f.badilik mevzusu

Cerrahpasa tıpta laboratuvarda uzun süre çalıştım dili olsa o koridorlar hiv kapan hastaların bağırıslarını anlatsa...diyeceklerim bu kadar.
Not:cinsel hastaliklara karsi kondom koruyucu değildir.
Ama oradakilerin çoğu böyle fuckbuddy kucaklarında gezen marjinal insanlar değillerdir eminim. Hayat kadinina-travestiye giden kocalarindan kapmiştır çoğu.
Bu arada ben de bilgilendirme yapayım, devlet hastanelerinde bu test ücretsiz. Yılda bir yaptırmak lazım.p

Ekleme; herkesinki sansurlenmis niye benimki sansurlenmiyor

Bu ne bolluk bugün dünya F*** body günümü

Tekrar evlenmek zorunda değilsin elbette ama güvendiğin sevdiğin biriyle bunu yaşamalısın.
Yani ya bu kişi hergün biriyle yatıp kalkıyorsa ondan bundan hastalık kapıp bulaştırsa.
Hem cinsellik de duyguyla olunca keyifli olur bence. Siz bunu tekrar gözden geçirin.

Böyle hayat yaşamaktansa ölürüm daha iyi sen benim nasıl bir hayat yaşamak istediğini nerden biliyorsun ?

Niye yaşamak isteyip de yaşayamasın kadın şimdi.sanki çok zor bir kadının erkek bulması.üslup konusunda haklısın ama suçlayıcı ve kınayıcı tarzda.

Yargı duvarları küt küt konu sahibinin üstüne düşmüş. Hanımlar bunlar bekar insanlar, kim kimi öpmüş bize ne herkesin kendi hayatı, gelip sizi öpmüyorlar neticede.

Tamamen duygusuz yapamazsınız bence.duygusuzdan kasıt yine de beğendiğin biri olacak bir şekilde.sevdiğin bir arkadaşın gibi.kendi hayal dünyanda o istekle herkesle yapabilirmişsiz gibi geliyor ama cıkk o işler öyle olmuyor.

Böyle hayat yaşamaktansa ölürüm daha iyi sen benim nasıl bir hayat yaşamak istediğini nerden biliyorsun ?
Kendiniz belirtmişsiniz keşke diye. Ordan biliyor olabilir.

Bir de ölmenize lüzum yok. Yapmazsınız olur biter.
Kimsenin yaşam tarzı da sizi ilgilendirmez. Ahlâk dersi almaya gelmiyor foruma insanlar. Hele de ahlaklı mıyız diye sormaya hiç gelmiyorlar.

Yargılayıp hakaret etme haddini nerden bulursunuz hiç anlamam. Sapkınlık, ahlaksızlık sizin dini inancınıza ya da düşünce tarzınıza göre mi şekilleniyor?

Köylü milletin efendisidir.... Köylü olmaktan gurur duyuyorum... Haddini bilmedikten sonra çok şey bilmek birşeye yaramaz... Haddini bil...
O eski zamanın köylüsü bence.
Şimdiki köylerde neler oluyor neler.
O yüzden birini sırf köylü diye aşağılamak ya da tam tersi köylü güzellemesi yapmak saçma geliyor bana.

ya bilemiyorum yani
seviştik hadi güle güle mi olcak?
iyi de ben konuşmadan muhabbet etmeden duramam ki...
espri yaparım, sorarım, laf sokarım benim mizacım böyle
sevişcez diye olmadığım biri gibi davranamam. davransam o ilişkiden bir şey anlamam...

konu sahibi duygusallık apayrı bir şey öyle seviştin diye aşık olmuyorsun- o yaz dizisi uydurması. sen o dizilerdeki gerizekalı sakar ebleh kız karakter değilsen sorun yok.

fakat tanıdığın bildiğin bir insanla nasıl sevişip yeme içme sohbet muhabbet vs olmadan ayrılacaksın?
ha illa ad koymak zorunda mısın değilsin
sevişirsin uyumluysan karşılıklı iyi geldiyse devam edersin
neden illa kurallarına göre yaşayacakmışsın anlamıyorum. yemişim kuralını.

evlenmeyi düşünmüyorum dersin ama ona eyvallah -çünkü Türk kadını hep evlenmeye meraklı sanan bir kesim var. ben de düşünmüyorum seninle de evlenmem zaten deyince bi tuhaf oluyorlar...

Duygusuz olur mu bu iş yahu ben hiç anlayamadım tamam bir çekim olur beğenirsin ama böyle haldır huldur yapılır mı ya
hep 21. yüzyıl pompalaması bunlar
güzel bacım insanlık daha 100 sene öncesine kadar 12 yaşında kızları ve 14 yaşında erkekleri birbirini hiç görmeden aileler üzerinden evlendiriyordu. koca hindistan hala öyle evleniyor.
savaşta eşi öleni kaynı, kaynının emmisinin oğlu filan alıyordu
12şer tane de çocuk yapıyordu
10 bin sene nasıl olmuş mesela?

gelmiş şimdi 21. yüzyıl kızı ay haldır huldurmuş....
he duygular he evet.

tamam sen istemiyorsan sevişme de hiç anlamayacak e var yahu sen nasıl oldun sanıyorsun? bütün ataların aşkla mı seviştiydi?

yok o da gizliliğe önem veriyor. öyle biri değil.

Adamı bulmuş, bu konu üzerine konuşmuşsunuz. Niyetine de girmişsiniz. O zaman sorduğunuz nedir ? Adama kapılmamanız için tavsiye deseniz; onu da kimse veremez. Ne hissedeceğinizi, adama karşı duygularınızın ne olacağını bilemeyiz.

Kadınlar için bu zor bir durum maluö cinsellikten sonra oksitosin salgılıyoruz. Hele bide duygusal biri iseniz çok zor. Bence o topa hiç girmeyin. He şöyle olur biri ile duygusal bir şeyler yaşarsınız karşılıklı sonrasında cinsel birşeyler geçer ve uzun yıllar sürer. Ama sırf cinsellik için biri ile birlikte olmak çok doğru gelmiyor bana.

O eski zamanın köylüsü bence.
Şimdiki köylerde neler oluyor neler.
O yüzden birini sırf köylü diye aşağılamak ya da tam tersi köylü güzellemesi yapmak saçma geliyor bana.
Müge anlı da görüyoruz köylerde neler oluyor. Büyük şehirlerde o kadar sapkınlık yok valla. Düzgün yaşayanları tenzih ederim.

Nası tavsiye vericez ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…