f.badilik mevzusu

Bu kalitesizlerin neresine bağlanıp, bütün mütün olacaksın? Ne kadar iyimser buradaki insanlar ya.bence iyimser de değilsiniz.adamakıllı bir durup düşünün ya.kaç kişiye adamaakılli bağlanıp, bütün olacak kadar sevebildiniz ? Hem de bu ülkenin kalitesiz, sünepe, eğitimsi erkeklerinin arasinda.keşke dediğiniz gibi olsa yani.aklımızdan zorumuz mu var sanki ? Dediğin laf mı şimdi ?
 
Erkekler için de bağlayıcılığı yoksa.millet bir kadın uğruna birbirini asıp kesip duruyor.sırf seks yapabilmek için.
 
Bu terimler ney ben anlamadım
 
Çok yakışıklı adam tam benim tarzım
Ama Türkiye’de bundan kaç tane var
Eğer böyle tipi olsa zaten çoktan kapılmıştır ya sevgilisi vardır ya da günlük istediğini düşürüyordur , Abaza da değildir.
O yüzden bu biraz değil baya bir hayal kalıyor.
 
Yüzde yüz katılmakla birlikte, adamı googleladim ve eli yüzü düzgün spor yapan bir çok Suriyeli arkadaş var buna benzeyen ben de daha ulaşılması zor bir hedef tercih ederdim.
Tvde kıvanç izleyip ayy ne hoş adam diyen kadınlar gelmiş duygu duygu diye yorum yapıyor, sanki yoldan geçen adamla sevismek istiyormuş gibi zaten insan cinsel olarak yükseldiği biri ile yapıyor bu işi.
 
Sana küfretmis kocan yerine, seni her daim el üstünde omuz üstünde hatta baş üstünde afagajagaj taşıyan F*** buddy cidden kapışamaz. Her türlü fb alır :)

Bi de arada cidden saygı oluyo. Sınırlarını haddini huddudunu biliyor. Senin anan da şöyle falan demio hicbi kosulda. Insanin hayatinda fb olmasi da bi nevi laiklik. Resmen cinsellikle mantık işlerini birbirine karıştırmamak bu. Ezdirmem emektar fb leri ben burda. Fb bayramı yapılmalı resmi tatil olmalı o gün bence.
 
Ben de anlamıyorum duygu olmadan olmaz tribini. Gayet de oluyordu duygu olmadan, toplumda herkes aşk çocuğu sanki kdfjfj, evlilik içi tecavüz diye bir şey var ya her şeyden önce, görev olarak yapılan seks diye bir şey var, iki imza ne güzel örtüyor her ayıbı maşallah.
 
T treebeard sanırım boşanmıştın, ilgiye sevgiye ihtiyacın var. Seni mutlu edecek şeklin bu olduğunu düşünüyorsan yaşa gitsin tabi. Lakin yazdıklarına bakılırsa adamdan hoşlandığını düşünüyorum. Cinsellik yaşarsan belki daha da hoşlanıcaksın, aşık olucaksın ama adam düzgün ilişki istemiyor belli ki. Şöyle bir durum olursa kendini çok kötü hissedersin. Sen bilirsin yine de, öyle olmaz diyorsan ye gitsin:)
 
Kocansa sapkınlık olmuyo evlilik ici tecavüzün adı, onlarin düşünce yapısında. Azıcık zorladi beni :) oluyor. Bazen konu acilior pislik zorla yapti sonra duzeldik falan diye. Anaa diorum kadin tecavüze ugradiginin farkinda degil lan daha ignorance is bliss yemin ediorum.

Baktiginda %99 umuz duyguyla yapilmamisizdir zaten. İlişki dedigin sey evlilik dediğin sey hepsi zaten kullanmak uzerine. Ne kagit mendil benzetmesi yapiliosa, sen bulaşık süngeri olmuşsun da iyi mi olmuş kullan kullan dur onda da alınacak bisey yok zaten dedigim gibi her türlü ilişki zaten 'biraz sen onu kullanacaksin biraz o seni kullanacak' üzerine ne var bunda ya.
 
Bir ihtimal adam da ondan hoşlanıp güzel bir ilişkiye başlayabilirler.

Ancak önceki konularından da hareketle konu sahibi yeni boşandı , zor bir dönemden geçiyor , kafası da karışık.

Ben onun yerinde olsam bir süre bu işlerden uzak durur sonrasında ne istediğime bakardım.

Bir önceki konusunda anne olmak istiyorum diyordu
Anne olmak istiyorsa daha ciddi ilişki düşünen biriyle flört etmeli

Şu anda da ilişki istemiyorum diyor.
Belli ki ağır şeyler yaşamış.
Ne istediğini pek bilmiyor bence
 
Başkalarının hayatına iğrenç demeyen insanların oluşturduğu toplum laik olabilir ancak. Kimin ne yaptigindan banane diyebiliorum yoksa ben cok şükür. Neticede sıralı da olsa ikinci evliligin de olsa birinin koynundan çıkıp ötekine girmio musun? Bence de seçici olmali insanin standartlari olmali, her önüne gelenle yap mi diorum her begendiginle yap diyorum :) Her türlü virüs artio çünkü her yer insan. Bu da cok fazla evlenip cocuk yapan insan var aslinda temelde bu yüzden :) yabancilarin çoğu çok eşliliği iğrenç bulmuyor. Yobaz insanlar iğrenç buluyor baskalarinin hayatlarini. Su an turkiyedeki evli erkeklerin bile yarısı çok eşlidir zaten neyi tartisioruz yabanci mabanci ya.
 
Siz laiklik kavramını çok farklı yerlere götürüyorsunuz. Konumuz din ve inançlar degil. Herkesin inancı kendine ayrıca yobaz olmak sapkın bir hayattan soyutlanmaksa evet ben yobazım. Arkadaş çevremin 90% yabancı ve hepsi tek eşli. Hiç kimse kolay kolay aynı anda 4-5 kadınla yada erkekle görüşen bir partner istemez. Fb kavramı burda biraz daha farklı. Örneğin karşındaki kişiyle anlaşırsın ve şartlarını söylersin sadece cinsellik üzerine ve başka inananlarla görüşmemek şartıyla görüşürsünüz. Ne zaman partnerlerden biri başka biriyle tanışır antlaşma biter ve herkes hayatına devam eder. Tek gecelik ilişkiler de var elbet ama adı üstünde tek gecelik. Dediğim gibi aslında Avrupalılardan pek bir farkımız yok onlarda bizim gibi düşünüyor ve sadakate en az bizim kadar önem veriyorlar.
 
ya zaten önüne gelenle yatmamak için fuckbuddy olunuyor. siz konsepti anlamamışsınız.


Konu sahibi, ben seni takdir ettim en azından ne isteyip ne istemediğini biliyorsun. Bir sürü insan samimiyetsiz evlilklere, mutsuz olduğu ortamlara giriyor bu sebepten, sen belli ki mantıklı birisin. Benim çevremde fuckbuddysi olanlar ben çok gördüm yada friends with benefits olanlar. Tek sakıncası biryerden sonra iki taraftan biri duygusal birşeyler hissedip bağlanmaya başlıyor. Yani denemeden bilemezsin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…