f.badilik mevzusu

Kız ben de çok bilimsizmismisim bilmiyodum bunu

Böyle hayat yaşamaktansa ölürüm daha iyi sen benim nasıl bir hayat yaşamak istediğini nerden biliyorsun ?
Bu kadar "rezil" bir hayatsa yaşamayın hanımefendi.

Heves etmiyorsanız niye keşke bizim de dini inancımız olmasa diye dertleniyorsunuz? Dönün de kendi yazdığınızı bir daha okuyun.

Niye yaşamak isteyip de yaşayamasın kadın şimdi.sanki çok zor bir kadının erkek bulması.üslup konusunda haklısın ama suçlayıcı ve kınayıcı tarzda.
İşte toplum baskısı ile yaşayamıyor ferhancım. Yaşamak istiyor ama yaşayamıyor. Yaşayanlara da kin kusuyor.

Suçluyorum evet, kimse kimsenin kendisini etkilemeyen yaşam tarzını böyle rezil bir şeymiş gibi eleştiremez.

evet arkadaşlar ahlaksızım. teşekkür ederim herkese yorumları için. ben bu arkadaşı gördüm zaten, hoş bir adam. çok da espirili ve kafa yapımız uyuyor. fiziksel çekim var yani. ama şu anda evlilik veya sevgililk falan hiç düşünmüyorum. canım istemiyor. yiyip içip gezip eğleniyorum. anne olmayı çok istedim orda da babayı aldım oturdum yerime.
libidom yüksek benim elimde değil. daha önce fakbadim de olmadığı için bilmiyorum nasıl olur.
kendimi kapılmamak için zorlayacağım.
belki de kapılmam yani bilmiyorum. yaşamadan bilinmez.
sadece duygularına nasıl söz geçirebilir insan veya nasıl kendimi uzak tutarım o maksatla konu açtım. çünkü adam öyle sevişelim güle güle mantığındaki değil. sohbet de edelim etkinlik de yapalım diyen biri. yani Friends with benefits istiyor.
deneyip göreceğim.
herkese çok teşekkür ederim, herkese hayırlı sevişmeler.

Dene kiz

Allah kabul etsin.

Dini vs hassasiyetim yok ben de çok düşkünüm ama beni kaygılandıran hastalık vs oluyor o yüzden tek eşlilikten yanayım hep.. korkarım hasta mıdır nedir diye ki uzun ilişkimizde de olabilir tabi ama yine de gelip geçici insan daha çok tedirgin ediyor beni

Ben bu f.badi meselesini hiç anlayamıyorum. Duygusal bir şey hissetmediği insana nasıl dokunur ten teması kurar insan?

Müge anlı da görüyoruz köylerde neler oluyor. Büyük şehirlerde o kadar sapkınlık yok valla. Düzgün yaşayanları tenzih ederim.
Aynen öyle.
Köylü milletin efendisidir diye diye saman altından su yürütüyorlar.
Kaldı ki en düzgününe bile saygı duymak zorunda olduğumu düşünmüyorum.
Sırf köyde yaşıyor diye(şu zamanda) kimseyi kendime efendi olarak göremem

Ferhans nerde danışmadan bekleniyor
Edit; burdaymıs alışamadım yeni ismine

M. Kemal Atatürk o sözü tarımın önemini vurgulamak için söylemiş, böyle fakbadi konusunda kullanılacağını bilseydi söylemezdi zannımca

Ye gitsin o zaman konu sahibesi hayat kisa cok da dusunme

M. Kemal Atatürk o sözü tarımın önemini vurgulamak için söylemiş, böyle fakbadi konusunda kullanılacağını bilseydi söylemezdi zannımca
Puhahahahaha
Evet evet. Zaten şu zamanda diye belirtirken yeminle bunu düşündüm.
Atatürk ne için söylemiş şimdi ne için kullanıyorlar

Bu Ülkede çok zor.. Ailenizi, insanların bakışlarını, sözlerini kaldırabilecekseniz, duygularınızı kenara koyabilecekseniz buyrun hayat sizin..

Burdan tavsiye istemek çok garip insanlar kendine,çevresine göre olumlu, olumsuz bir çok şey yaşamıştır nasıl tavsiye versinler?

İlişkiye girecegin adami burayami soruyorsun hey Allahım akıl fikir ver. Git napiyosan yap. Senin iliski durumundan bizene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…