- 15 Şubat 2013
- 25.639
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.430
- 798
Kız ben de çok bilimsizmismisim bilmiyodum bunuBu ne bilimsizliktir. Kadın doğası diye bişiy uydurmuşsunuz. Hayvanlarda olduğu gibi insanlar da çok eşli veya tek eşlidir. Bunun sebebini falanca hormonun az veya çok olmasıyla açıklanıyor. Hormonun adını merak eden olursa ben hatırlamıyorum ama araştırabilirsiniz.
Konuyu açan arkadaşa gelirsek…
Siz tek eşli ya da çok eşli biri misiniz bunu biliyosunuzdur çok eşlilerde anaçlığa yönelim azdır. Anaç biriyseniz muhtemelen tek eşli ve evlilik insanısınızdır. Kısa vadede bu çıkar ilişkisi işinize yarayabilir ama uzun vadede bazı beklentilere girebilirsiniz.
Bu kadar "rezil" bir hayatsa yaşamayın hanımefendi.Böyle hayat yaşamaktansa ölürüm daha iyi sen benim nasıl bir hayat yaşamak istediğini nerden biliyorsun ?
İşte toplum baskısı ile yaşayamıyor ferhancım. Yaşamak istiyor ama yaşayamıyor. Yaşayanlara da kin kusuyor.Niye yaşamak isteyip de yaşayamasın kadın şimdi.sanki çok zor bir kadının erkek bulması.üslup konusunda haklısın ama suçlayıcı ve kınayıcı tarzda.
Sizin ahlakınız apış aranizda heraldeNe güzel hayat yav dini inancım yok ahlagim yok adı altında her türlü sapkınlik yapılıyor keşke bizimde olmasa dini inancımız ahlagimiz
Dene kizevet arkadaşlar ahlaksızım. teşekkür ederim herkese yorumları için. ben bu arkadaşı gördüm zaten, hoş bir adam. çok da espirili ve kafa yapımız uyuyor. fiziksel çekim var yani. ama şu anda evlilik veya sevgililk falan hiç düşünmüyorum. canım istemiyor. yiyip içip gezip eğleniyorum. anne olmayı çok istedim orda da babayı aldım oturdum yerime.
libidom yüksek benim elimde değil. daha önce fakbadim de olmadığı için bilmiyorum nasıl olur.
kendimi kapılmamak için zorlayacağım.
belki de kapılmam yani bilmiyorum. yaşamadan bilinmez.
sadece duygularına nasıl söz geçirebilir insan veya nasıl kendimi uzak tutarım o maksatla konu açtım. çünkü adam öyle sevişelim güle güle mantığındaki değil. sohbet de edelim etkinlik de yapalım diyen biri. yani Friends with benefits istiyor.
deneyip göreceğim.
herkese çok teşekkür ederim, herkese hayırlı sevişmeler.
Allah kabul etsin.evet arkadaşlar ahlaksızım. teşekkür ederim herkese yorumları için. ben bu arkadaşı gördüm zaten, hoş bir adam. çok da espirili ve kafa yapımız uyuyor. fiziksel çekim var yani. ama şu anda evlilik veya sevgililk falan hiç düşünmüyorum. canım istemiyor. yiyip içip gezip eğleniyorum. anne olmayı çok istedim orda da babayı aldım oturdum yerime.
libidom yüksek benim elimde değil. daha önce fakbadim de olmadığı için bilmiyorum nasıl olur.
sadece duygularına nasıl söz geçirebilir insan veya nasıl kendimi uzak tutarım o maksatla konu açtım. çünkü adam öyle sevişelim güle güle mantığındaki değil. sohbet de edelim etkinlik de yapalım diyen biri. yani Friends with benefits istiyor.
deneyip göreceğim.
düşünsene karşılaşıyorsunuz bi yerde selamlaşıyorsunuz.Allah kabul etsin.
Ben bu f.badi meselesini hiç anlayamıyorum. Duygusal bir şey hissetmediği insana nasıl dokunur ten teması kurar insan?bu konuda kafam çok karışık. aslında ilişki falan istemiyorum. yeniden evlenmek de istemiyorum hayatımdan gayet memnunum. ama eskiden beri libidosu yüksek bir kadınım. böyle çok zor oluyor gerçekten. dini bir hassasiyetim yok onu da belirteyim. uzun süreli bir evliliğim oldu boşandım. şimdi sadece cinsellik için görüşüp duygusal bağ kurmadan yoluma hayatıma bakmak istiyorum. ama tecrübem olmadığı için yapabilir miyim yoksa kendimi üzer miyim diye sorguluyorum.
biri var o da benim gibi f.badi olarak takılmak istediğini söylüyor. Friends with benefitsi tercih ederim diyor aslında. çok komik sempatik bir insan. kapılmamam lazım, bu konudaki tavsiyelerinize açığım kızlar, şimdiden teşekkürler.
Aynen öyle.Müge anlı da görüyoruz köylerde neler oluyor. Büyük şehirlerde o kadar sapkınlık yok valla. Düzgün yaşayanları tenzih ederim.
Bence de doğru değil ama çok maneviyattan uzak ilişkiler de kişiye hiçbir şey katmıyor.yaşadığın şey de çok boş geliyor insana.işin bir de o boyutu var.fiziksek zevk, zihinsel tahrikle birlikte güçleniyor zaten.o da sevgiden geliyor.hadi yap gitsin et gitsin.ihtiyacınız var, modern insanlarız, dini kurallarimiz falan filan yok ama birşey anlayacak misin yaşadığından ? Cinsellik yemek yemek gibi sadece fiziksel bir olgu değil ki. Ahlak kurallqri da sadece dinden gelmiyor.insan zekasının, muhakemesinin ürünü aynı zamanda.insani bir ihtiyaç.dindar insanları beğenmiyoruz, hâkir görüyoruz ama biz de dini kuralları hiçe saymakla övünüyor gibi yorumlar yapıyoruz.bu da ters yobazlık aslında.
Danıştın fikir veriyorlar. Madem be soruyorsun git seviş istediğinle hayret bişine farkediyor sevgili olunca? tantana curcuna bol bol. neyse aman ya iyi ki bir şey danışmak istedik.
M. Kemal Atatürk o sözü tarımın önemini vurgulamak için söylemiş, böyle fakbadi konusunda kullanılacağını bilseydi söylemezdi zannımcaAynen öyle.
Köylü milletin efendisidir diye diye saman altından su yürütüyorlar.
Kaldı ki en düzgününe bile saygı duymak zorunda olduğumu düşünmüyorum.
Sırf köyde yaşıyor diye(şu zamanda) kimseyi kendime efendi olarak göremem
evet arkadaşlar ahlaksızım. teşekkür ederim herkese yorumları için. ben bu arkadaşı gördüm zaten, hoş bir adam. çok da espirili ve kafa yapımız uyuyor. fiziksel çekim var yani. ama şu anda evlilik veya sevgililk falan hiç düşünmüyorum. canım istemiyor. yiyip içip gezip eğleniyorum. anne olmayı çok istedim orda da babayı aldım oturdum yerime.
deneyip göreceğim.
PuhahahahahaM. Kemal Atatürk o sözü tarımın önemini vurgulamak için söylemiş, böyle fakbadi konusunda kullanılacağını bilseydi söylemezdi zannımca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?