facebook aramalar

ensest mii
ay çok üzücü ailesinde var olmalı ki o da böyle bir arayışta olmalı...
Yerinizde olsam ilerisini düşünmem Allah korusun...

Konuyu okuyunca yazamadan geçemedim. Cahilliğime verin canlar ensest ilişki nedir :KK64::KK22:
Aile içi
Çok detaylı bilmyiorum ama mesela kardeşler arası ya da baba- kız filan aman işte öyle ya:KK43:(
Ve türkiye de çok yaygınmış ggerçekten.Bir arkadaşım var bir ünvde psikolog adını vermeyeyim ünv nin ama o kadar yaygınmış ki öğrenciler gelip anlatıyor ya işte...hani hangi duyguyu kaldıramıyorsun deseler onu bir türlü hazmedemiyorum der hep...

Aile içi
Çok detaylı bilmyiorum ama mesela kardeşler arası ya da baba- kız filan aman işte öyle ya:KK43:(
Ve türkiye de çok yaygınmış ggerçekten.Bir arkadaşım var bir ünvde psikolog adını vermeyeyim ünv nin ama o kadar yaygınmış ki öğrenciler gelip anlatıyor ya işte...hani hangi duyguyu kaldıramıyorsun deseler onu bir türlü hazmedemiyorum der hep...
Allah'ım tövbeler olsun. Konu sahibi arkadaşım uzak dur uzak. Yorumun için sağol canım.
Anneyle babayla kardesle halayla teyzeyle dayiyla olan cinsel ilişki. Yani sapikliktan da öte ruh bozukluğu. Allahin cezalari.
Anladım canım benim. Sapkınlık bu resmen.. Ayrıca facede nasıl bulmuş acaba.
Aile arası ilişki,baba,anne,teyze,dayı gibi.:KK43:
Sağol canım cevap için. Allah korusun böylelerinden.
Basite indirgersek, anasının avradı olmadı durumu. Söylerken ne düşünüyorlar akıl almıyor.
Sağol canım yorum için.

o zaman ne diyerek cikayim hayatindan :(

Dönem dönem size evlen benimle diyen biriyle neden görüşüyorsunuz?

Gerçekten aşık olsa kaybetmekten korkar, arada sırada aklına gelmez, demek ki size aşık değil.

Arkadaşınız olsa evlen benimle demez, demek ki arkadaşınız değil.

Yani hiçbir şeyiniz değil bu insan...

Siz değer veriyor olabilirsiniz ama o sizinle laf olsun diye iletişim kuruyor tavırlarından anlaşıldığı üzere...

Hiçbir şeyiniz olmayan biri size facebook hesabını neden veriyor?

Bence bütün bunlar en az onun girdiği siteler kadar garip...
:ssz:

Ben bu noktaya da takıldım... Neden facede onunkiyle takılasınız ki, ya da siz facede takılmak istiyorsanız neden kendi facenizden takılmıyorsunuz. Enteresan.

Konu sahibesini kendi facesinden tehdit ediyorlar da ondan dondurmuştu,
Demek ki face onun için ekmek gibi su gibi birşey haline gelmiş ki elin adamlarının facesiyle takılmaya kadar vardırmış işi.

Liseden beri yanimda olan bi arkadasim vardi adi Ali olsun.. hic kopmadik hala gorusuruz. O zamandan beri bana ilgisi vardi. Bu aralar yine evlen benimle seni seviyorumlara basladi aski depresti sanirim! Face sifresini verdi bana benimki donuk oldugu icin. Benimkiyle takil dedi. Bugun arama ayaarlarina girdim. Hani kimleri aratmis nerelere bakmis.gibisinden... ensest iliskilere girmis onlari aratmis. sizce psikolojisimi bozuk ???
aboooooo

Konu sahibesini kendi facesinden tehdit ediyorlar da ondan dondurmuştu,
Demek ki face onun için ekmek gibi su gibi birşey haline gelmiş ki elin adamlarının facesiyle takılmaya kadar vardırmış işi.
hımm tehdit olayını bilmiyordum. eee tamam o zaman kendine başka isimle yeni face alsın, başkasının facesinden girmek ne öyle. Ben açıkçası inanmadım sanki, yanılıyor olabilirim.

Liseden beri yanimda olan bi arkadasim vardi adi Ali olsun.. hic kopmadik hala gorusuruz. O zamandan beri bana ilgisi vardi. Bu aralar yine evlen benimle seni seviyorumlara basladi aski depresti sanirim! Face sifresini verdi bana benimki donuk oldugu icin. Benimkiyle takil dedi. Bugun arama ayaarlarina girdim. Hani kimleri aratmis nerelere bakmis.gibisinden... ensest iliskilere girmis onlari aratmis. sizce psikolojisimi bozuk ???
Töbe bismillah ensest ilişki mi. Kaç kurtul konusmayi kes aklima hic iyi seyler gelmiyor

hımm tehdit olayını bilmiyordum. eee tamam o zaman kendine başka isimle yeni face alsın, başkasının facesinden girmek ne öyle. Ben açıkçası inanmadım sanki, yanılıyor olabilirim.

Bu konu sahibesinin psikoloji bozuk olduğu aşikar,
bide mıknatıs gibi sapıkları çekiyor kendine:KK53:

Bu adam senin geçmişte yaptığın sanal .... öğrenip senden faydalanmak niyetinde olabilir.
aaa hatırladım konu sahibini, şimdi iyice inanmadım, hatta bu konuda takıntılı olduğunu düşünüyorum.. neyse.. (tekrar ediyorum yanılıyor olabilirim, sadece ben inanmadım).. eğer dediği gibiyse o adamdan uzaklaşmak onun hayrına diye düşünüyorum.

Back
X