Öyle mi diyorsunuz 35 yaşımdayım ama oraya gir çalış çık derken zaman geçiyor düzgün iş bulmam zorlasmaz miBen kendi işimde çalışana kadar galeride muhasebe baktım, çağrı merkezinde çalıştım, sokakta broşür dağıttım. Gönül isterdi ki hemen kendi işimde varolayım ama maalesef dönem öyle bir dönem değil. Ama çalışmak insana iyi hissettiriyor. Girin çalışın.
Ne mezunusunuzÖyle mi diyorsunuz 35 yaşımdayım ama oraya gir çalış çık derken zaman geçiyor düzgün iş bulmam zorlasmaz mi
Sözel branş öğretmeniyimNe mezunusunuz
Maalesef atamalar azaldı. Tekinsiz Yusuf akademi çıkardı. Atanabilmek için derece yapmak gerekiyor. Kendime güveniyorum bir/birkaç sene kendime şans vermek istiyorum diyorsanız MEB AGS çalışın.Sözel branş öğretmeniyim
Bence oturun ders çalışın en kötü kpss çalışın klavye vs ile katip olun güvenlik olun bazı mağazalar haftada 2 gün çalıştırıyor onu değerlendirin 1 sene şans verin kendinizeSözel branş öğretmeniyim
Katılıyorum, mesaiyle falan beyaz yakadan yüksek maaş alıyorlar.Bana kalırsa üretim işçiliği, market ve mağazada çalışmaktan iyidir. Makina öğreniliyor ve sendikalı bir fabrikaya geçebilirseniz çok da iyi gelir elde edersiniz.
Şimdiye kadar zaman geçmemiş mi zaten sizce de? Ne kaybedeceksiniz ki? Düzgün iş bulacak olsaydınız şimdiye kadar bulmaz mıydınız? Çalışır, bu süreçte yine daha düzgün bir iş aramaya devam edersiniz. Hem ne biliyorsunuz belki seveceksiniz üretim işçiliğini.Öyle mi diyorsunuz 35 yaşımdayım ama oraya gir çalış çık derken zaman geçiyor düzgün iş bulmam zorlasmaz mi
Ben hep şunu düşünürümMerhaba arkadaşlar, çok büyük çıkmazdayim fikirlerinize ihtiyacım var. Lisans mezunuyum ama iş bulmak noktasında sıkıntı yaşıyorum şuan zor bir zamandan geçiyorum birde evde olmak beni yormaya başladı. Bir ilan gördüm fabrikada üretim işçisi arıyorlar bi yanım şimdilik gir diyor bir yandan da kendimi iyi hissetmiyorum orada hayal edince.Suan paraya da ihtiyacım var siz olsanız çalışır miydiniz.Vardiyali bir is
Geçtiğimiz yıllarda çalıştım ama şuan şehir değiştirdim.Egitim kurumlarında pek tanıdığım yok. İyi kötü bir öğretmenlikte çıksa bir daha ki yıllarda en azından bir yere başlarım diyorum, şimdi fabrikaya başlarsam bir daha ki yıl ogretmenlik içinde zor iş bulurum diyorum yanlış mı düşünüyorumŞimdiye kadar zaman geçmemiş mi zaten sizce de? Ne kaybedeceksiniz ki? Düzgün iş bulacak olsaydınız şimdiye kadar bulmaz mıydınız? Çalışır, bu süreçte yine daha düzgün bir iş aramaya devam edersiniz. Hem ne biliyorsunuz belki seveceksiniz üretim işçiliğini.
Bu zamana kadar çok uğraştım olmadı, artık o defteri sonsuza kadar kapattımMaalesef atamalar azaldı. Tekinsiz Yusuf akademi çıkardı. Atanabilmek için derece yapmak gerekiyor. Kendime güveniyorum bir/birkaç sene kendime şans vermek istiyorum diyorsanız MEB AGS çalışın.
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum mağaza markette çalışmaktan daha iyi en azından insanlarla ugrasmiyorsun birde sendikası varmış.Bana kalırsa üretim işçiliği, market ve mağazada çalışmaktan iyidir. Makina öğreniliyor ve sendikalı bir fabrikaya geçebilirseniz çok da iyi gelir elde edersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?