• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebook bağımlılığı

Benim kocam gibi biriyle evlen mecbur hepsini kapatmak zorunda kalıyosun zaten :D şaka şaka evlenme :KK14:

bende geçen gun ayarlara bi girdim vasi sormaya baslamış facebook düşün artık ne kadar önemlı göruyo kendını:KK51:

bi de yapıcak bişeylerin yoksa bağımlılık sayılmaz bence yerıne yabancı dızı koyabılırsın mesela

Bende kk bağımlısıyım hergün bakmazsam gunum iyi gitmiyor :KK53:
Sosyal medyaya tabiki bakin ama tek ona baģli kalmayin, yabanci dizi izleyin,film izleyin,kitap okuyun, son zamanlarda moda olan boyama kitaplarindan alin renk renk boyayin bendede var insan stres atiyor gercektende, el beceriniz varsa el isi yapin,etamin yapabilirsiniz mesela havlu,tablo gibi kucuk motiflerle baslayabilirsiniz:KK69:

FB_IMG_1448143423971.webp

Belinay bu foto iyiydi :))) Anne olsam sanırım böyle olurum :) Bu arada bugün sadece bir kez girdim ve 1 dk falan kaldım. İrademi kullanmaya çalışıyorum. Başaracağım inşallah :)

bu çağımızın hastalığı artık, herkes sosyal medya manyağı:)
merak etme arkadaşım herkes senin gibi:)

Bendede kk bagimliligi var yaa o_O mune kimi banlamis kv konulari beni daha cok cezbediyor basima geldiginden heralde :KK53:

Eğer başkalarının hayatlarını kıskanmıyorsanız, sizde ekli olan insanların paylaştıklarına kafa yormuyorsanız bence bi sakıncası yok. Ciddi ciddi Facebook'ta paylaşılan mutlu mesut resimlerden yola çıkıp onları kendi hayatıyla kıyaslayıp mutsuz olan insanlardan değilseniz size bi zararı dokunmaz diye düşünüyorum. Sonuçta sosyal medya çağımızın olmazsa olmazı. Muhakkak bişeylerle ilgileniyor insanlar sosyal medyadan.

Back
X