facebook aramalar

pira

vosvos.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2014
168
17
33
Liseden beri yanimda olan bi arkadasim vardi adi Ali olsun.. hic kopmadik hala gorusuruz. O zamandan beri bana ilgisi vardi. Bu aralar yine evlen benimle seni seviyorumlara basladi aski depresti sanirim! Face sifresini verdi bana benimki donuk oldugu icin. Benimkiyle takil dedi. Bugun arama ayaarlarina girdim. Hani kimleri aratmis nerelere bakmis.gibisinden... ensest iliskilere girmis onlari aratmis. sizce psikolojisimi bozuk ???

ailesiyle arasi bozuk. annesi baskasiyla evli. babasiyla arasi yok. bide erkek kardesi.var.

hiç normal değil tamam erkek dersin, gözüne hoş gelen kadınlara bakar dersin, rihanna dersin, adriana lima dersin ama ensest ilişkilere bakmak ... ya sapık yada psikolojisi bozuk yani hatta ikisi birden olabilir

bide bikere bakmamis yani aylarca.

sen sadece arkadaş kal..fazlası seni bozarda aşarda..çokta kurcalama derim..konuşmak gibi bir hataya düşme.

kesin ben bakmadim kuzenim bakmos der

ya sen bu arama ayarını nereden yaptın yapamıyorum ben

hareketler dokumune gir. filtrele de. "ara" diye bisey cikicak ona tikla.

arkana bakmadan kaç o çocuktan....

o çocuktan kaçta... sana aşık olan birinin şifresini neden sevgilisi olmadan aldın ki. o belli ki seni kanki gibi görmemiş. gerçi erkeklerin çoğu bayanları kanki olarak görmüyor oda ayrı konu

Ensest ilişki küçük bir bozuklukla da açıklanacak bir olay değil.Kesinlikle ciddi kere ciddi bir sorun vardır ortada.Asla görüşmemeni tavsiye ederim.Sapıklığın nirvanasına ulaşmış arkadaş.Kesinlikle tedavi görmesi gerekir.

valla bence çok anormal ensest aratması facede bunu aratınca ne bulmayı umuyor ki
zaten sana facesini vermeside anormal, seninkinin duraklattıysan takılmak istiyosan yeni bi tane açasın yani, ne diye başkasının hesabını alıyosun ki
ayrıca sana aşık ama sen değilsin sanırım, ama yine de görüşüyorsunuz bu da bi garip zaten

Konuyu okuyunca yazamadan geçemedim. Cahilliğime verin canlar ensest ilişki nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…