Fıss :DD

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
eşim rahattır bu konuda yapar ulu orta..
bi de "ay kurbağaya bastım" fln diyo pis....
ben yapmam onun yanında....

Ne yalan sölim biz yapıyoruz karşılıklı :17: utanmaz olduk hepten tü bize :9:

Birlikteliğimizin ilk aylarında,tv izliyoruz eşim sancılandı ama kıvranıyor(film esnasında)..neyin var diyorum,yok bişey diyor ama kıvranıyor resmen..acile gidelim dedim olmaz dedi"gazım vardı 2 saattir tutmaktan oldu"dedi..çıkar gazını dedim "utanıyorum"dedi,bu sağlık meselesi dedim..sen karşımda böyle kıvranırkan nasıl dayanmamı bekliyorsun dedim,hala olmaz diyor yerinden kalkamıyor adam sancıdan..biraz sıktım kendimi ve gaz çıkardım onun yanında"bak ben yaptım hadi sende yap rahatla"dedim ve osurdu..ondaki rahatlığı görünce çok mutlu olmuştum..o gün bugün gazımız geldiğinde çıkartırız,bunda bi anormallik görmüyorum açıkcası:ssz:osuru tutmak daha sakıncalı bence,hele eşimi öyle gördükten sonra.

Ya diyorum karnım ağrıyo gazım var wcye gitsene diyo niye çıkar aşkım nolcak dese ya ya pof uğraştırıyo beni:52:

Bence benim adam çıkarmıyor ya nasıl hiç kaçırmaz o uyurken ben de başını bekledim yeminle intikam almak için yok hiç bi de kulak kesildim anlatmak için ertesi güne bekledim ama yok sadece hom hom hom zzzzzz :60:

yok artık basınımı bekledın ay cok guldum :) telefonda vıdeoyada cek barı yapmadım derse baak yaptın kanıt dersın :D

Eşin o senın ya nolucak bundan dogal ne varki yapmıyan yoktur yaniii bence hıc sorun degil tabi kii utanılır en basta ama sonra karsılıklı gülmeye baslarız samimiliktir bu :21::9:

Geçenlerde başıma geldi. Oturuyorduk bişeye sinirlendirdi beni şakadan vurayım derken Minik çok minikkkk küçük bi ses geldi :17: :17: Allahım ne kadar çok utandımmm :17: :18: Ablamda vardı ortamda ablam anladı gülmeye başladı. Nisanlımında duyduğuna eminim ama duymamazlıktan geldi :36: Sonra suçu küçük yeğenime atayım dedim Oda ben yapmadım kii deyip durdu :43: İnsanlık hali Ama çok utanıyor insan....

Haha konu komik olucak farkındayım ama sormam lazım hiç eşiniz/sevgiliniz yanında böyle bir şey başınıza geldi mi ya paylaşıp rahatlayalım :18: hem de gülelim :9:

Dün oldu ilk kez ama öyle sesli filan değil ama duydu biliyorum ya bir şey demedi duymamış gibi davrandı ama ben çok utandım bir de gece ben uyurken beni izliyormuş o zaman da olmuş ağzından kaçırdı ben çok utandım ya benden soğuduysa diye hani biz kadınız kabul ediyoruz ama erkeklerin gözünde biraz tuhaf görünebilir belki:17:

Of :53:

Çok tatlısın ya ahaha:52: yok soğumamıştır canım ya takma

ne var canım olur öyle şeyler

şimdi sizin ilk olmuş bundan sonra sal gitsin :9:

ben benimkinden bikere bile duymadım 2 sene olcak evleneli ama maşallah benim motor baya iyi çalışıyo

bide şimdi hamileyim anlamadan kaçıveriyor :27: bu baştan çaktırmıycam diye hiç bozuntuya vermiyor ama bikaçsaniye sonra patlıyo :52:

ama çoğunlukla ben gülünce anlıyosen gülmesen ben anlamıycam bile diyo

o önden gelende ilişki anında hava giriyor vajinana o boşalıyor ,o gelmedi daha başıma am :17:

bende ilk zamanlar tuvalete giricem zaman yok arabada bişey unuttum yok canım şunu çekti markete gitsene falan diyodum o gelene kadar rahat rahat yapyodum :1:

ya biz eşimle birbirimize çok yakınız oluyo bazen insanlık hali yani,,birbirimize bakıp gülmekten çatlıyoz,sonra dalga geçiyoz birbirimizle..ilişkimiz çok mu laçkalaşmış ya:26: bilemedim şimdi...
am aiş üzerindeyken olmasın diye kendimi çok sıkıyorum..bütün ambiyans mahvolur gülmeye başlarız biz:1:

biz uluorta ooo yaparızzzzzzzzzz yarasın tosunuma da banada :27::27::27::27: ama o..... kelimesini sevmiyorum bende o kelimeyi kullanamıyorum gaz çıkarmak derim en fazlaaa ................

Gülmekten öleceğim ya :52::52: komik bir konu ama 3-4 istemsiz sesten başka yanyanayken bilerek asla yapamayız.Saygıyı koruma adına yapılmamalı diye düşünüyorum mesafe olmalı biraz :50: ama kazara olduklarında utanç ve gülme arası bocalama oooffff çooook fena hele ilki amaninnnnn :52: ama genede fazla rahat olup evdeki oksijeni tüketmeyin nemelazım :36::36:

ben çok gazlıyımdır, tutamamda öyle, muhakkak çıkmalı, çıkmazsa ağrı yapar, çoğu zamanda eşimin yanında yaptım, hele ki şimdi hamilelikte gazım daha da arttı, çok fena çok :50:

hem güldüm hemde normal karşıladım, insanlık hali, çokta utanma bence.
bende bu yıl evlenicem inşallah, bekliycez baklaım inşallah herşey istediğim gibi olucak. aman evleneyimde pırt dert değil.:52::52:

Ayy erkek arkadaşımla okuldan eve gelmiştik . Hava inanılmaz soğuktu eve girince benim bağırsaklarım gevşedi herhalde . Montumu çıkardım ayakkabıma eğilince zorrrtt değilde zııırrrtttt gibi bir sesle karşılaştık :D Duymamazlıktan geldi önce ilerleyen saatlerde geçti dalgasını :D

Şimdi yazacağım şey bir çok kişiye abes gelecek,
hatta inanmayacak ama yazayım :)

9,5 yıllık evliyiz ikimiz de birbirimizin yanında bilinçli olarak yapmayız hiç...
Ben zaten öyle zırt pırt gaz çıkaran bir insan değilim ,
kontrolüm de iyidir, hiç kaçırmışlıgım yoktur.
Eşimin de çok nadirdir , saysam belki 2-3 defa o da bilinçli değil.

Fakat her iki doğumum da sezeryan olduğu için,
gaz çıkmadan taburcu etmiyorlar ve gaz çıkması için, bol bol yürümek gerekiyor.
İlk doğumumda bu gaz sorunu yüzünden 2 gece hastanede yattım.
2. gecenin sonunda çıkarabildim yine eşimle yürüyüş yaparken,
onu da eşim duymadı bile :)

Yani bende hiç falso yok :1:

bende oldu hem de :17::17: iş üzerindeyken :60:

utanmıştım ama napalım bizde insanız sonuçta..

o "pırt" "zortttttttttt" olmadığı sürece bence sorun yok .:27::27:

Ya gülmekten yerlere yattım :60:

Aslında itiraf ediyim bizim de o sırada oldu dünkü yani sonrasında ya hiç geliyorum demedi bu pırt ne bileyim ben dese tutardım içimde :9:

Valla uykudaykenki nasıldı bilmiyorum ama inşallah zort değildir :18:

Bir de sadece orası da değil ya ön taraftakinden de tuhaf sesler geldi anlamadım benim makineler bozuldu mu ya normal mi:30:

ay allah sizi napmasın gece gece kahkaha attım eşim uyandı bakıyo nolduğunu da anlamadı. makineler mi bozuldu ne ya ahaahahaha

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X