f.badilik mevzusu

Duygusuz olur mu bu iş yahu ben hiç anlayamadım tamam bir çekim olur beğenirsin ama böyle haldır huldur yapılır mı ya

Erkeklerde de homojen fikir çıkmaz.genel kaninın aksine erkekler daha sağlam duruşlu bu ilişki konularında.müge anlılarda, esra erollarda hem kadınlar maşllah dizi dizi erkekle görüşüyor.görüstüğü erkekler hep kadına bağlanmış birbirlerini asıp kesiyorlar. Erkeklere çok büyük haksızlıklar yapılıyor bu konularda.erkekler daha sadık geliyor bana.hatta daha maneviyatlı.baksanıza şu yorumlara.her taraf pişkinlik dolu.tamam senin tercihinde iyice propagandaya dökmüşler.herşeyin suyunu çıkardığımız gibi kadın haklarının, ve modernizmin(!) de suyunu çıkartmışız doğal olarak.eee kadiniz partner bulma şansımız erkeklerden kat be kat daha fazla.şımardıkça tepelerine çıktık iyice.zavallıcıklar kadını da öldürmüyorlar onunla ilişki yaşayan erkekleri öldürüyorlar. Yine bir organ uğruna. Şaşırtıcı ama gerçek.eee ben olsam ben de pişkinleşip, sımarırım.

Duygusuz olur mu bu iş yahu ben hiç anlayamadım tamam bir çekim olur beğenirsin ama böyle haldır huldur yapılır mı ya
hiç yapmadım ama yapabilirim gibi geliyor. O iş bitince eşime muhteşem yüzyıldaki gibi “çekilebilirsin” diyesim geliyor daha detaylı şeyler anlatmayayım ama ben yaparım

hiç yapmadım ama yapabilirim gibi geliyor. O iş bitince eşime muhteşem yüzyıldaki gibi “çekilebilirsin” diyesim geliyor daha detaylı şeyler anlatmayayım ama ben yaparım
Ben de dini hassasiyeti olan biri olmasam evli olmasam yapardım evlilik sadakati gerektiriyor esmer kaslı olsun yeter

Savaşma seviş

terminator gibi,aşk oyunlarını iyi bilen ama aşk beslemedigin adam
Yohh ..minahh
O neymiş ki öyle.
Var mı ki öyle bişi.
Yenilir mi ki ,tutulur mu ucundan
Benim tanistiklarim hep vantilatör gibiydi.
Sadece esiyorlardi..

Valla duygusal bağ kurmadan nasıl sevişiyorsunuz ben de bunu hiç anlayamıyorum tahrik olmam yahu ya da tipini beğendiklerini mi tercih ediyorsunuz
E görücü usulüyle evlenenler nasıl yapıyor? Ya da benim ananem dedemi ilk gerdekte görmüş. Onlarınki daha anormal
Ben bir de şeyi anlayamıyorum. Konu falan da açıyorlar ya sık sık . Evlilikten artık iyice bıkmış, adam aileciliğiyle,kırıcı sözleriyle falan kadını iyice kendinden sogutmus. Ama nikah defterleri olduğu için adam her istediğinde kadın sevişmek durumunda kalıyor . Üstelik ekseriyetle ön sevişmeyi bilmeyen, sadece kendini tatmin eden beceriksiz adamlarla.
Bu daha kötü değil mi , sadece kendi canı istediğinde sadece yatak performansı iyi bir adamla sevişmekten.
Onu elestiren bu durumu gayet normal karşılıyor

Bir de ten uyumu varsa ben de duygu beslemediğim adamın şeyini görmek istemem

Artık aynı konu içinde kendine bile muhalefet olmaya başladın aştın kendini.

Buna katılıyorum anlaşamadığın bir adamla sırf olsun diye sevişmek kesinlikle çok zordur toplumumuzda birçok kadın muzdarip zevk almıyor bu durumda evliliği bitirmek çok mantıklı aslında ama o da oldukça zor olan bir ülkede yaşıyoruz maalesef

Ne güzel hayat yav dini inancım yok ahlagim yok adı altında her türlü sapkınlik yapılıyor keşke bizimde olmasa dini inancımız ahlagimiz
Peki durup hiç kendinize soruyor musunuz; "Dini inancım yok diyerek bir yaşam sürenlerin ne yaptıklarından bana ne?" diye?

"Neden herkesi kendi cennetime sokmaya çalışıyorum?" diye.

Kalınlaştırdığım yerde niye bu eylemlere düşmanca baktığınızı kendiniz söylemişsiniz.

Yaşamak istediğiniz ama yaşayamadığınız hayatlara tü kaka yapıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…