Fabrikada isci olmak

Evde boş durmaktan iyidir. Baktınız size göre değil, deneme süresi bitmeden çıkarsınız.

Yaa bunu duyduğuma sevindim, aslında çok ön yargıliyim çok uzun çalışamam gibi geliyor ancak şartlar iyilestirilirse cikmayabilirim de

çocuğun yoksa yapman gereken bir okulda ücretli öğretmenliğe başlayıp kalan sürede GERÇEKTEN kpss için ders çalışmak
evet herkes her yerde çalışabilir ,para lazımsa çalışmalı da
ancak ülkenin eğitimli insanları böyle böyle heba oluyor
herkes eğitimini aldığı işi yapsa belki biraz kalkınırız

Yaa bunu duyduğuma sevindim, aslında çok ön yargıliyim çok uzun çalışamam gibi geliyor ancak şartlar iyilestirilirse cikmayabilirim de
Gıda fabrikasıysa bence şans verin kesinlikle. Tehlikeli makina vs o kadar olmaz en azından, hangi bölümüne başvurdunuz? Asgari ile başlatmayan yer yok gibi bir şey en azındna yan haklarınız olur. Sevmezsenizde bırakırsınız dünyanın sonu değil ya

Atanmak artık çok zor, hem kontenjanlar çok az hem mülakat var. Birde bunlar yetmez gibi ags getirdiler. Oyalana oyalana yaş 40 oluyor

Bende öğretmenlik yapmak istiyorum ama olmadı maalesef bu yıl, artık özel kurumların çoğu tecrübeli öğretmenden ziyade 3 4 yıllık öğretmenleri tercih ediyor az maaş vermek için. Yazın bir kaç kurumla görüştüm hocam bizim vereceğimiz maaş sizi tatmin etmez dediler bende böyle olacağını hiç düşünmedim. Bekledim illa bir yer olur diye ama olmadı.Bu yılı bir şekilde geçirip yaza doğru tekrar başvuracağım özel kurumlara

azı kabul et başla
gerekirse maaş alma deneyim olsun de
ordan ilerle
öğretmen mühendis sağlıkçı vs gidip orda burda çalışmamalı yani artık
o kadar da değil

azı kabul et başla
gerekirse maaş alma deneyim olsun de
ordan ilerle
öğretmen mühendis sağlıkçı vs gidip orda burda çalışmamalı yani artık
o kadar da değil
Yok zaten suan çıksa o da kabul dönem başladı artık. Şunu demek istedim cv de deneyim yılına bakıp sizi tercih etmeyebiliyorlar.

Sizin yerinizde olsam bu zamana kadar kendimi nette geliştirirdim özel ders verir,youtebe videoları çekerdim

Azda olsa kabul edin yinede mesleğinizi yapın, fabrikadan iyidir. Mesleğinizden vazgeçmeyin bi yandan akademiye hazırlanırsınız

Niye almasınlar, fabrikalarda çok fazla lisans mezunu insan çalışıyor. Market işinden çok daha avantajlı bana göre. Oturduğun yerden kimse para vermiyor ve sigorta çok önemli emeklilik planları için. Burası Türkiye malesef, çoğu insan istediği mesleği yapamıyor.

Ben fabrika da üç yıl geçirdim. Yeni girenlere zorbalıklar oluyor zaman zaman. Ben uğramıştım. Dokuz ay zor dayandım hatta bi yer de ve çıktım. Artık fabrika da çalışmamak için kursa gidip sertifika kovalıyorum açıktan üniversite okucam. Tanıdığınız varsa torpille iş bulabiliyorsunuz. Hammal olmak istiyorsan köle olmak istiyorsan iş çok zaten. Asgari ücret ama bir sürü iş. Benim fabrika da yıllarım böyle geçti. Kimseye de tavsiye etmem. Onun yerine kursa falan git. Belli olmaz önüne çıkacak kapıları bilemezsin kısmetinde varsa. Çok zor durumdaysan gir çalış tabi. Ama fabrika en son seçeneğin olsun marketler de çok mobbing dolu. Arkadaşlarım ağlayarak anlatıyordu.

Evet. Örneğin genelde iki ay deneme süresi oluyor,( belki firmaya göre değişir) iki ay içinde istifanızı verir çıkabilirsiniz.
Deneme süresi dolduğunda da ihbar sürenizi doldurup çıkabilirsiniz.
Çevremde çok tanıdık öğretmen var markette mağazada, fabrikada çalışan. Özel okullar asgari ücrete haftanın altı günü çalıştırıyor. Geçen gün özel okulda çalışan arkadaşla görüştüm, yıllık izne bile çıkamıyor, haftada bir gün tatili var. Dahası bana velilerden gelen mesajları gösterdi, pehh yani akıl alır gibi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…