğunda aynı şey ‘aman sakın aşık olursun sevişirsen, kadınlara uygun değil’ bik bik bik. Bıktık sürekli erkekler bizi oyuncağı yapar algısından ya erkek nedir ya erkek dediğimiz şey ateş olsa düştüğü yer kadar. Asıl erkekler sadece kendi istediği için seks yapmayı tercih edecek, kendilerine muhtaç olup yaranmaya çalışmayan kadınlara AŞIK olmasınlar. Hepsinin dibi düşüyor, köpek oluyorlar böyle kadınlara. Bırakın artık sürekli erkekleri arşa çıkarıp kadınları onlara yaranmaya çalışan basiretsiz canlılar gibi görmeyi. Seks sekstir, erkekler nasıl canı istiyor diye yapiyorsa kadınlar da pekala yapabilir.
Ben esmer sevmem sanırım. Çok kavruk bir adamBir bütün olarak aşırı yakışıklı bence salt yüz değil vücut boy pos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?