facebook aramalar

Bikere olsa bi haber okudu sonrada meraktan bakti derdim ama aylarca diyorsunuz... Bencede uzak durun ...:ssz:

Allah korusun ya kimin aklina gelir bi şunu aratayim diye.. uzak durun buyuk ihtimalle sapik.

kimi hayvanlara ılgı duyar,kımı kardeşine,anasına..tovbe estağfurullah

Liseden beri yanimda olan bi arkadasim vardi adi Ali olsun.. hic kopmadik hala gorusuruz. O zamandan beri bana ilgisi vardi. Bu aralar yine evlen benimle seni seviyorumlara basladi aski depresti sanirim! Face sifresini verdi bana benimki donuk oldugu icin. Benimkiyle takil dedi. Bugun arama ayaarlarina girdim. Hani kimleri aratmis nerelere bakmis.gibisinden... ensest iliskilere girmis onlari aratmis. sizce psikolojisimi bozuk ???

pira ben artık sana inanmıyorum neden bütün konuların bu kadar ilgi çekici bence sen atıyorsun dün diyorsun sanal se, bugün ensest yarın ne dersin kim bilir. bence fazla heyecan yapma

Piracım senin konularda hep sansasyonel..

Yaa pira neden hep seni böyle adamlar buluyor?
Sorun sende olabilir mi acaba facesiz yaşamıyor musun da milletin facesiyle takılmaya kalkıyorsun?

Pira tedaviye baslamadin mi daha?

Ahh pira bi onceki konunda herkes sana tedavi olmani soylemisti yavrum neden dinlemiyorsun ablalarini?

Pira ailenden birine ilgi duymadığına emin misin ? Konularında sürekli bir taciz, ensest, tecavüz. Bunu sormak istemezdim ama nasıl bir tesadüf olabilir bu ?

dün başka topiğiniz vardı nette facede telse s.ks yaptığınızı ve birisinin size musallat olduğuna dair...her yere nasıl ulaşıyorsunuz anlamıyorum.
:KK14:

Şükür arada da olsa eski konularını hatırlayan çıkmış...

Konu kapanmıştır arkadaşlar ama bende çok nette gezerim merk ederim hikayeler falan tuhaf olunca okurum öyle yazripta burayı okuyorum şuan hemen kötü düşünmeyin bence aklımda da öyle pis şeyler yok çok sukur

Ne saçma sevgilin bile olmayan birinin hesabını kullanmak. Kendi hesabın donduysa dondu ölür müydün bakmasan facebooka?
Neyse Allah kurtarmış diyelim, eğer ki konu gerçekse. Sapık hem de ağır sapık. Bir daha selam dahi verme.

Back
X