Fıss :DD

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya gülmekten yerlere yattım :60:

Aslında itiraf ediyim bizim de o sırada oldu dünkü yani sonrasında ya hiç geliyorum demedi bu pırt ne bileyim ben dese tutardım içimde :9:

Valla uykudaykenki nasıldı bilmiyorum ama inşallah zort değildir :18:

Bir de sadece orası da değil ya ön taraftakinden de tuhaf sesler geldi anlamadım benim makineler bozuldu mu ya normal mi:30:

canım bu normal bişey :) ilkinde insan çok utanıyo ama insanlık hali napcaksın ki hep içinde mi tutacaksın hep :)
ilişki sırasında (her zaman değil bazen) ön tarafa hava dolduğu için sonrasında sanki gaz çıkıyo gibi sesler çıkıyo..
bizimde başımıza geldi bikaç kere oturduk kocişimle güldük baya :)))

Aslında itiraf ediyim bizim de o sırada oldu dünkü yani sonrasında ya hiç geliyorum demedi bu pırt ne bileyim ben dese tutardım içimde :9:

Bir de sadece orası da değil ya ön taraftakinden de tuhaf sesler geldi anlamadım benim makineler bozuldu mu ya normal mi:30:

ilk önce mutluluklar dileyim sana canim, yeni evlisin galiba.. arada öyle pirtlar normaldir bence, hem erkek yapinca biz niye tiskinmiyoruzda onlar tiskinsinler.. benim esim yanimda cok rahat (zart, zort ne varsa cikariyor yanimda), ben onun kadar rahat olamam tabi sonucta bir bayanim ama haliyle bizde insaniz arada kacirmis olmamiz normal ;)) ama bundan dolayi bir erkek soguyorsa normal degildir , bence hiiiiic kuruntu yapma, o sakasina söylemisse eger sorun yok ozmn ;)

hem ön taraftan gelen sesin sebebi ordaki kaslarin gevsemesinden dolayi geliyor.. gesemis kaslarin vajina icine hava girmesine engel olamiyor ve hic umulmadik bir anda kontrol edilemeyecek sekilde ordan hava cikisina bagli sestir.. cok sIk oluyorsa bu durum bence bi doktora görün derim, cünkü eger vajina genisliginden dolayi geliyorsa belki daraltma durumu olur.. ama sadece kaslarinla alakali bi gevseklik söz konusuysa, yine bi doktora görün derim cünkü bu durumda ne yapilir bilmiyorum acikcasi ;)) heheh

benim bağırsaklarımda problem var.
neyin ne zaman olacağı belli olmuyor.
eşimin bazen burnunu sıkarım "gaz bombasııııı" derim hemen uzaklaşırız o mekandan :9:

bi kere odada ikimiz bi de muhabbet kuşu vardı.
ortama yine gaz bombası düştü, eşim bana muzip bi bakış attı, ben de hemen BEN YAPMADIM Kİ dedim. suçu kuşun üstüne attım, rahatladım :1:

ilk önce mutluluklar dileyim sana canim, yeni evlisin galiba.. arada öyle pirtlar normaldir bence, hem erkek yapinca biz niye tiskinmiyoruzda onlar tiskinsinler.. benim esim yanimda cok rahat (zart, zort ne varsa cikariyor yanimda), ben onun kadar rahat olamam tabi sonucta bir bayanim ama haliyle bizde insaniz arada kacirmis olmamiz normal ;)) ama bundan dolayi bir erkek soguyorsa normal degildir , bence hiiiiic kuruntu yapma, o sakasina söylemisse eger sorun yok ozmn ;)

hem ön taraftan gelen sesin sebebi ordaki kaslarin gevsemesinden dolayi geliyor.. gesemis kaslarin vajina icine hava girmesine engel olamiyor ve hic umulmadik bir anda kontrol edilemeyecek sekilde ordan hava cikisina bagli sestir.. cok sIk oluyorsa bu durum bence bi doktora görün derim, cünkü eger vajina genisliginden dolayi geliyorsa belki daraltma durumu olur.. ama sadece kaslarinla alakali bi gevseklik söz konusuysa, yine bi doktora görün derim cünkü bu durumda ne yapilir bilmiyorum acikcasi ;)) heheh

Gevşek, geniş mi? Keşke diyebilirim ancak biraz daha öyle olsaydı:17: Aman engellenemiyormuş sanırım zaten utanılcak bir şey de değil :1:

benim bağırsaklarımda problem var.
neyin ne zaman olacağı belli olmuyor.
eşimin bazen burnunu sıkarım "gaz bombasııııı" derim hemen uzaklaşırız o mekandan :9:

bi kere odada ikimiz bi de muhabbet kuşu vardı.
ortama yine gaz bombası düştü, eşim bana muzip bi bakış attı, ben de hemen BEN YAPMADIM Kİ dedim. suçu kuşun üstüne attım, rahatladım :1:

zeytin Allah aşkına ne zaman konuşsak kopuyorum ya size çift olarak bayılıyorum ben :9:

bende arada kaçırıyorum:17:
hemen çocuğun üstüne atıyorum suçu:1:

ahahaha çok güldüm ya insanlık hali bence siz bir de evlisiniz sorun olmaması lazım tabi gene de insan çekinir ama anlatma şekliniz çok komik :1::1:

benımde sevgılım yapmıstı yanımda.ben yapmadım.bana bıde dısarda bankta otururken hadı kalkalım dedı bn duymadım .gıt sen gelıyorum dedı yurudum böyle bı 10 adım gelsene dıyorum dur burda bı böcek var dıyo ne böcegı osurgan böcegı galıba bulucam onu dur sen sakın gelme dedi.zaten korkarım ben böceklerden.anladım ben tabı o böcek o diye :) sonra bulamadım böcegı ya dedı ggeldı yanıma benı kokluyo sacımı sen mıs gibi kokuyon dedi herhalde yanı .benı böceklemi karsılastırıyosun demiştim.hayır askım sen bi tanesın demişti bna gulmustuk ama bozmadım o an onu o halı napcagını bılemz halı cok komıktı anladım ama salak modundaydım o an utanmasın dıye :)

Ya bana da ne olucak farkında değildin ki uyuyordun doğal bir şey dedi de o öyle beni izlerken of niye ya hoş mu şimdi bu yakıştı mı diyorum soğumuş mudur diye endişeleniyorum ya da bakış açısı değişmiş midir diye hele dünkünü bilmiyorum bir değişiklik yok tabi hareketlerinde hiç bahsini yapmadı ama çok küçüktü ya fıs yani sadece :18:

Ay sen de çok hoşsun valla bu yüzden buluşmayanı ilk kez görüyorum da benim de kaçtığım oluyor özellikle bazı şeylerden:52:

Allah mesut etsin canim
bende rahatsiz oluyorum ama arad oluyo ozellikle bende dogumlardan sonra oldu malesef nerdeyse 3 4 ayda normale dondu
dogum yapinca napicaksin canim takma okadar :1:

Tv falan izlerken arada pirt yapiyorum
sonra onun yuzune bakiyorum uzun uzun anladimi anlamadimi diye,
Yerlere yatiyor gulmekten yuzune bakiyorum diye
-caktirmayim diyorum sey gibi bakiyon yuzume diyor :D-

biz boyle anladimi anlamadimi diye utaniyoruz, onlar neden bukadar ince deyil?

Benimki yanima gelip sana birsey diyecem diyor
Evet askim diyorum
Tirt yapip kaciyor !!

Evet askim diyorum
Tirt yapip kaciyor !!

sana bısey dıcem :D :D :D
hey allahım ya bu ıyı bır yöntemmıs :D

Normal tabiki ilişki anında içine hava doluyor.
Pompa misali...

Biz bu konuda fenayız ya :D evliliğin ilk senesinden sonra iyice yüz göz olduk karşılıklı pırtlarız utanma çekinme yok hiç bi konuda hemde :D arada diorum ya ömrüm fazla samimi olduk ya nolcak böle die :D :1:

abartilmadigi surece cok normal bisi esler arasinda,ah o gazi cikaramayinca asil sorun,gaz sancisi bazen adet sncisini solluyo.Bugune kadar denk gelmedi esimle,yalvariyo bi kere yap duyucam rahatsiz olursun bak diye.Halbukisi ben arada yapiyorum ki o duymadan :D bazen kacacak yer olmuyo adet donemi gelmis oluyo napiyim... :)

Evet askim diyorum
Tirt yapip kaciyor !!

Ay çok iyiymiş eşin çok eğlenceli biri sanırım :9:
Şey gibiyi anlamasam da güzel taktik :1:

Son düzenleme:
benımde sevgılım yapmıstı yanımda.ben yapmadım.bana bıde dısarda bankta otururken hadı kalkalım dedı bn duymadım .gıt sen gelıyorum dedı yurudum böyle bı 10 adım gelsene dıyorum dur burda bı böcek var dıyo ne böcegı osurgan böcegı galıba bulucam onu dur sen sakın gelme dedi.zaten korkarım ben böceklerden.anladım ben tabı o böcek o diye :) sonra bulamadım böcegı ya dedı ggeldı yanıma benı kokluyo sacımı sen mıs gibi kokuyon dedi herhalde yanı .benı böceklemi karsılastırıyosun demiştim.hayır askım sen bi tanesın demişti bna gulmustuk ama bozmadım o an onu o halı napcagını bılemz halı cok komıktı anladım ama salak modundaydım o an utanmasın dıye :)

Bari ismini başka verseymiş böceğin ya bu kadar belli edilmez ki canım :60:

bende kizlar tam tersi hic yapamam sezeryan ameliyati oldum oluyorum Karin sancisindan dr bile dedi gaz sancisi cikar yok anacim hayatta yapamam oldum dirildim esimde dedi koy ver sagligindan onemlimi diye yok yok en son musil ilaci verdiler artik ishal oldumda oyle rahatlamisdim 2gun once benim minigim popoyu yukari kaldirmis takla atma pozisyonundaydi :emir_bebek:cartttt etti cocuk duse kalka aglaya aglaya beni ariyor ne oldu askim dedim mum mami eve biri ginmis diyor bana bagirdi zonnnnkkkkkk dedi kokdum bennnn diyor yavrum osurugundan korkmus :1:birkerede kabiz olmus kuvete yaptiriyorum popaya vazelin surduk bekliyoruz bu osurdu oki mami bonkkk geliyo bekle dedi:60:gercekdende kakasini yapti cocugum cozmus bu olayi:nazar: birde ameliyat oldum 3 hafta kadar oldu biz 3 bayan yatiyoruz 70 yasindaki teyze zarttt zurttt yikti gecti ortaligi Sabahleyin bol parfumlu yakisikli dr geldi bana ameliyat sonrasini anlatiyor teyzem bombayi patlatti dr gozume bakti zavallim ne diyecekti unuttu :1:kafasinda toparladi lafi yuzundeki ifadeden belliydi tam anlatacak teyzem ikinci bombayi patlatti ortalik osuruk kokusundan gecilmiyor adam koca ameliyat sonrasi kitabi tutusdurdu elime viiiinnnnnn

Son düzenleme:
ahahaha çok güldüm ya insanlık hali bence siz bir de evlisiniz sorun olmaması lazım tabi gene de insan çekinir ama anlatma şekliniz çok komik :1::1:

Ya diyorum karnım ağrıyo gazım var wcye gitsene diyo niye çıkar aşkım nolcak dese ya ya pof uğraştırıyo beni:52:

Bence benim adam çıkarmıyor ya nasıl hiç kaçırmaz o uyurken ben de başını bekledim yeminle intikam almak için yok hiç bi de kulak kesildim anlatmak için ertesi güne bekledim ama yok sadece hom hom hom zzzzzz :60:

Son düzenleme:
isteyerek yapmadıysan sorun yok ne soğuması yav kocan o senin daha neler görecen fıs ne ki :52:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X