facebook aramalar

aaa hatırladım konu sahibini, şimdi iyice inanmadım, hatta bu konuda takıntılı olduğunu düşünüyorum.. neyse..

Ben inandım doğrudur facesede takılmak için onu da yapmıştır:KK53:

o kadar dürüst bir kız ki kendi ismi haricinde bir isim kullanmıyor bile facede herşeyi ortada yaşıyor yani:KK45:

Pira ailenden birine ilgi duymadığına emin misin ? Konularında sürekli bir taciz, ensest, tecavüz. Bunu sormak istemezdim ama nasıl bir tesadüf olabilir bu ?

Liseden beri yanimda olan bi arkadasim vardi adi Ali olsun.. hic kopmadik hala gorusuruz. O zamandan beri bana ilgisi vardi. Bu aralar yine evlen benimle seni seviyorumlara basladi aski depresti sanirim! Face sifresini verdi bana benimki donuk oldugu icin. Benimkiyle takil dedi. Bugun arama ayaarlarina girdim. Hani kimleri aratmis nerelere bakmis.gibisinden... ensest iliskilere girmis onlari aratmis. sizce psikolojisimi bozuk ???

Su belirttiginiz kısım bile ürkmeye yeterli bence. Takıntılı saplantılı kisilige sahip gibi geliyor bu tür insanlar bana.

cevrenizde size asılan ve bunu saplantılı sekilde tekrarlayan (Evlenme teklifi dahi olsa) insanlardan mumkun oldugunca uzak durun...
bu insanların kendi özel hesaplarını zaten kullanmamanız direkt reddetmeniz gerek,
bunu yaparken size uzattıkları bir gonca gulu bile koklamayın... olabildigince uzaklasın.

ancak siz tam tersi cocukla iletisime devam etmekle kalmıyor, hesabını kullanıyorsunuz.
hele o sapıkca seyleri gormenize ragmen gelip buraya soruyorsunuz...
sorun, bu gibi durumlardaki tepkisizliginiz.

madem sifreyi aldınız olan olmus... bir daha o hesabı acmayın,
o cocukla da gorusmeyin.

bir kere bakmış olsa hani gene anormal ama merak etmiştir belki derim...
ama böyle aylarca takip fln pek normal gelmedi bana...

Pira biraz internet ortamindan uzak olsan sadece tedaviye odaklansan daha iyi sanirim senin onceki konularina yorum yapmadim ama okudum cok uzuldum
yazfiklarin gercek yada hayali olsun uzuldum gencsin gencligine yazik etme
Biran once toparlan bu site tabiki kotu bi site degil ama kendini toparlaman seni yakindan taniyan biriyle bunlari paylasirsan daha iyi olur hem tedavin hizli ilerler sende iyilesirsin inan kinamadim hic bi olayini ama uzuldum kardesim toparlan elimde olsada sana yardimci olsam
hiv olmadi abdest al dua et bu bile ruhen rahatlatir seni emin ol
ana tedavinde de dpktpruna herseyi anlat burdaki yazdiklarini bile
arkadaslar alintili cevaplaarsaniz sevinirim konuyu ixlemedigimden bildirim gelmiyor anlamiyorum giremiyorum

Pira gercekten doktoruna odaklan ve seni anladigini dusundugun birile dertles
erkeklerden belli sure uzak dur derim
veya gercekten anlatamam diorsan
dua et internette ruhi skntilar icin dualarda var interneti bunun icin kullanabilirsin

dün başka topiğiniz vardı nette facede telse s.ks yaptığınızı ve birisinin size musallat olduğuna dair...her yere nasıl ulaşıyorsunuz anlamıyorum.

daha yeni yemek yemiştim,
konuyu okudum; yediklerim ağzıma geldi..

sonra babası kızına tecavüz edince şaşırıyoruz. baksana en güvendiğimiz insanla bile nelere bakabiliyor.. allah sonumuzu ıslah etsin

Back
X