face ile ilgili bir soru

denizim0

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
970
221
323
Kızlar ben dün saçma bişeey yaptım. Kocamın eski kız arkadaşının ismini girdim aramak için face e. bir işletme açmış o çıktı. sayfaya girdim "değerlendirme" çıktı. telaşlandım sayfadan çıkmaya çalışırken sanırım bir yıldız verdim. ne boktan bişey ki bitti butonuna basmadan cıkış yapamadım. en sonunda çıktım.

sorum şu: ben kendi profilimle değerlendirme yaptığım işletme sahipleri beni görüyormu? varmı bu işlerden anlayan kızlar? sabahı sabah ettim yaa. silme yeri yokmu bu yıldız notunu acaba? yorum apmadım sadece yıldız verdim .

çıldırıcam vallahi billahi. benim onun sayfasına girdiğimi anlayacak yoksa o kız.

Geçmiş olsun :) bildiğim kadarıyla görünüyor.

Kazene söyleyelim face ile ilgili bir sorunum var adlı bir bölüm açısın
Bu aralar bu konular çok revaçta.
Bu arada konu sahibi fazla merak kediyi öldürür derler

Ya 10 yılda ilk defa girdim bakıp yaa

Zaten sayısı önemli değil yapılan eylem önemli. Aksilik olacağı tutmuş işte o açıdan dedim insanın başına ne gelirse meraktan diye. Neyse geçmiş olsun inşallah sorun çıkmaz.

Faceni dondur bi süre.

Facede ve bilimum sosyal medya hesaplarında stalkı hakkını veren yapsın bu nedir habire facede baktım benim baktığımı gördümü instadan baktım bildirim gitti mi... Stalkı hakkını vererek yapın

Hareketler dökümüne girin orada yaptığınız her şey çıkıyor zaten. Yanında "/" bunun benzeri bir ok var düzenle diye ona tıklayın kaldır deyin. Siler. Ama beceremedim derseniz hesabı bir süre dondurun aradan zaman geçsin, sonra tekrar hareketler dökümüne girerek kaldırmayı deneyin.

Hareketler dökümünde çıkmıyor ki. başka birine de girdim denemek için yıldız verdim o da çıkmadı. demekki hareketler dönümünde çıkmayan bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…