- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.251
- 548
Ben de baktım Hiç beğenmedim diyemem ama çok Bi albenisi de yok yani. Dışarda çok var ki bundan.Google yapıp baktım da Allah affetsin ben hiç beğenmedim bu adamı kıllo sanki birazEn iyisi Brad Pitt, Brad Pitt gel dese giderim tabi
Bu kalitesizlerin neresine bağlanıp, bütün mütün olacaksın? Ne kadar iyimser buradaki insanlar ya.bence iyimser de değilsiniz.adamakıllı bir durup düşünün ya.kaç kişiye adamaakılli bağlanıp, bütün olacak kadar sevebildiniz ? Hem de bu ülkenin kalitesiz, sünepe, eğitimsi erkeklerinin arasinda.keşke dediğiniz gibi olsa yani.aklımızdan zorumuz mu var sanki ? Dediğin laf mı şimdi ?Ben mesela çok zor bırını hayatıma alıyorum. Kadın baglanır. Sonuçta bır bütün olursun. Gercı bağlanmayan larda var ya. Bence sen bıraz bekle. Şimdi erkekler kadından beter orda burda anlatıolar. Yanı her insanla olmaz o dedıklerın
Erkekler için de bağlayıcılığı yoksa.millet bir kadın uğruna birbirini asıp kesip duruyor.sırf seks yapabilmek için.açık ilişki yaşamak istiyorsunuz anladığım kadarıyla ama sen ne kadar bağlanmak istemiyorum dersen de bağlanacaksın adamda keyfine bakacak erkekler için yatak meselesi bağlayacılığı yok çünkü üzülen siz olursunuz gibime geliyo
Bu terimler ney ben anlamadımbu konuda kafam çok karışık. aslında ilişki falan istemiyorum. yeniden evlenmek de istemiyorum hayatımdan gayet memnunum. ama eskiden beri libidosu yüksek bir kadınım. böyle çok zor oluyor gerçekten. dini bir hassasiyetim yok onu da belirteyim. uzun süreli bir evliliğim oldu boşandım. şimdi sadece cinsellik için görüşüp duygusal bağ kurmadan yoluma hayatıma bakmak istiyorum. ama tecrübem olmadığı için yapabilir miyim yoksa kendimi üzer miyim diye sorguluyorum.
biri var o da benim gibi f.badi olarak takılmak istediğini söylüyor. Friends with benefitsi tercih ederim diyor aslında. çok komik sempatik bir insan. kapılmamam lazım, bu konudaki tavsiyelerinize açığım kızlar, şimdiden teşekkürler.
Şimdi filmden de az çok azgınlığını biliyorum o yüzden bende bayılıyorum
Çok yakışıklı adam tam benim tarzımFuckbuddylik zaten cinsel çekimi yüksek, performansını hayal bile edemediğin, ilik gibi adamlarla olur.
Çoğu kadın sormuş ya duygu olmadan nasıl yapılır diye. Karşısına michele morrone gibi bi adam gelse ay ben aşık değilim diye reddedebilecek kaç bekar ve dini hassasiyeti olmayan kadın var? Bu olayın duygusu ‘cinsel çekim’
o tutmaya yetiyor mu zannediyorsunErkekler için de bağlayıcılığı yoksa.millet bir kadın uğruna birbirini asıp kesip duruyor.sırf seks yapabilmek için.
Yüzde yüz katılmakla birlikte, adamı googleladim ve eli yüzü düzgün spor yapan bir çok Suriyeli arkadaş var buna benzeyenFuckbuddylik zaten cinsel çekimi yüksek, performansını hayal bile edemediğin, ilik gibi adamlarla olur.
Çoğu kadın sormuş ya duygu olmadan nasıl yapılır diye. Karşısına michele morrone gibi bi adam gelse ay ben aşık değilim diye reddedebilecek kaç bekar ve dini hassasiyeti olmayan kadın var? Bu olayın duygusu ‘cinsel çekim’
Kötü kadın ne yaişte böyle böyle kötü kadın oluyorlar, o erkeklerin ardı arkası gelmiyor, yapacağı pislikler için gelmiş bir de akıl danışıyor.
Sana küfretmis kocan yerine, seni her daim el üstünde omuz üstünde hatta baş üstünde afagajagaj taşıyan F*** buddy cidden kapışamaz. Her türlü fb alır :)İyi de evliliği sürdürenler sanki her an aşk ile , duygu ile mi sevişiyor bu ülkede?
Şu bdv'de yazan kötü kocalarin eşlerinin çogu evliliğine devam ediyor. nice kadın belki kalbini kırmış, kötü söz söylemiş, ailesine ezdirmis, belki aldatmış, belki dayak atmış coktaaaaan evliliğinden vazgeçmiş adamlarla.
İgrencse o da iğrenç , sırf nikah cuzdanin var diye artık sevmediğin (ama henüz boşanmaya cesaret edemediğin) adamlarla yatmak da iğrenç. Ustelin fbuddyde en azından adam seni tatmin etmeye uğraşıyor,karşılıklı menfaat var. Diğerinde o da yok, adam iki debelenip ittirip gidiyor.
Eskiden anneler/dedeler ve öncesi zamanında hele severek evlenmek çok nadirmis. Piyangodan ne çıkarsa tüm ömür onla yasa.
Yani şu "ille de duygu, duygu olmadan nasıl olur" olayınin aslında tarihsel bir mantığı yok.
Malesef tarih boyunca evlilikler genelde duygu bağıyla değil mantık bağıyla yapılmıştır.
Ben de anlamıyorum duygu olmadan olmaz tribini. Gayet de oluyordu duygu olmadan, toplumda herkes aşk çocuğu sanki kdfjfj, evlilik içi tecavüz diye bir şey var ya her şeyden önce, görev olarak yapılan seks diye bir şey var, iki imza ne güzel örtüyor her ayıbı maşallah.İyi de evliliği sürdürenler sanki her an aşk ile , duygu ile mi sevişiyor bu ülkede?
Şu bdv'de yazan kötü kocalarin eşlerinin çogu evliliğine devam ediyor. nice kadın belki kalbini kırmış, kötü söz söylemiş, ailesine ezdirmis, belki aldatmış, belki dayak atmış coktaaaaan evliliğinden vazgeçmiş adamlarla.
İgrencse o da iğrenç , sırf nikah cuzdanin var diye artık sevmediğin (ama henüz boşanmaya cesaret edemediğin) adamlarla yatmak da iğrenç. Ustelin fbuddyde en azından adam seni tatmin etmeye uğraşıyor,karşılıklı menfaat var. Diğerinde o da yok, adam iki debelenip ittirip gidiyor.
Eskiden anneler/dedeler ve öncesi zamanında hele severek evlenmek çok nadirmis. Piyangodan ne çıkarsa tüm ömür onla yasa.
Yani şu "ille de duygu, duygu olmadan nasıl olur" olayınin aslında tarihsel bir mantığı yok.
Malesef tarih boyunca evlilikler genelde duygu bağıyla değil mantık bağıyla yapılmıştır.
Kocansa sapkınlık olmuyo evlilik ici tecavüzün adı, onlarin düşünce yapısında. Azıcık zorladi beni :) oluyor. Bazen konu acilior pislik zorla yapti sonra duzeldik falan diye. Anaa diorum kadin tecavüze ugradiginin farkinda degil lan dahaBen de anlamıyorum duygu olmadan olmaz tribini. Gayet de oluyordu duygu olmadan, toplumda herkes aşk çocuğu sanki kdfjfj, evlilik içi tecavüz diye bir şey var ya her şeyden önce, görev olarak yapılan seks diye bir şey var, iki imza ne güzel örtüyor her ayıbı maşallah.
Bir ihtimal adam da ondan hoşlanıp güzel bir ilişkiye başlayabilirler.T treebeard sanırım boşanmıştın, ilgiye sevgiye ihtiyacın var. Seni mutlu edecek şeklin bu olduğunu düşünüyorsan yaşa gitsin tabi. Lakin yazdıklarına bakılırsa adamdan hoşlandığını düşünüyorum. Cinsellik yaşarsan belki daha da hoşlanıcaksın, aşık olucaksın ama adam düzgün ilişki istemiyor belli ki. Şöyle bir durum olursa kendini çok kötü hissedersin. Sen bilirsin yine de, öyle olmaz diyorsan ye gitsin:)
Sen biliyorsun kötü kadınların ne olduğunu.Kötü kadın ne yavillain gibi bisi mi?
Başkalarının hayatına iğrenç demeyen insanların oluşturduğu toplum laik olabilir ancak. Kimin ne yaptigindan banane diyebiliorum yoksa ben cok şükür. Neticede sıralı da olsa ikinci evliligin de olsa birinin koynundan çıkıp ötekine girmio musun? Bence de seçici olmali insanin standartlari olmali, her önüne gelenle yap mi diorum her begendiginle yap diyorum :) Her türlü virüs artio çünkü her yer insan. Bu da cok fazla evlenip cocuk yapan insan var aslinda temelde bu yüzden :) yabancilarin çoğu çok eşliliği iğrenç bulmuyor. Yobaz insanlar iğrenç buluyor baskalarinin hayatlarini. Su an turkiyedeki evli erkeklerin bile yarısı çok eşlidir zaten neyi tartisioruz yabanci mabanci ya.Laiklikle iğrençliği karıştırmayın. Ayrıca yabancıların çoğunluğa da çok eşliliği iğrenç buluyor. Sevgilin olur yada sadece cinsellik için takıldığın biri vardır bu gayet normal ama nedir o öyle birinin koynundan çıkıp diğerinin koynuna girmekinsan biraz seçici olmalı bence hem kendine hemde karşısındakine değer vermeli. Cinsel hastalıkların bu kadar arttığına şaşmamalı
Siz laiklik kavramını çok farklı yerlere götürüyorsunuz. Konumuz din ve inançlar degil. Herkesin inancı kendine ayrıca yobaz olmak sapkın bir hayattan soyutlanmaksa evet ben yobazım. Arkadaş çevremin 90% yabancı ve hepsi tek eşli. Hiç kimse kolay kolay aynı anda 4-5 kadınla yada erkekle görüşen bir partner istemez. Fb kavramı burda biraz daha farklı. Örneğin karşındaki kişiyle anlaşırsın ve şartlarını söylersin sadece cinsellik üzerine ve başka inananlarla görüşmemek şartıyla görüşürsünüz. Ne zaman partnerlerden biri başka biriyle tanışır antlaşma biter ve herkes hayatına devam eder. Tek gecelik ilişkiler de var elbet ama adı üstünde tek gecelik. Dediğim gibi aslında Avrupalılardan pek bir farkımız yok onlarda bizim gibi düşünüyor ve sadakate en az bizim kadar önem veriyorlar.Başkalarının hayatına iğrenç demeyen insanların oluşturduğu toplum laik olabilir ancak. Kimin ne yaptigindan banane diyebiliorum yoksa ben cok şükür. Neticede sıralı da olsa ikinci evliligin de olsa birinin koynundan çıkıp ötekine girmio musun? Bence de seçici olmali insanin standartlari olmali, her önüne gelenle yap mi diorum her begendiginle yap diyorum :) Her türlü virüs artio çünkü her yer insan. Bu da cok fazla evlenip cocuk yapan insan var aslinda temelde bu yüzden :) yabancilarin çoğu çok eşliliği iğrenç bulmuyor. Yobaz insanlar iğrenç buluyor baskalarinin hayatlarini. Su an turkiyedeki evli erkeklerin bile yarısı çok eşlidir zaten neyi tartisioruz yabanci mabanci ya.
ya zaten önüne gelenle yatmamak için fuckbuddy olunuyor. siz konsepti anlamamışsınız.Kendine olan saygina zarar vermeli bence ya. Vermiyorsa bi gariplik vardir, birseyler bozulmustur icinde. Dogal ihtiyac diye oyle duzensiz, kuralsiz bir sekilde karsilanmasi gerekmiyor. Yoksa hayvanlardan ne farkimiz kalir ki... Hakaret amacli soylemiyorum lutfen yanlis anlama. Ama bu ihtiyaci gidermenin daha insani yolu olmali. Onune gelenle yatmak cozum olmamali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?