Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya diyorum karnım ağrıyo gazım var wcye gitsene diyo niye çıkar aşkım nolcak dese ya ya pof uğraştırıyo beni
Bence benim adam çıkarmıyor ya nasıl hiç kaçırmaz o uyurken ben de başını bekledim yeminle intikam almak için yok hiç bi de kulak kesildim anlatmak için ertesi güne bekledim ama yok sadece hom hom hom zzzzzz![]()
ne yalan sölim biz yapıyoruz karşılıklıUtanmaz olduk hepten tü bize
![]()
Çok komik bence iki yaşlı çift düşünemiyorum![]()
Aslında o da bir kez yapsa yanımda rahatlıcam ama ilk falsoyu ben verdim maalesef![]()
Haha konu komik olucak farkındayım ama sormam lazım hiç eşiniz/sevgiliniz yanında böyle bir şey başınıza geldi mi ya paylaşıp rahatlayalım :18: hem de gülelim
Dün oldu ilk kez ama öyle sesli filan değil ama duydu biliyorum ya bir şey demedi duymamış gibi davrandı ama ben çok utandım bir de gece ben uyurken beni izliyormuş o zaman da olmuş ağzından kaçırdı ben çok utandım ya benden soğuduysa diye hani biz kadınız kabul ediyoruz ama erkeklerin gözünde biraz tuhaf görünebilir belki
Of![]()
hahahahaha daha evlenmeden mi başladınız![]()
ya biz eşimle birbirimize çok yakınız oluyo bazen insanlık hali yani,,birbirimize bakıp gülmekten çatlıyoz,sonra dalga geçiyoz birbirimizle..ilişkimiz çok mu laçkalaşmış ya:26: bilemedim şimdi...
am aiş üzerindeyken olmasın diye kendimi çok sıkıyorum..bütün ambiyans mahvolur gülmeye başlarız biz![]()
bende oldu hem deiş üzerindeyken
utanmıştım ama napalım bizde insanız sonuçta..
o "pırt" "zortttttttttt" olmadığı sürece bence sorun yok .![]()
Ya gülmekten yerlere yattım![]()
Aslında itiraf ediyim bizim de o sırada oldu dünkü yani sonrasında ya hiç geliyorum demedi bu pırt ne bileyim ben dese tutardım içimde
Valla uykudaykenki nasıldı bilmiyorum ama inşallah zort değildir :18:
Bir de sadece orası da değil ya ön taraftakinden de tuhaf sesler geldi anlamadım benim makineler bozuldu mu ya normal mi![]()