Kızlar selam,
İkide bir konu açar oldum farkındayımama derdim bitmiyo ki. Ben mi çok vesveseliyim bilmiyorum ama sizden başka kimseyle de paylaşmak istemiyorum bunları.Umarım bir tanıdığıma rastgelmem buralarda :)
Eşim şehirdışında iş için yine. Ben dün akşam bir şeye bakmak için facebook una girdim. Normalde pek kullanmaz facebook unu, o yüzden bende hiç kontrol etmem yani :) :/ Neyse mesajlarına baktım ve eski sevgilisiyle mesajlarını gördüm. Bunların ünide büyük bir arkadaş grubu vardı ve o kızla bir dönem sevgili olup ayrılmışlar arkadaş olarak kalmaya devam etmişler. Ben kızdan dolayısıyla hoşlanmasam da farklı şehirlerde olduğumuz için ve görüşmedikleri için umrumda değildi. Fakat kızla geçen hafta mesajlaşmışlar atıyorum salı gunu kızın "gorusuruz kendıne ıyı bak" mesajı var sadece oncesınde bır sey yok, çarsamba gunu de anlam veremediğim bir geyik yapmışlar ve grupla buluşma planı yapmışlar.
Benım bunlardan hıc haberım yok! Bana onunla mesajlastım grupla goruscem tarzında bır sey soylemedı, o grupta kızda ıs ıcın gıttıgı sehırde. Dun aksamdan berı sınır kupu oldum. Arayıp azına etmek ıstıyorum ama bır yandan yanlıs bır sey yapmayım dıyorum.
Sızce bu mesajlar ne? Arkadaşcadır dımı? Bekleyıp geldıgınde sorayım dımı. Ay kafam cok karıstı ama herhalde aldatılmıyorumdur dımı ya sonucta facebookta bırakmazdı herhalde? dımı ya?
Kafam oldu bı mılyon. Ben napayım kısacası kızlar, bı akıl verın :/
Ben çoktaaaaan aramıştım bile ne demekeski sevgiliyle mesajlaşmak !!!
Sen aynı şeyi yapsan tepkisi ne olur acaba? çok merak ettim doğrusu.
Aynisini siz yapsaniz ne tepki verirdi? Vereceginiz tepki buna gore olsun.
Ben senin yerinde olsam ayniii onun yaptığını yapar ve tatile çıkardım.
eşinin evdeki kıyafetlerinin hepsini makasla kes bi bavula koy. Bavulu da kapıya koy. Evin kilidini de değiştr. Madem saklıyor her şeyi sende ona açıklama yapmak zorunda değilsin, hiç öyle arayp konuşup kendini üzme
Eşin hazır o şehre gidiyoken
Eski sevgilisiyle de buluşacak ama tek değil grupça işte
Ne gözle görüyo bilemem eşin için ama kız evli diye pas vermez sanırım
Eşin en azından arkadaş grubumuzla toplanacağız diyebilirdi, onu bile dememiş. Kendi bi cinlikler düşünüyo gibi
canım yapma Allah aşkına eski sevgilisiyle mesajlaşması bile falso. Aynı yerde olmalarını geçtim. Başbaşa buluşmalarını bekleme aldatıldğını görmek için. Normalde bu adam eskileriyle hep konuşan bi adam mı yani bunlar sizde normal miKızlar aynısını ben yapsam çok sakin "hayırdır?" diye sorardı ve ne söylesem inanırdı. Zaten aynısını ben yapsam farketmezdi bile hiç bakma karıştırma huyu yoktur.
Ay durum o kadar ciddi mi yaa.. Bende çok sinir oldum ama yorumlar gözümü korkuttu.
Ulan aldatılıyomuyum yoksa yaaa :/
Tabini vahim. Allah senin farketmen için uyardı işte. Kesinlikle tepkini göster. Bu erkekler be pis yaaa... Ayyy korktum benim koca da eskilerden birini arar mı yaaaaaKız ay ahaha durumum o kadar vahim mi ya :/
Zaten o da farkında o yüzden saklı gizli yapıyoEvet ya. bide geçen hafta mesajlasmıs bu hafta olsa hadı derım uzakta telde de aklına gelmedı. O kzıdanda hıc hoslanmadıgımı bılıyor sonucta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?