Ama oradakilerin çoğu böyle fuckbuddy kucaklarında gezen marjinal insanlar değillerdir eminim. Hayat kadinina-travestiye giden kocalarindan kapmiştır çoğu.Cerrahpasa tıpta laboratuvarda uzun süre çalıştım dili olsa o koridorlar hiv kapan hastaların bağırıslarını anlatsa...diyeceklerim bu kadar.
Not:cinsel hastaliklara karsi kondom koruyucu değildir.
Bu ne bolluk bugün dünya F*** body günümübu konuda kafam çok karışık. aslında ilişki falan istemiyorum. yeniden evlenmek de istemiyorum hayatımdan gayet memnunum. ama eskiden beri libidosu yüksek bir kadınım. böyle çok zor oluyor gerçekten. dini bir hassasiyetim yok onu da belirteyim. uzun süreli bir evliliğim oldu boşandım. şimdi sadece cinsellik için görüşüp duygusal bağ kurmadan yoluma hayatıma bakmak istiyorum. ama tecrübem olmadığı için yapabilir miyim yoksa kendimi üzer miyim diye sorguluyorum.
biri var o da benim gibi f.badi olarak takılmak istediğini söylüyor. Friends with benefitsi tercih ederim diyor aslında. çok komik sempatik bir insan. kapılmamam lazım, bu konudaki tavsiyelerinize açığım kızlar, şimdiden teşekkürler.
Böyle hayat yaşamaktansa ölürüm daha iyi sen benim nasıl bir hayat yaşamak istediğini nerden biliyorsun ?Peki durup hiç kendinize soruyor musunuz; "Dini inancım yok diyerek bir yaşam sürenlerin ne yaptıklarından bana ne?" diye?
"Neden herkesi kendi cennetime sokmaya çalışıyorum?" diye.
Kalınlaştırdığım yerde niye bu eylemlere düşmanca baktığınızı kendiniz söylemişsiniz.
Yaşamak istediğiniz ama yaşayamadığınız hayatlara tü kaka yapıyorsunuz.
Niye yaşamak isteyip de yaşayamasın kadın şimdi.sanki çok zor bir kadının erkek bulması.üslup konusunda haklısın ama suçlayıcı ve kınayıcı tarzda.Peki durup hiç kendinize soruyor musunuz; "Dini inancım yok diyerek bir yaşam sürenlerin ne yaptıklarından bana ne?" diye?
"Neden herkesi kendi cennetime sokmaya çalışıyorum?" diye.
Kalınlaştırdığım yerde niye bu eylemlere düşmanca baktığınızı kendiniz söylemişsiniz.
Yaşamak istediğiniz ama yaşayamadığınız hayatlara tü kaka yapıyorsunuz.
Bana da öyle geliyor sanki şuan eşimden ayrılsam başka biri olamaz gibi geliyor.Ben de tek eşli olunmalı takıntısi var ikinci evlilik bile garip geliyor bişey diyemiyorum oyuzden
Tamamen duygusuz yapamazsınız bence.duygusuzdan kasıt yine de beğendiğin biri olacak bir şekilde.sevdiğin bir arkadaşın gibi.kendi hayal dünyanda o istekle herkesle yapabilirmişsiz gibi geliyor ama cıkk o işler öyle olmuyor.Dindar bir insan olarak ben sizi anlıyorum. Dini bir hassasiyetim olmasa ben kesin isterdim. Çünkü ben de istekli biri olarak duygusuz yapabilirim bu isiAma bunun is ortamınızda duyulup ağza düşmeniz çok riskli ya bilemiyorum sanırım ben başka illerden tek kişilik ilişkiyi önereceğim. Ya da yabancı olup Türkiye’de yaşayan biri size uygun olabilir
Kendiniz belirtmişsiniz keşke diye. Ordan biliyor olabilir.Böyle hayat yaşamaktansa ölürüm daha iyi sen benim nasıl bir hayat yaşamak istediğini nerden biliyorsun ?
O eski zamanın köylüsü bence.Köylü milletin efendisidir.... Köylü olmaktan gurur duyuyorum... Haddini bilmedikten sonra çok şey bilmek birşeye yaramaz... Haddini bil...
ya bilemiyorum yaniValla işin erbablari "kahvaltı ne ya,saçmalamayın" demiş . O ne öyle, ben iki günlük tatil aşkımi bile eczaneden yanık kremi almaya yollayan biriyim. bugüne kadar bana yemek hazirlamayan, emek harcamayan kimseyle beraber olmadım. Demek ki bana uyan bir şey değilmiş. Biz friends & benefitsten devam
hep 21. yüzyıl pompalaması bunlarDuygusuz olur mu bu iş yahu ben hiç anlayamadım tamam bir çekim olur beğenirsin ama böyle haldır huldur yapılır mı ya
bu konuda kafam çok karışık. aslında ilişki falan istemiyorum. yeniden evlenmek de istemiyorum hayatımdan gayet memnunum. ama eskiden beri libidosu yüksek bir kadınım. böyle çok zor oluyor gerçekten. dini bir hassasiyetim yok onu da belirteyim. uzun süreli bir evliliğim oldu boşandım. şimdi sadece cinsellik için görüşüp duygusal bağ kurmadan yoluma hayatıma bakmak istiyorum. ama tecrübem olmadığı için yapabilir miyim yoksa kendimi üzer miyim diye sorguluyorum.
biri var o da benim gibi f.badi olarak takılmak istediğini söylüyor. Friends with benefitsi tercih ederim diyor aslında. çok komik sempatik bir insan. kapılmamam lazım, bu konudaki tavsiyelerinize açığım kızlar, şimdiden teşekkürler.
yok o da gizliliğe önem veriyor. öyle biri değil.
Kadınlar için bu zor bir durum maluö cinsellikten sonra oksitosin salgılıyoruz. Hele bide duygusal biri iseniz çok zor. Bence o topa hiç girmeyin. He şöyle olur biri ile duygusal bir şeyler yaşarsınız karşılıklı sonrasında cinsel birşeyler geçer ve uzun yıllar sürer. Ama sırf cinsellik için biri ile birlikte olmak çok doğru gelmiyor bana.cinselliği özgürce yaşamak kendime olan saygıma zarar vermez bu doğal bir ihtiyaç çünkü. çocuğum veya eşim olursa zaten benim geçmişimi kurcalamak kimsenin harcı değil onda da sorun yok. mesele duygusal bağ kurmadan cinsellik yaşayıp kaldığın yerden devam etmekte.
Müge anlı da görüyoruz köylerde neler oluyor. Büyük şehirlerde o kadar sapkınlık yok valla. Düzgün yaşayanları tenzih ederim.O eski zamanın köylüsü bence.
Şimdiki köylerde neler oluyor neler.
O yüzden birini sırf köylü diye aşağılamak ya da tam tersi köylü güzellemesi yapmak saçma geliyor bana.
Nası tavsiye vericez ?bu konuda kafam çok karışık. aslında ilişki falan istemiyorum. yeniden evlenmek de istemiyorum hayatımdan gayet memnunum. ama eskiden beri libidosu yüksek bir kadınım. böyle çok zor oluyor gerçekten. dini bir hassasiyetim yok onu da belirteyim. uzun süreli bir evliliğim oldu boşandım. şimdi sadece cinsellik için görüşüp duygusal bağ kurmadan yoluma hayatıma bakmak istiyorum. ama tecrübem olmadığı için yapabilir miyim yoksa kendimi üzer miyim diye sorguluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?